donderdag 12 november 2015

Swappen in Brussel

Als deze blogpost zichtbaar wordt ben ik onderweg naar Brussel, naar het geweldige event OnStage Life! Drie dagen lang ondergedompeld worden in Stempels, Stempelspullen, Nieuwe Stempels, Stempelnieuws, Stempeltips etc.

En dat samen met mijn teamgenootjes EN een heleboel andere demo's uit de hele wereld! Die ondanks dat ze misschien Engels, Frans, Spaans, Duits of Japans spreken toch allemaal de zelfde taal kennen, de taal van het samen bezig zijn met wat we leuk vinden. De taal van de creativiteit!

Natuurlijk neem ik vandaag mijn bak met swaps mee. Deze keer heb ik kaartjes gemaakt. Geen doosje of verpakking dus. Dat was vooral op veler verzoek, het is makkelijker mee te nemen voor degenen die verder weg wonen en misschien zelfs met het vliegtuig terug moeten.

Maar ook van een kaart kun je zeker iets bijzonders maken, en het is leuk als de ontvanger er inspiratie door opdoet. Ik heb daarom gespeeld met inkt, en heb hele gekke, stoere, kleurrijke, grafische achtergrondjes gemaakt. In mijn achterhoofd zat het idee dat velen toch het maken van mannenkaarten lastig vinden, dus heb ik daar iets mee gedaan. Altijd leuk om je zelf een beetje te "challengen"vind ik!

Dit zijn mijn wat gewaagde Swapkaartjes geworden:

De techniek waarmee de achtergrondjes zijn gemaakt heb ik bij toeval ontdekt, toen ik wat dingen aan het uitproberen was. Ik heb het verder ontwikkeld en de techniek hier toegepast met de In-Colors 2014-2016. Wil je dit ook leren? Voor de liefhebbers ga ik zeker nog een tutorial  maken, want hier zijn echt leuke dingen mee te doen!Met bijpassend Cardstock , wat stoere stempels en nietjes maakte ik er eenvoudige maar stoere kaarten van.


Met zulk opvallend bewerkt cardstock als uitgangspunt is het het beste er niet te veel frutsels meer op te doen. Zo'n stoer nietje die je er met de supersolide Handheld Stapler in maakt, en een strategisch geplaatste White Perfect Accent zijn precies genoeg. Het gescheurde Washi maakt het lekker hip! Door deze onderdelen als een groepje te plaatsen blijft de kaart rustig.


Nu maar hopen dat mijn swaps positief ontvangen worden. Ze zijn namelijk best een beetje gewaagd en niet wat de meeste collega-demo's gewend zullen zijn. Maar goed, dat houdt het spannend ;o))

Jullie horen natuurlijk later van mij hoe ze ze vonden ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Bravo, Tag Talk
Inkt: Blackberry Bliss, Hello Honey, Lost Lagoon, Mossy Meadow, Tangelo Twist
Papier: Cardstock: Whisper White, Blackberry Bliss, Hello Honey, Lost Lagoon, Mossy Meadow, Tangelo Twist
Pons: 1 inch Square
Embellishments: 2014-2016 In-Color designer Washi Tape, Silver Mini Staples, White Perfect Accents
Tools: Handheld Stapler

Tot morgen!
Annette

3 opmerkingen :

  1. Wat een supergave, originele en stoere kaarten! Ik kijk uit naar je tutorial!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig en origineel! Love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze echt heel erg leuk geworden. Dit wil ik ook kunnen! Mooie kleuren bij elkaar zo!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...