maandag 24 oktober 2022

Cozy & Bright en een gezellige ONLINE Samen-Stempel-Middag!

 De dagen worden korter, de avonden en nachten langer.... Het buitengebeuren is wel zo'n beetje voorbij. Het is weer tijd om het binnen gezellig te maken, met een kaarsje, een kleedje, een warme beker drinken en andere gezelligheid. En we beginnen natuurlijk weer uit te kijken naar de feestdagen! 

In deze tijd van het jaar wordt er, zo merk ik elk jaar weer, NOG meer geknutseld en gestempeld, en we hebben extra veel zin om samen gezellig aan de slag te gaan!
Projecten met veel warme kleuren, kadootjes en doosjes, leuke labels, en natuurlijk ook kerstkaarten!

En over dat laatste.... KERSTKAARTEN, gaat deze post!

Knusse kerstige kaarten, die je samen, maar toch gewoon thuis, kunt maken! Geheel verzorgd door de Kijkkast!
En iedereen kan en mag meedoen!
Ik vertel je er alles over!



Maar eerst stel ik je een nieuw product voor: Cozy & Bright, een tijdelijk verkrijgbare Paper Pumpkinset. Geloof mij: Knusser kan niet!

Allereerst  wat meer informatie over deze Paper Pumpkin Kit!
Paper Pumpkin is een abonnement dat Stampin'Up in Noord Amerika aanbiedt, waarbij de deelnemers maandelijks een exclusieve, geheel complete kit ontvangen met stempels en materialen, en een duidelijke beschrijving, om zelf eenvoudig een aantal mooie projecten te maken.

Af en toe echter, is het mogelijk om een Paper Pumpkin kit aan te bieden aan demonstators en klanten in alle landen waar StampinÚp! actief is!

De Paper Pumpkinkit Cosy & Bright is er zo eentje!

De naam is Cosy & Bright omschrijft precies de sfeer van deze kit!


Deze gave kit zit namelijk helemaal vol met exclusieve, knusse materialen om hartverwarmende, natuurlijke, knuse te kaarten maken die op en top die warme gezelligheid uitstralen waar we in de wintermaanden allemaal naar op zoek zijn!

Dennetakken, Kaneel, Anijs, en Sinaasappel in combinatie met gouden details zijn een superoriginele, en eigentijdse manier om je kerstkaarten vorm te geven! Viel het je al op dat het allen items zijn die lekker ruiken? Als je ze ziet ruik je bijna de kerstgeuren die echt bij deze tijd van het jaar horen.. Mmmm....

Deze KIT is ALL INCLUSIVE, dat wil zeggen dat je met deze box genoeg hebt om direct 12 prachtige identieke kaarten te maken. Het enige dat je verder nodig hebt is een schaar, maar dat is dan ook alles!


In de set vind je het volgende:
De stempelset Cozy & Bright
Inktkussentje Poppy Parade
Een eenvoudig  Clearblock
Voorgedrukte luxe kaarten
Gouden details
UItdrukfiguren om op je kaarten te verwerken
Stickers
Labels voor je teksten
Stap voor stap instructies
12 bijpassend bedrukte enveloppen
genoeg plakmiddelen om de 12 kaarten te maken
Een klosje Linnen draad


En alles is verpakt in een handige en mooie opbergdoos wat de kit ook tot een leuk kado maakt, en die je nadien ook kunt blijven gebruiken!


*Na het maken van de kaarten kun je natuurlijk de stempelset, inkt en het Clearblock ook prima blijven gebruiken voor andere stempelprojecten!

De Cozy & Bright kit is tijdelijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt!
De prijs is 28 euro, exclusief verzenden!

Maar er is meer mogelijk, dus lees vooral verder!!


Want zou het niet gezellig zijn om weer eens een middag gewoon gezellig aan te kunnen schuiven, met bekenden en onbekenden, en samen een stapel gezellige kaarten te maken? Nou, het lijkt mij heerlijk, en daarom gaan we het volgende weer eens doen!

Op zondag 27 november a.s is er weer een gezellige Samen-Stempel-Middag die je LIVE en lekker makkelijk vanuit je eigen huis kunt doen. Lekker in je joggingpak of piama als je wilt, en zonder reistijd en -kosten, maar toch gezellig samen! 

We gebruiken tijdens de Samen-Stempel-Middag uiteraard de Cozy & Bright kit, en gooien er natuurlijk een overheerlijk creatief Kijkkast Sausje overheen, 
inclusief uitgebreid extra Kijkkast-materialenpakket, 
zodat je aan het eind van de middag een hele stapel supergave, artistieke, verschillende, stijlvolle, gekke, klassieke en moderne, hartverwamende kaarten hebt gemaakt! 
Niet moeilijk, dus iedereen kan meedoen, of je nu beginner of gevorderd stempelaar bent!

De middag zit zeer doordacht in elkaar, en het pakket is helemaal op maat en tot in de puntjes voorbereid waardoor we heel veel kunnen doen! Aan het eind van de middag zul je verbaasd zijn over je eigen kunsten! En.... over de originele toepassingen van alle materialen in de kit! een hele stapel bijzondere kaarten, en er is er niet een hetzelfde!

Diverse stijlen komen voorbij, van lekker overdadig tot clean and simple, er komen leuke kaartvormen/folds voorbij, en ook kaarten met een extraatje. Van alles wat! En we mixen en matchen er op los!

Dit wordt inmiddels de achtste editie van een dergelijke online-Samen_Stempelworkshop, en alle deelnemers van de vorige zeven edities waren steeds superenthousiast en vol lof! 
Over de doordachte opzet, het verzorgde pakket, de gezellige middag EN over de verrassende gemaakte projecten!

De Kijkkast biedt je als optie dus wederom deze Samen-Stempel-Middag aan, inclusief de Paper Pumpkinkit, en daar hoort dus ook het Kijkkast Samen-Stempelen-Pakket bij met extra bijpassende producten, waaronder extra
cardstock,
diverse verschillende embellishments,
wellicht wat designpapier,
allerlei bijpassende  en verrassende diecuts,
prachtig lint ed,
en iets ander leuks! (verrassing!)
Deze krijg je dus als Samen-Stempel-deelnemer extra bij de Paper Pumpkin Kit!


Hiermee kunnen we de bestaande kit, en alle leuke onderdelen daarvan, op allerlei creatieve manieren mixen en matchen tot allerlei leuke nieuwe designs!
Laat mij je verrassen!!




Kleine en grotere veranderingen en aanvullingen maken namelijk dat je met deze Paper Pumpkinkit nog veel meer leuks kunt doen!

Naast de extra set spulletjes die bij deze workshopmiddag horen, heb je zelf ook enkele spulletjes nodig! De meesten van jullie zullen deze wel in huis hebben ;o) ( en heb je ze nog niet, kun je deze natuurlijk meteen bij je aanmelding meebestellen.)

*Een papiersnijder
*Schaartje, Multipurpose Liquid Glue ( Tombow)
*Inkt in de kleuren Cajun Craze, Early Espresso, Evening Evergreen, en als je dat prettig vindt ook in Poppy Parade
*Sponge Daubers en Blending Brushes

Hoe werkt het allemaal, wat zijn de kosten en hoe geef je je op?


Om met dat laatste te beginnen:

Je kunt vanaf NU aanmelden bij de Kijkkast. Er zijn hierbij twee opties:

Optie 1: Je bestelt de Cozy & Bright creatieve set zonder de Kijkkast-extra's en gaat er zelf mee aan de slag.
Deze kit kan ik vanaf heden voor je bestellen!
De kit alleen, zonder extra's, kost 28 euro excl verzenden

Optie 2: Je bestelt de Cozy & Bright Paper Pumpkin Kit PLUS de Samen-Stempel-Middag, de extra voorbeelden, je lidmaatschap van de Facebookgroep, het Samen-Stempelen-Pakket met extra materialen en natuurlijk de bijbehorende gezelligheid en het samen-gevoel!!
Je maakt tijdens deze middag zeker ruimschoots meer dan de beschreven 12 kaarten
*Je betaalt in dit geval de Paper Pumpkinkit a 28 euro 
*Voor het Samen-Stempel-Pakket (alle extra materialen, en middagvullende workshop!) betaal je daar bovenop slechts 24,50 euro.
Prijzen zijn exclusief verzendkosten
*Het Samen-Stempel-Pakket is alleen in combinatie met de Paper Pumpkin Kit te bestellen!

Deze middag gaat door als er minimaal 12 deelnemers zijn.

Je kunt je aanmelden door mij tijdig een >>>MAIL<<< te sturen. 

Let op: Het is onzeker hoelang de kits nog leverbaar zijn!  Ik bestel de materialen op 31 oktober, en op 7 november. Indien voorradig ook nog op 14 november. Wacht niet te lang is mijn advies!



Nog wat practische informatie:

De feestelijke Samen-Stempel-middag vindt LIVE plaats op een speciale besloten facebookgroep! Het is dus nodig dat je een facebookaccount hebt. Je krijgt voor de besloten groep in de dagen vlak voor deze middag een uitnodiging.
De middag begint om 13.00 uur en is middagvullend, maar we doen rustig aan en nemen waar nodig een pauze voor een koffie/theezetmoment en een sanitaire stop. Er is genoeg tijd voor gezelligheid!
Je kunt tijdens deze LIVE middag direct je vragen stellen en gezellig reageren!.

Kun je niet, of niet de hele middag aanwezig zijn, meld je je later aan of moet je tussendoor bijvoorbeeld even weg, dan kun je later alles terugkijken en alsnog meedoen. De opnames blijven nog enkele weken op de besloten fb pagina staan! Bovendien kun je ook dan je vragen stellen en reageren, ik zal je reactie alsnog lezen en reageren.

Tip: Boek de middag samen met een vriendin, zus of gezinslid, zorg dat je ieder een Kit en aanvullend pakket hebt, en ga samen aan de slag. Hoe meer gezelligheid, hoe leuker! Deze middag kan ook geboekt worden door demo-collega's!

Deze middag gaat door als er minimaal 12 deelnemers zijn. Zijn er te weinig deelnemers, of raken de Kits voortijdig uitverkocht, en gaat hierdoor de middag niet door, ontvang uiteraard je betaalde geld terug.



Laten we samen voor een SPETTERENDE middag zorgen, met onze creativiteit, gezelligheid, en straks ook nog met onze zelfgemaakte "Cozy" kaarten... Doe je mee?

Voor vragen en aanmeldingen, mag je mij een MAIL sturen!

Ik hoop je snel te zien!!
Tot dan!
Annette



Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 24 oktober 19.00 uur
Maandag 31 oktober 19.00 uur
Maandag 7 november 19.00 uur




Gebruik in OKTOBER de hostesscode KBSPWZ6W als je online bestelt zodat ik je een bedankje kan geven!
Bij een bestelling vanaf 95 EURO krijg je deze maand gratis een pakje Rustic Metallic Dots twv 9,75. Een geweldige versiering op je stoere, vintage, kerstige of herfstige projecten


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!



Catalogus aanvragen:


Wil jij de dikke nieuwe Jaarcatalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!




en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Kijkkast Thuisworkshops!
Binnenkort te boeken, de nieuwe Happy at Home Workshopbox!!
Meld je snel aan!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox




Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!