maandag 29 februari 2016

Simpel-op-Zondag#6 Gezellige dierenbende met Playful Pals

Deze keer smokkelen we gewoon een beetje (ahum) en komt de Simpel-op-Zondag blogpost op maandag. Het lukte helaas niet anders.

Vandaag heb ik wel een heel vrolijke S-O-Z voor jullie, en ook wel een beetje een speciale. Op verzoek van Stampin'Up! waren vriendin, teammaatje en tevens collega Yolande en ik namelijk afgelopen zaterdag op pad om bij een Bruna winkel meerdere workshopjes te verzorgen. Natuurlijk is het een eer om daarvoor gevraagd te worden!Wij kregen het verzoek ouder-en-kind workshopjes aan te bieden (LEUK!) en daar was de set Playful Pals met de bijpassende framelits Pyramide Pals een perfecte combinatieset voor. De kinderen mochten kiezen of er doosjes of kaartjes gemaakt werden. Het was meteen lekker druk en de kids en ouders waren heerlijk enthousiast bezig!


Zowel de kinderen als de ouders waren heel enthousiast over de gemaakte projecten en het gemak waarmee je met de producten werkt. We hadden allerlei voorbeelden mee, van heel eenvoudig tot meer uitgewerkt, zodat je kunt zien dat je het zo ingewikkeld of simpel kunt maken als je zelf wilt. En ook dat je er volop je fantasie op kunt loslaten....
Het resultaat is eigenlijk altijd leuk ;o)


Ik vond het echt super om te zien hoe snel de kids het met enkele aanwijzingen heel snel oppakten en ook zelf verder konden gaan en hun eigen draai aan de voorbeelden gaven. Klein en groot waren heerlijk bezig!

Hier wat voorbeelden van echte Simpel op Zondag kaartjes ;o)


We hadden wat grappige kikkervariaties.....


We hadden een hond en beer... en zoals je ziet....

heeft elk van deze diertjes een of enkele onderdeeltjes die in 3d op de kaartjes gemaakt zijn, dat maakt ze net nog iets specialer en grappiger. Voor de losse onderdeeltjes zijn stempels en bijpassende stansjes, waarbij (hoe slim bedacht!) ook plakstrookjes ed ingebouwd zijn. 

De simpele vormen maken ze ook heel grappig en ze bieden volop mogelijkheden om te varieren. We hadden er nog meer hoor, maar die laat ik een volgende keer zien.

Dergelijke kaartjes konden door de kinderen gekozen worden om te maken maar ook de ouders vonden ze erg leuk! Je kon ook kiezen voor een schattig dieren-doosje, maar daar vertel ik later meer over! 

Om te laten zien dat het niet alleen voor kinderen erg leuke stempels zijn hadden we ook andere voorbeelden. Zoals deze geinige verpakking waarin je heel leuk bijvoorbeeld een boekenbon kado zou kunnen geven.
en dit is nog maar het begin! Ik ga jullie nog veeelllll meer laten zien van deze stempels en dies....
Stempels en dies zijn trouwens samen als bundel (dus met 15 procent korting) te bestellen!

Serieus hoor, hoe meer ik met deze stempels en stansen bezig was hoe meer ideeen er bij me opkwamen. Echt een supervrolijke set, waarmee ik bijv. ook al een aantal erg grappige kaarten en verpakkinkjes heb gemaakt voor vrienden en collega's. 

Het was dus een ontzettend gave middag. Dankjulliewel gezellige ouders en lieve enthousiaste  kinderen! (zo leuk dat enthousiasme!!) Dankjewel Yolande, en dankjulliewel Bruna Bergeijk voor de ontzettend leuke middag!

Op zulke momenten voel je altijd op z'n best hoe heerlijk het is om het plezier, en de mogelijkheden van het stempelen over te brengen, en dan besef je je hoe leuk het is om dit al een paar jaar te mogen doen. Ik voel me daarmee echt een bofferd!

Dus als je het nog niet wist... Kom ook eens ervaren hoe leuk het is om met zulke mooie stempels en inkten te werken. Je....kikkert.... er vast en zeker van op! ;o)


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Playful Pals, Sentimenten, K.J.E.G
Inkten: Cucumber Crush, Watermelon Wonder, Hello Honey, Mint Macaron, Tip Top Taupe, Basic Black
Papier: Cardstock: Whisper White, Cucumber Crush, Watermelon Wonder, Hello Honey, Mint Macaron, Tip Top Taupe
Dies: Pyramid Pals
Embellishments: Watermelon Wonder Stitched Satin Ribbon

Tot snel!
Annette


*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestelling!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 22 februari om 19.00 uur

Last van een stempelblock?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)1 opmerking :

  1. Wat leuk zeg dat jullie dit samen hebben mogen doen! Zier er erg gezellig uit met al die kids!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...