zaterdag 30 april 2016

Garden in Bloom in Pasteltintjes

Vandaag plaats ik twee blogposts! Kom vooral later op de dag even terug, dan plaats ik namelijk een knallende weekendaanbieding die slechts tot maandag 2 mei geldig zal zijn!

Ze was vrijdag jarig, mijn lieve vriendin, collega en teammaatje Aly.  Natuurlijk hoort daar een kaartje bij, (ja,  ook ik doe mee met #imbringingbirthdaysback!) , en Aly is dol op pasteltinten dus was dat mijn uitgangspunt!Het mocht modern en fris worden, maar ook een beetje romantisch getint, dus paste ik daar mijn stempelcombinatie op aan. Garden in Bloom is een mooie set in een prachtige Watercolorstijl en hiermee maakte ik een gezellig achtergrondpapiertje.

Voor dit kaartje gebruikte ik de kleuren Marina Mist, Soft Sky, Crumb Cake en Sahara Sand. Als je dit op Whisper White stempelt is het resultaat zacht en fris.

Ik maakte wat diepte door de achtergrond extra laagjes te geven zonder dat de bloemen weg zouden vallen. Dat deed ik met zachte kleuren en de stempelset Timeless Textures. Ik geloof dat er heel weinig Stampin'Up!liefhebbers zijn die deze set nog niet in hun bezit hebben ;o) ONMISBAAR is ie! ;o)

Daarna heb ik op een reststukje Whisper White nogmaals de  grootste bloem gestempeld en deze uitgeknipt. Door deze op de juiste plaatsen hol en bol te maken krijg je een aardig realistisch ogende bloem.

De tekst komt uit de stempelset Balloon Celebration, en deze koos ik omdat ik het lettertype zo mooi bij de kaart vond passen. Ik ponste de tekst uit met de Washi Label Pons (retiring, op of bijna op)Het achtergrondje sneed ik in blokken, zodat het net iets spannender ging ogen. De vakjesindeling maakt het ook weer wat moderner en strakker. De randjes van de blokken sponsde ik met Marina Mist. Zo benadruk je de indeling.

Een mooi Sahara Sand kantje kwam er om heen, en daarna werden de bloem en de tekst er op geplakt. Een klein strikje van een stukje Linen Thread was de finishing touch! Zulke kleine wriemeldingetjes plak je trouwens heel makkelijk en stevig op met een opgerolde Glue Dot!


Toen ik dit kaartje gemaakt had bedacht ik me dat hier een aantal leuke tips en trucs verstopt waren en daarom heb ik deze ook tijdens ons Stempelmomentje van de afgelopen week gemaakt met de dames die kwamen! We maken dan elke keer een andere stijl,  met andere stempels, en andere foefjes, en deze ochtendjes zijn ook HEEL geschikt voor beginnende stempelaars!

Juist door de kaart verder niet te vol te maken komen de details en zachte kleuren helemaal tot hun recht!


Het kaartje is inmiddels bij de jarige aangekomen en ze was blij met al haar handgemaakte kaarten. Dat maakt een verjaardag toch altijd extra feestelijk!

Doe je ook mee met #imbringingbirthdaysback? Laten we de gezellige, persoonlijke, ECHTE verjaardagskaart weer helemaal terugbrengen! Een stukje aandacht is het leukste dat je iemand kunt geven, en zeker in een handgemaakte kaart zit aandacht en iets van jezelf!

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Garden in Bloom, Balloon Celebration, Timeless Textures
Inkt: Marina Mist, Soft Sky, Sahara Sand, Crumb Cake
Papier: Cardstock: Whisper White, Crumb Cake, Marina Mist
Embellishments: Linen Thread, Sahara Sand Lace Trim
Pons: Washi Label
Tools: Paper Snips, Bone Folder, Stampin'Sponges, Stampin'Trimmer
En verder: Mini Glue Dots, Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'dimensionals.


Tot Snel!
Annette

Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 2 mei 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Ben je ook zo toe aan nieuwe creatieve input?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


3 opmerkingen :

  1. Prachtig! Hij staat hier te pronken naast de andere kaarten! Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marianne van Dam30 april 2016 om 23:23

    Een mooie, eenvoudige maar toch heel aparte kaart. Je weet door bepaalde details er toch altijd net iets speciaals van te maken!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...