donderdag 25 februari 2016

Fotoverslagje ;o)

Zoals beloofd een kort verslagje en wat foto's van onze teamtrainingsdag van het afgelopen weekend.

Het is altijd een feestje als wij elkaar zien. Daar ben ik heel blij mee, en trots op! Een team ben je samen en ik kan echt zeggen dat teamgeest, samenwerking, gezelligheid, saamhorigheid en vriendschap in ons team in grote hoeveelheden aanwezig zijn. De groep groeit dan ook flink en het is elke keer weer een eer als mensen vragen of ze bij onze groep mogen komen! Wil je meer weten over ons team kun je [Hier] wat meer lezen over  wie wij zijn en waar wij voor staan.

Een deel van het team was op deze Teamtrainingsdag aanwezig, hopelijk een volgende keer iedereen!

Binnen tien minuten na aankomst was de tafel natuurlijk gevuld met creaties en stempelmateriaal. Hoe kan het ook anders ;o)) En....natuurlijk werd er ook geswapt ;o)

Wij hadden van te voren al heel veel zin in onze gezellige dag! Deze keer was het extra bijzonder aangezien zowel Zoe Tant (collega demo en teamleider uit Groot Brittanie) als Damir (Business Development Manager van Stampin'Up! Nederland) die dag onze gasten waren. Super dat ze beiden de reis hebben gemaakt voor ons, hun bijdrage van de dag was heel inspirerend maar vooral ook supergezellig!

Deze dag was gevuld met afwisselende dingen. Het uItwisselen van tips en ideeen, presentaties, leerzame dingen en natuurlijk ook creatieve onderdelen stonden op de planning.

Wat ook erg leuk was was dat iedereen een kleine introductie gaf van haar eigen stempelspecialiteiten aan de hand van voorbeelden die we allemaal hadden meegenomen. Daarvoor had ik kleine challenges gegeven ;o) Dat maakte diverse gesprekken los! Zo leuk!
Tussen alles door werd er natuurlijk ook heerlijk gegeten en we hadden veel te veel lekkers mee. (het is niet eens op gekomen ;o)


Er waren ook supergave creatieve workshops voorbereid (dankjulliewel Yolande en Adeline!) en Damir beantwoordde nog een aantal brandende vragen ;o)  Zoe had nog een aantal zeer zinvolle adviezen en ook Damir hield een presentatie vol interessante en bruikbare tips! En aan het eind van de dag was er nog een heuse Price Patrol! (loterij met prijzen!) Kortom, het vloog voorbij!


Helaas was niet iedereen er meer (en had enige mate van meligheid toegeslagen) toen wij nog een groepsfoto maakten....;o)

(helaas niet helemaal scherp, waarschijnlijk door het lachen ;o)

Van zo'n dag krijg je altijd zoveel energie! We hebben veel contact met elkaar, maar elkaar zien is natuurlijk altijd extra leuk! We hebben elkaar altijd genoeg te vertellen en er wordt onderling veel gedeeld! Er is begrip en openheid... Echt een warme groep! Ik had zeker al verteld hoe trots ik op ze ben he? Maar het is dan ook echt zo! 

Mocht je je hiertoe ook aangetrokken voelen, en ook dol zijn op Stampin'Up!, gezelligheid en het werken met stempels en inkten, en alle mogelijkheden daarvan, vraag me dan gerust om informatie. We hebben in onze groep dames met uiteenlopende stijlen en doelen, van hobbydemo tot professioneel werkend, van kaartenmaakster tot scrapster, van techniekenfanaat tot clean and simpleliefhebster....en ga zo maar door ;o). Heren zijn uiteraard ook van harte welkom! Wees dus niet bang dat je "er niet bij zou passen" oid. Het is in deze fijne groep gewoon ontzettend gaaf, en zoals een van onze nieuwe teamleden zei: Het voelt hier als THUISKOMEN! Neem dus gerust even contact met me op als je meer wilt weten! Je krijgt altijd eerlijke en uitgebreide informatie!

Beginnen als demonstratrice is tijdens de Sale-A-Bration trouwens nog leuker dan anders! Je kunt nu je starterkit (met materialen naar keuze!) kopen voor 129 euro, en mag dan voor maar liefst 220 euro aan prachtige Stampin'Up!producten uitkiezen, en dat kan zowel uit de jaarcatalogus als de voorjaarscatalogus zijn! Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo, en kleine lettertjes zijn er niet! Lees er [HIER] alvast wat meer over!


Dan heb ik ook nog de nieuwe weekaanbiedingen voor jullie!

Wat weer een leuke!

Met de Sequins in de Brightskleuren kun je natuurlijk altijd een leuke kleine embellishment op je kaart of scrapwerk maken, maar ook zijn ze natuurlijjk ontzettend leuk in shakerkaartjes of shakerzakjes. Je krijgt een heel doosje vol, en natuurlijk matchen ze weer perfect met de Stampin'Up! kleuren! Sequins zijn momenteel helemaal hip!

De klassieker onder de embellishments: De buttons! Deze zijn heel mooi neutraal, licht glanzend en passen zich eigenlijk aan aan elke stijl en sfeer. Ze vormen een ideale en tijdloze versiering, ook voor op bijvoorbeeld mannenkaarten! Het mooie Vanillakleurtje en het feit dat er 24 in een doosje zitten (8 elk van drie designs) maken ze NOG interessanter! Een prachtig basisproduct!

Oh,  dit is zo'n mooie embossingfolder. Elegant Dots! Sierlijke motieven, bestaand uit kleine puntjes! Past zich aan bij elk thema en is ook geweldig te gebruiken als je houdt van leuke achtergrondtechniekjes met inkt enzo. En gebruik hem ook eens achterstevoren, dan worden de dotjes ineens diep in plaats van bol en dan is het effect weer helemaal anders! En zo valt er nog veel meer leuks met deze embossingfolder te bedenken ;o) Maar ook "gewoon" is het motief ronduit prachtig!

Een prachtige diesset "Wonderful Wreath"is deze keer ook met flinke korting te koop! Door de teksten die er bij zitten denk je meteen aan kerst maar Stampin'Up! heeft ook diverse stempelsets gemaakt die je buiten de kerst perfect met deze dies kunt combineren. In de jaarcatalogus vind je de lentekransstempels "Circle of Spring" en de multifunctionele set "Wondrous Wreath" waar deze dies dus perfect bijpassen.

Mocht je iets willen bestellen, van deze weekaanbiedingen of iets anders, dan kan dat altijd. Ik maak het graag en met aandacht voor je in orde. Wil je gebruik maken van de (mee-)besteldag dan kan dat ook, de eerstvolgende gaat aanstaande maandag 29 februari de deur uit! Enne, vergeet dan niet dat je bij een bestelling vanaf 60 euro een gratis SAB kado mag uitkiezen!... ;o)

Tot snel!
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!


*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 29 februari om 19.00 uur


Afwisselend, spannend en uitdagend...
KIK!!! De Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...