woensdag 25 november 2015

Uitslag Sinterklaasprijsvraag, weekaanbiedingen en Project Life!!

Het bleek nog lang niet makkelijk; de vraag welke materialen ik allemaal gebruikt heb voor deze Sinterklaas-kaart... Een flink aantal mensen heeft erg goed gekeken en er kwamen mooie lijstjes in mijn mailbox terecht!

Maar er was een persoon die er het dichtste bij kwam en zij is dan ook de gelukkige winnares van de Sint-kado-bon en de Brusselse Chocolade! 

Chyrelle, jij hebt echt flink zitten speuren en had op wat kleine dingen na het lijstje compleet! Gefeliciteerd! Je bon en lekkers komen naar je toe!Deze haardset is dus echt niet alleen voor de kerst ;o) Wat dacht je van verhuiskaarten of een kaart voor iemand die een huis koopt(eigen haard is goud waard), of kaarten voor iemand die met pensioen gaat, of iemand die terug komt van een reis (Home-sweet-Home) en ook zie ik originele ideeen voor me voor babykaartjes, verjaardagen en nog heel veel meer. Lekkerje fantasie er op los laten en je stempels steeds met nieuwe ogen bekijken. Dat is echt zo leuk en je haalt veel meer uit je mooie materialen!

Dit waren de materialen die ik voor de kaart had gebruikt. Had jij ze allemaal gevonden?

Stempels: Festive Fireplace, Alphabet Rotary Stamp
Papier: Cardstock: Crushed Curry, Real Red, Very Vanilla, Sahara Sand, Whisper White
en Corrugated Paper
Inkt: Real Red, Pumpkin Pie, Crushed Curry, Crumb Cake Cajun Craze, Basic Gray, Basic Black
Ponsen: Word WIndow, Tree Builder Punch
Stansen: Festive Fireside Framelits, Balloon Framelits, Lettle Letters Thinlits
Embellishments:Stampin'Glitter Gold
Tools: Aqua Painters, Stampin; Sponges, Big Shot
En verder: Stampin'Dimensionals, Fine tip Glue, Multipurpose Liquid Glue

Koopjes!

En dan hebben we ook weer nieuwe Weekaanbiedingen, en ik weet niet of ze het met opzet gedaan hebben bij Stampin'Up! maar de producten die deze week afgeprijsd zijn vormen samen een superleuke en perfect matchende set!
Het supermooie Winter Wonderland-vellum staat in de herfst-wintercatalogus en is prachtig. Goud en zwart en diverse leuke trendy motieven maken dat dit block supermooi is voor hippe, modern-klassieke kerstkaarten maar... omdat er ook heel veel neutrale motieven in zitten is een heel groot deel van deze set ook uitermate geschikt om ook NA de kerst te gebruiken. Je krijgt maar liefst 36 vellen, 3 van elk van 6 zwarte motieven en ook 3 van elk van 6 gouden motieven.

Het Metallics Sequin Assortment past daar natuurlijk geweldig bij. Je vindt hier transparante, zwarte, witte, gouden en zilveren sequins in verschillende vormen. Erg leuk om als accentje op te plakken of om er schudkaartjes of schudzakjes mee te maken!

En het zwart witte bakerstwine maakt tenslotte het helemaal af. Kan altijd en is een neutrale decoratie!

Los van elkaar, maar ook met elkaar een mooie set zo! Zeker met wat cardstock er bij in Basic Black en Whisper White heb je een gouden combi. (Mmm, en dan wat Gold Foil Cardstock voor de accenten, supermooi!)

Project Life!!

De maandworkshop December Daily XXL draait volop! De besloten online groep is al druk aan de slag. We pakken het heel handig aan, gaan eerst de basis van het album maken, een goede planning er voor opzetten, indelen en nu gaan we beginnen met het maken van diverse embellishments. De mensen die hier thuis bij de workshop waren hebben natuurlijk al een flink deel hiervan gedaan. Maar er volgen ook voor hen nog volop inspiraties, ideetjes, lesjes, voorbeelden, tips en trucs. Er stromen nog steeds wat mensen in. Dat kan eigenlijk nog prima tot en met 1 december, al is iets eerder beginnen natuurlijk wel handiger en prettiger! Dus mocht je nog willen, dan kan dat! Het geheel is echt inclusief heeeelll veeeel..... Een album, hoesjes, stempels, kaartjes, embellishments en heel veel extra materiaal om ook de handmade onderdelen te kunnen maken en gratis daarbij de dikke maandlang online workshoppen... en de materialen zijn SUPERMOOI. Je kunt je aanmelden door eenn mail te sturen naar annette.elias@quicknet.nl. maar wacht er niet te lang mee zodat je ook van de voorpret kunt meegenieten en..... houdt er rekening dat producten ook uitverkocht kunen raken!

Op is echt op!Alles wat op de retiredlijst staat komt niet meer terug in de collectie of in volgende catalogi. Het wordt sinds vorige week ook niet meer bijgemaakt dus is op echt op. Mocht je nog even willen checken of kijken of jouw favoriete set nog te bestellen is, kijk dan even  HIER

(deze lijst wordt op elke werkdag bijgewerkt, klik dus opnieuw op de link als je wilt weten wat de actuele stand van zaken is)

Ik doe gewoonlijk elke maandag een (mee-)bestelling, maar ik kan natuurlijk ook altijd een individuele bestelling voor je doen aks je iets wilt hebben. En. als ik je ergens mee kan helpen, of je hebt gewoon een vraag...neem gerust contact op... Ik help je met alle plezier verder!

Tot snel!
AnnetteIn November bij De Kijkkast: 
De SU-per Eindejaarstombola! 
Maak bij je bestelling kans op gave prijzen!
Lees er HIER alles over!


        
Sint-kado-idee: De KIK!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...