woensdag 8 september 2021

Nieuwe Paper Pumpkinset "Expressions in Color" en Samen-Stempel-Middag!

Het is nog een heerlijke nazomerweek, en daar genieten we nog  enorm van, maar we weten allemaal ook dat straks de tijd weer anders zal zijn, dan breekt het echte najaar aan! 
Dan merk ik altijd dat er ook meteen NOG meer gestempeld en geknutseld wordt, en dat we extra veel zin hebben om gezellig samen aan de slag te gaan!

Met het oog op dat laatste, gezellig samen aan de slag gaan, heb ik ontzettend leuk nieuws voor jullie! We gaan twee leuke dingen samenvoegen: Een nieuw product EN gezellig samen stempelen!
Over beiden ga ik je in deze post alles vertellen!

Met ingang van vandaag is er namelijk een NIEUWE Paper Pumpkin kit verkrijgbaar! 

Deze heeft de naam: Expressions in Color!


Allereerst dus wat meer informatie over deze Paper Pumpkin Kit!   
Paper Pumpkin is een abonnement dat Stampin'Up in Noord Amerika aanbiedt, waarbij de deelnemers maandelijks een exclusieve, geheel complete kit ontvangen met stempels en materialen, en een duidelijke beschrijving, om zelf eenvoudig een aantal mooie projecten te maken.

Af en toe echter, is het mogelijk om een Paper Pumpkin kit aan te bieden aan demonstators en klanten in alle landen waar StampinÚp! actief is!

De Paper Pumpkinkit Expressions in Color is er zo eentje!
 
Deze kit zit vol met exclusieve artistieke elementen om bijzondere, kleurrijke en anders-dan-anders kaarten te maken die geschikt zijn voor elke gelegenheid! 
De artsy look van inktsplattering, de bijzondere vormgeving en de uitgebreide hoeveelheid onderdelen maken dat je met deze kit een negental superspetterende luxe kaarten kunt maken, vol details en met vele laagjes, met bijpassende enveloppen!
Met deze kaarten stuur je echt iets bijzonders!

De Kit bevat materialen om 9 kaarten te maken, 3 elk van drie verschillende designs. 


Fotopolymeerstempelset Expressions In Color (deze is niet los te koop!)
Klassieke Stampin’ Spot - Bumblebee
Klassieke Stampin’ Spot - Evening Evergreen
Bedrukte basiskaarten
Bedrukte enveloppen
Gestanste etiketten
Bedrukte gestanste vormen
Gestanste vellum vormen
Zelfklevende pailletten
Linnen draad
Zelfklevende puntjes (Glue Dots)
Dimensionals
Duidelijke werkbeschrijving met foto's

Bijpassende kleuren die in de kit voorkomen zijn: Bumblebee, Evening Evergreen, Fresh Freesia, Polished Pink

Dit alles zit verpakt in een mooie stevige doos, wat het ook een prachtig kadoidee maakt!*Na het maken van de kaarten heb je natuurlijk je stempelset en inktje over, die je uiteraard ook voor volgende projecten kunt gebruiken!*

Het enige dat je zelf nodig hebt is een Clearblock D!

Deze Paper Pumpkin coordineert perfect met de Expressions in Ink Suite, die in de jaarcatalogus staat, maar is een geheel op zichzelf staande set! Je kunt echter bijvoorbeeld wel de stempelsets later prima samen gebruiken, wat natuurlijk een leuke bonus is!Deze Paper Pumpkin Expressions in Color kit is verkrijgbaar vanaf 8 september, en zolang de voorraad strekt!
De prijs is slechts 26 euro, exclusief verzendkosten!

Maar er is meer mogelijk, dus lees vooral verder!

Want zou het niet gezellig zijn om weer eens een middag gewoon gezellig aan te kunnen schuiven, met bekenden en onbekenden, en samen een stapel gezellige kaarten te maken? Nou, het lijkt mij heerlijk, en daarom gaan we het volgende weer eens doen!

Op zondag 3 oktober is er bij de Kijkkast een supergezellige Samen-Stempel-Middag, die je LIVE en geheel veilig vanuit je eigen huis kunt volgen, maar toch samen!

Deze datum is niet zomaar gekozen... In het zelfde weekend, is het immers World Card Making Day!

We gebruiken tijdens de Samen-Stempel-Middag uiteraard de Expressions in Ink kit, en gooien er natuurlijk een overheerlijk creatief Kijkkast Sausje overheen, inclusief uitgebreid extra Kijkkast-materialenpakket, zodat je aan het eind van de middag een hele stapel supergave, artistieke, verschillende, spetterende  kaarten hebt gemaakt! Niet moeilijk, dus iedereen kan meedoen, of je nu beginner of gevorderd stempelaar bent!

De middag zit zeer doordacht in elkaar, en het pakket is helemaal op maat en tot in de puntjes voorbereid waardoor we heel veel kunnen doen! Aan het eind van de middag zul je verbaasd zijn over je eigen kunsten! En.... over de originele toepassingen van alle materialen in de kit! een hele stapel bijzondere kaarten, en er is er niet een hetzelfde!In december 2020 heb ik ook twee van deze middagen verzorgd en in april ook nog eens, samen met een heleboel dames, en wow, wat was dat ontzettend gezellig en wat was men enthousiast! ( de meesten hebben zich ook voor deze keer al weer bij voorbaat aangemeld!)

De Kijkkast biedt je als optie dus wederom deze Samen-Stempel-Middag aan, inclusief de Paper Pumpkinkit, en daar hoort dus ook het Kijkkast Samen-Stempelen-Pakket bij met extra bijpassende producten, waaronder extra 
cardstock, 
embellishments, 
designpapier,
diecuts, 
lint 
en allerlei ander leuks! 
Deze krijg je dus als deelnemer extra bij de Paper Pumpkin Kit!

Hiermee kunnen we de bestaande kit, en alle leuke onderdelen daarvan, op allerlei creatieve manieren mixen en matchen tot allerlei leuke nieuwe designs.
 
Kleine en grotere veranderingen en aanvullingen maken namelijk dat je met deze Paper Pumpkinkit nog veel meer leuks kunt doen!

Naast de extra set spulletjes die bij deze workshopmiddag horen, heb je zelf ook enkele spulletjes nodig! De meesten van jullie zullen deze wel in huis hebben ;o) ( en heb je ze nog niet, kun je deze natuurlijk meteen bij je aanmelding meebestellen.)

*Een papiersnijder
*Schaartje, Multipurpose Liquid Glue ( Tombow)
*Inkt in de kleuren Fresh Freesia, Polished Pink en Memento Black
*Sponge Daubers en Blending Brushes
*Clearblock D (heb je meer matenClearblocks is dat nog fijner, maar Block D heb je minimaal nodig)Hoe werkt het allemaal, wat zijn de kosten en hoe geef je je op?

Om met dat laatste te beginnen:

Je kunt vanaf NU aanmelden bij de Kijkkast. Er zijn hierbij twee opties:

Optie 1: Je bestelt de Expressions In Color Paper Pumpkin Kit zonder de extra's en gaat er zelf mee aan de slag.
Deze kit kan ik vanaf heden voor je bestellen!
De kit alleen, zonder extra's, kost 26 euro excl verzenden
TIP: Je kunt het bedrag tot eind september natuurlijk aanvullen tot minimaal 60 euro zodat je ook nog een Sale-A-Brationkado kunt uitkiezen!

Optie 2: Je bestelt de Expressions in Color Paper Pumpkin Kit PLUS de Samen-Stempel-Middag, de extra voorbeelden, je lidmaatschap van de Facebookgroep, het Samen-Stempelen-Pakket met extra materialen en natuurlijk de bijbehorende gezelligheid en het samen-gevoel!!
Je maakt tijdens deze middag zeker ruimschoots meer dan 9 kaarten.
*Je betaalt in dit geval de Paper Pumpkinkit a 26 euro ( en dit bedrag van 26 euro mag je nog steeds aanvullen tot minimaal 60 euro zodat je een Sale-A-Brationkado mag uitkiezen.
*Voor het Samen-Stempel-Pakket (alle extra materialen, en middagvullende workshop!) betaal je daar bovenop slechts 17,50 euro. (Voor alle duidelijkheid: Het Samen-Stempel-Pakket is geen standaard StampinÚp!product maar een Kijkkastpakket en telt daarom niet mee voor de Sale-A-Bration.)
*Het Samen-Stempel-Pakket is alleen in combinatie met de Paper Pumpkin Kit te bestellen!

Je kunt je aanmelden door mij tijdig een >>>MAIL<<< te sturen. De Paper Pumpkin-kits en materialen bestel ik op vrijdag 10 september en op maandag 13 september om 19.00 uur.

Eventueel bestel ik nogmaals Kits (INDIEN NOG VOORRADIG!) in een extra bestelling op vrijdag 17 september om 19.00 uur!

Let wel op, de Expressions in Color kit is slechts verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bestel dus zo snel mogelijk!


Nog wat practische informatie:

De feestelijke Samen-Stempel-middag vindt LIVE plaats op een speciale besloten facebookgroep! Het is dus nodig dat je een facebookaccount hebt. Je krijgt voor de besloten groep in de dagen vlak voor deze middag een uitnodiging.
De middag begint om 13.00 uur en is middagvullend, maar we doen rustig aan en nemen waar nodig een pauze voor een koffie/theezetmoment en een sanitaire stop. Er is genoeg tijd voor gezelligheid!
Je kunt tijdens deze LIVE middag direct je vragen stellen en gezellig reageren!.

Kun je niet, of niet de hele middag aanwezig zijn, meld je je later aan of moet je tussendoor bijvoorbeeld even weg, dan kun je later alles terugkijken en alsnog meedoen. De opnames blijven nog enkele weken op de besloten fb pagina staan! Bovendien kun je ook dan je vragen stellen en reageren, ik zal je reactie alsnog lezen en reageren.

Tip: Boek de middag samen met een vriendin, zus of gezinslid, zorg dat je ieder een Kit en aanvullend pakket hebt, en ga samen aan de slag. Hoe meer gezelligheid, hoe leuker! Deze middag kan ook geboekt worden door demo-collega's!

Laten we samen voor een SPETTERENDE middag zorgen, met onze creativiteit, gezelligheid, en straks ook nog met onze zelfgemaakte artistieke kaarten... Doe je mee?

Eindelijk weer iets leuks en creatiefs om naar uit te kijken!


Voor vragen en aanmeldingen, mag je mij een MAIL sturen!

Ik hoop je snel te zien!!
Tot dan!
Annette

Het grootste stempelfeest van het jaar!
Tot en met eind september: SALE-A-BRATION!
Verdien GRATIS prachtige stempelproducten -> INFO!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 13 september  om 19.00 uur
Maandag 20 september om 19.00 uurDe Kijkkast-SEPTEMBER-actie: Gebruik de actuele hostesscode SP9ATYWY
en ontvang bij een bestelling vanaf 90 euro 
nu gratis een pakje CUTE STARS twv 9 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Kies er vervolgens t/m eind septemer als extra kado 1 voordeelpakket GRATIS bij uit uit de Minicatalogus - ongeacht de waarde hiervan!
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de nieuwe catalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag hem nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! 
Binnenkort volgt Happy-At-Home workshopbox nr 3!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!