dinsdag 10 januari 2017

Mix van technieken met Avant-Garden D-INKT!-sdag#37

Soms is simpel het mooist....En dan doel ik op de prachtige stempelset Avant Garden. Op het eerste oog een eenvoudige stempelset, maar oh wat kun je je daar in vergissen....

 Een paar bloemen, en prachtige, bruikbare teksten.... van het soort dat ik zo graag gebruik voor speciale kaartjes voor speciale mensen...  Positief en vol bemoediging en waardering. Uiteindelijk zijn dit de sets die je misschien wel het vaakst gebruikt!


Voor deze kaart gebruikte ik een van de prachtige bloemstempels. Deze zie je zowel in de achtergrond als op de voorgrond terug. Niet ingekleurd, maar gewoon mooi zoals ie is!


Inkleuren deed ik wel bij de achtergrond. Daar heb ik me even lekker op uitgeleefd zeg maar ;o) Er zitten heel veel tinten in en een gaaf grillig streepeffect! De stempelafdrukken komen er geweldig mooi op uit!
Op een apart stukje papier stempelde ik bloem nog eens en deze knipte ik "fuzzy"uit. Echt een prachtig bloemdesign!

Had ik al verteld dat ik deze stempelset GRATIS heb gekregen? En dat kan iedereen gebeuren! Avant-Garden is namelijk een Sale-A-Brationkado, dus GRATIS (!) uit te kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro! Echt een must have! Ook de andere bloem en extra botanisch getinte onderdelen in deze set zijn geweldig. Je kunt er elke keer echt totaal verschillende stijlen mee maken!En ook de achtergrondstempel op de basiskaart (met de stipjes) en de tekst komen uit deze set! De tekst heb ik op een los strookje gestempeld en als klein detail zit er een mini Clipje uit de nieuwe Mini Paperclips Combipack op. Een lief detail!

Het fijne randje dat er onder de strook uit komt is prachtig lint, Het 3/8 inch Metallic Ribbon, OOK uit de Sale-A-Brationfolder. Ja, ook GRATIS dus! Dit lint is veel mooier, eleganter en soepeler dan het in het folder lijkt, hoorde ik de bezoekers van het Open Huis van afgelopen zondag diverse keren zeggen. Het was dan ook een favoriete keuze! Als je voor dit lint-pakket kiest krijg je zowel een rol met goud als een rol met zilver!


En met die details, de elegante bloem en de kleurrijke inktige achtergrond is het kaartje precies af! De gebruikte inkttechniekjes zijn trouwens een aantal gecombineerde technieken. In de workshopagenda zijn diverse techniekenworkshops gepland, mocht je dit soort trucjes ook graag willen leren! Deze workshops zijn superleerzaam en geweldig leuk om te doen! We werken in een niet al te grote groep omdat ik graag voor mijn gasten veel aandacht wil hebben om iedereen goed te kunnen helpen. Ook bij jou thuis kan ik een techniekenworkshop verzorgen! Je bent van harte welkom bij de Kijkkastworkshops!!


En wil je deze stempelset ook graag bemachtigen? Je kunt hem gratis uitkiezen bij je bestelling uit de nieuwe voorjaarscatalogus en/of jaarcatalogus. Voor elke 60 euro aan bestelling mag je iets uit de folder kiezen. En kiezen zal geen probleem zijn met zoveel moois!

Mocht je iets willen aanschaffen van de gebruikte producten, dan verzorg ik graag en met aandacht je bestelling. En natuurlijk doe ik er als dank een leuke verrassing bij... Bij vragen mag je altijd even mailen, ik help je graag!


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Avant-Garden
Inkt: Dapper Denim, Rich Razzleberry, Cucumber Crush, Tempting Turquoise, Old Olive, Bermuda Bay
Papier: Cardstock: Rich Razzleberry, Whisper White, Shimmery White
            Watercolor Paper
Embellishments: 3/8 inch Metallic Ribbon Combo Pack (SAB), Mini Paperclips Combo Pack
Tools: Paper Snips, Sponge Daubers, Stampin'Sponges, Aqua Painters, Stampin'Spritzers, Heat Tool
En verder: Tear&Tape Adhesive, Stampin'Dimensionals, Fast Fuse, keukenrol

Tot snel!
Annette
Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
In deze periode betaal je bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 16 januari om 19.00 uur
Maandag 23 januari om 19.00 uur

Is jouw goede voornemen: Meer creativiteit en meer inspiratie???
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en wil je ook gebruik maken van de voordelen (korting!!) 
Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als (hobby) demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
voor info kijk je ook HIER

2 opmerkingen :

  1. Wat een schitterende kaart zeg! Gewoon perfect!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bettina de Bakker22 januari 2017 om 20:43

    Bijzondere achtergrondtechnieken en een prachtige manier om deze stempel te gebruiken! Al met al een geweldige kaart!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...