maandag 16 januari 2017

Blue Monday ;o) met High Tide

Vandaag doken er allemaal berichtjes op over de beruchte "Blue Monday"... Dit schijnt namelijk de meest deprimerende maandag van het jaar te zijn.... De decembermaand met al z'n feestelijkheden is voorbij,  en daarna is de januarimaand lang en ongezellig, met kou en het is al zo vroeg donker... Daar schijnen erg veel mensen somber van te worden...

Maar ik had daar helemaal geen last van, eerlijk gezegd! Ten eerste scheen het zonnetje vanmiddag en ook heb ik heerlijk zitten stempelen met High Tide, een nieuwe stempelset!

In blauwtinten... dat dan weer wel ;o)


En daar moest ik natuurlijk wel vrolijk van worden want deze stempelset staat in het teken van strand en zee!


De fraaie vuurtoren stempel je in twee stappen. Dat geeft hem echt diepte!


Met de zeestructuurstempel, de duinstempel, en alle leuke accessoires, zoals de meeuwen, het helmgras en nog veel meer, maak je supergave "landschapjes"!

Ik stempelde op Whisper White het landschapje en maakte met de DTPtechniek een lucht met structuur. Helaas is dat op de foto niet zo goed te zien.Nog veel meer structuur voegde ik toe door Het Night of Navy cardstock aan de rechterzijde te scheuren en door een stukje Glassine Sheet te kreuken en dit er onder uit te laten komen. Het doet meteen een beetje aan de witte schuimkoppen denken die je op het water ziet als de zee onstuimig is.


Wat is de tekst prachtig he? Mooi om naar iemand te sturen die een moeilijke tijd heeft en helaas zijn er daar in mijn omgeving momenteel best een aantal van. Ik heb de tekst uitgestanst met de Tags&Labels Framelits

En er zijn nog veel meer van zulke teksten in de set! Ik vind het een echte aanwinst!

Gebruikte kleuren zijn Night of Navy, Marina Mist en een klein beetje Soft Sky. Voor wat "warmte" heb ik een toefje Tip Top Taupe toegevoegd, omdat dit zo'n mooie vergrijsde stoere kleur is

Enige "Embellishment" is het Night of Navy Bakerstwine dat ik een paar keer om de kaart gewikkeld heb, en simpel vastgeknoopt. Ook in de uiteinden heb ik knoopjes gemaakt en ik heb de uiteinden wat langer gelaten zodat ze nonchalant langs de kaart hangen. Leuk als klein maritiem detail ;o)


Na zo'n uurtje "spelen"met stempels en inkt ben je helemaal bijgekomen. Je vergeet dan gewoon even alles en bent er helemaal uit... Geen "Blue"gevoel dus, maar een "Blij"gevoel! ;o) Net alsof je een uurtje heerlijk hebt uitgewaaid aan het strand! Ken je dat gevoel?

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: High Tide
Papier: Cardstock: Marina Mist, Night of Navy, Whisper White
             Glassine Sheets
Dies: Tags&Labels Framelits Dies
Embellishments: Night of Navy Bakers Twine
Tools: Sponge Daubers, Big Shot
En verder: Fast Fuse, Stampin'Dimensionals, Snail Adhesive

Tot snel!
Annette

Van 4 januari t/m 31 maart: Sale-A-Bration!
In deze periode betaal je bij een bestelling vanaf 60 euro geen verzendkosten!

Enthousiast over alle nieuwe producten en vind je het moeilijk te kiezen?
Doe dan mee met de Kijkkast-Paper&RibbonShare

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: 
Maandag 23 januari om 19.00 uur
Maandag 30 januari om 19.00 uur

Is jouw goede voornemen: Meer creativiteit en meer inspiratie???
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en zou je ook graag voortaan je producten 20 tot 25 procent korting willen kopen en nog meer leuke voordelen willen hebben? Dat kan! Kom in ons gezellige team! Ik vertel je er geheel vrijblijvend graag alles over..... Wat algemene informatie vind je alvast HIER

4 opmerkingen :

 1. I'm glad you had a good day last week. I did, too. :) This card is just wonderful! Love how you did the water and grasses especially!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bettina de Bakker22 januari 2017 om 20:49

  Ik heb net heel veel kaarten mt deze stempelset zitten bekijken op Pinterest, maar deze springt er echt uit! De kleuren zijn prachtig en goed gecombineerd, het effect en de diepte vind ik erg mooi, en de gescheurde en gekreukte rand maakt hem HEEL bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart.En erg leuk dat schuim effect met die sheets.Verkoopt stampin up dat nog heb een idee om het ook te gaan gebruiken.ik hoor het wel.
  Gr Anke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anke, de Glassine Sheets hebbenwe niet meer, maar je zou kunnen proberen het efffect te benaderen met ons stevige Vellum Cardstock. Dank voor je reactie, ook al is deze kaart al een poos geleden gemaakt!

   Verwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...