dinsdag 20 april 2021

Verfrissende kaarten met Sweet Ice Cream - Met Kijkkast Live video

Een ruime week geleden is het alweer, dat ik deze Kijkkast Live sessie  had op de Kijkkast Facebookpagina. Helaas ging het uploaden van de video niet zo makkelijk deze keer, maar vandaag lukte het dan eindelijk. Vandaag laat ik dus graag zien wat we toen maakten, met natuurlijk de bijbehorende video. In de dagen er voor hadden de volgers van mijn pagina weer gestemd voor de set die zij het liefste in een volgende Kijkkast Live wilden zien! 


In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met de door hen gekozen set!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!

Deze keer werd er gekozen voor de superzomerse stempelset Sweet Ice Cream met de bijpassende Ice Cream Cone Builder pons. Deze set is te vinden in de Minicatalogus, en is tijdelijk nog als voordeelpakket te bestellen, met tien procent bundelkorting!


De set maakt deel uit van de Ice Cream Corner Suite. Een serie prachtig bij elkaar passende producten. Ik gebruikte tijdens de LIVE diverse producten uit deze Suite, maar mix en match ook lekker met andere producten.


Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

Video: 




 Het was zo moeilijk om te stoppen met deze set! wat zijn er toch ontzettend veel voorbeelden en variaties  mee te bedenken!


Als eerste maakte ik een gezellige funfoldkaart met diverse materialen uit de Ice Cream Corner Suite!


Een kaart met een kleine pocket om geld of een kadokaartje in te doen!  Zo konden we meteen zien hoe goed alles bij elkaar past! Zo heb je meteen een leuk verwenkado!

Vervolgens maakte ik een heerlijk vrolijke kaart in supervrolijke kleurtjes!


De scheefzakkende toren van ijsbolletjes geeft een grappig effect aan deze kaart!!

De derde kaart was dan juist een geheel van koele frisse kleuren, in een slimline model.

Zo ontzettend leuk, die watercolor look!

Als laatste maakte ik een kaart in mijn favoriete ijssmaak ;o) Banaan met stukjes chocolade! Op deze kaart paste ik vervolgens een aantal leuke techniekjes toe.

En ook het achtergrondpapier stempelde ik hier zelf.

Zo liet ik zien dat je met deze set enorm kunt varieren. Inspiratie kun je bijvoorbeeld vinden in je eigen favoriete ijssmaak, of misschien is anders een ritje naar de plaatselijke ijswinkel een idee. UIteraard alleen om inspiratie op te doen he!

Maar ach, als je er toch bent zou ik gewoon lekker meteen een ijsje kopen en daar heerlijk van genieten. ;o) Heel af en toe moet dat kunnen, toch?

Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, en de ijsjes vielen duidelijk in goede aarde! Dat was ontzettend leuk om te merken. Ik heb diverse van deze sets mogen bestellen, en dat is heel begrijpelijk! De set is namelijk ontzettend mooi uitgevoerd, ook voor beginnende stempelaars heel makkelijk te gebruiken en volop te combineren. En zeker nu deze nog als voordeelpakket te bestellen is ( Stempelset en pons als voordeelpakket kost slechts 38,50) is dat een ontzettend mooi prijsje voor een vrolijke aankoop waar je gegarandeerd heel veel plezier zult gaan hebben!




Binnenkort is er weer een Kijkkast Live! Als je de Kijkkast Facebookpagina liket en volgt kun je meestemmen voor de volgende Live Sessie, en blijf je op de hoogte van alles!!

Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKE👍 van je mag ontvangen  binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien:  abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!💓

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!💓

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels:Sweet Ice Cream
Papier: Cardstock: Bermuda Bay, Basic White, Melon Mambo, Thick Basic White, So Saffron, Bumblebee
            DSP: Ice Cream Corner DSP, Fine Art Floral DSP
Inkt: Bermuda Bay, Pool Party, Rich Razzleberry, Terracotta Tile (Uitlopend), Cinnamon Cider, Flirty Flamingo, Soft Suede, Melon Mambo, Magenta Madness, Pumpkin Pie, Old Olive, Bumblebee, So Saffron, Versamark
Pons: Ice Cream Cone Builder Pons
Dies: Stitched So Sweetly Dies
Embellishments: Striped Robbon Blackberry Bliss, Ice Cream Corner Sprinkles, 2020-2022 In Color Ribbon Magenta Madness, Sheer Ribbon Pool Party, Clever Clasps, Gingham Ribbon Bumblebee, Playing With Patterns Resin Dots, Embossingpowder White
Tools: Blending Brushes, Water Painters, Take Your Pick Tool. Heat Tool, Stampin'Cut & Embossmachine


LAATSTE KANS!
Heel veel uitloop artikelen, en diverse grote kortingen! OP IS OP!
Klik HIER voor alle informatie!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 26 april om 19.00 uur

Of bestel ONLINE via mijn WEBWINKEL!


De Kijkkast-April-actie: Gebruik de hostesscode 432UZTEJ
en ontvang bij een bestelling vanaf 85 euro 
nu gratis een pakje Artistry Sequins twv 8,50!
Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! 
Meld je NU aan voor De Happy-At_Home Workshopbox nummer 2!
Een complete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


KOM ER BIJ!
Heb jij een flinke wensenlijst op stempelgebied?
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Stel nu je eigen Startpakket samen, met grote korting, 
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 
Ik help je graag verder!

  
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!