zaterdag 30 april 2016

Speciale Superweekendaanbieding Cardstock!

Het is bijna mei, we leven al toe naar de nieuwe Stampin'Up!catalogus die per 1 juni geldig zal zijn! Hij is werkelijk GIGANTISCH mooi! Maar daarover ga ik jullie in de komende weken meer vertellen!

Een nieuwe catalogus brengt altijd veranderingen met zich mee. Natuurlijk komen er heel veel nieuwe producten (yeah!) , maar zijn er helaas ook verdwijnende..... Er komen nieuwe In Colors, maar er is ook een oude serie In Colors die verdwijnt....Allemaal veranderingen maar met een heerlijk resultaat:  Een nieuwe opgefriste collectie waarmee we klaar zijn voor weer een heerlijk stempelig jaar!

Het goede blijft natuurlijk! Een aantal stempels, ponsen en dies blijft, de inkten blijven en het geweldige cardstock en papier blijft (al komen er natuurlijk wel nieuwe kleuren en dessins bij)


Maar weet je ook het volgende?

* Het cardstock wordt na heel veel jaren stabiel van prijs te zijn geweest nu aangepast in prijs.

De kosten van de productie van het cardstock zijn voor Stampin'Up! in de loop der jaren hoger geworden, maar zijn naar de klant toe nooit in prijs aangepast. Dit jaar gaat er een kleine aanpassing plaats vinden. Nog steeds zal Stampin'Up! hier niet duur mee zijn vergeleken met andere kwaliteits cardstock, maar het is natuurlijk toch altijd leuk om nog even van de extra lage prijs te profiteren. Daarom hier een tip voor julllie:

Koop je Cardstock deze meimaand nog voor de oude prijs. Een mooi moment om je voorraad op peil te brengen en je collectie misschien compleet te maken!Dit weekend koppel ik daar nog een extra actie aan om je hierbij een handje te helpen!\


Vanaf nu tot en met maandag 2 mei 18.00 uur geldt bij de Kijkkast de volgende Kijkkast aanbieding!
* Koop vijf pakken cardstock en krijg het zesde er GRATIS bij!
* Je mag kiezen uit ALLE kleuren, assorti's en maten cardstock die in de huidige collectie zitten. (let op dat de retiring kleuren en assorti-sets, niet meer of nog slechts heel beperkt leverbaar zijn)
* Kies je pakken cardstock met verschillende prijzen, krijg je het goedkoopste pak gratis (bij een totaal van minimaal zes pakken)
* Actie is stapelbaar... d.w.z. bij bestellen van 10 pakken cardstock krijg je daar twee pakken gratis bij, bij aankoop van vijftien pakken mag je er drie gratis bij kiezen etc.
* Alleen geldig voor (mee-)bestellingen en slechts tot maandag 2 mei 18.00 uur!Heerlijk om in je inktkleuren ook cardstock in de zelfde kleuren te hebben. Dat maakt het zo veel makkelijker om je werkstukken tot een echt geheel te maken!

Je kunt je lijstje naar mij toe mailen tot maandag 2 mei 2016, om 18.00 uur, dan maak ik het voor je in orde! annette.elias@quicknet.nl (Natuurlijk krijg je nog steeds een leuk extraatje bij je bestelling!)

Profiteer er maar lekker van ;o)

Tot snel!
Annette

Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 2 mei 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Houd je er van als alles mooi bij elkaar past?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...