dinsdag 5 april 2016

Kikken op dinsdag!

Normaal gesproken krijgen jullie op dinsdag een d-INKT!-sdagprojectje  te zien maar vandaag is het 5 april dus is het vandaag eerst tijd voor de KIK-inzendingen van de afgelopen maand!

Het D-inkt-sdagprojectje volgt later deze week ;o)

Er zijn deze keer lekker veel inzendingen binnengekomen. Wat was men enthousiast over het thema Rafels en Roezels, wat sowieso een ontzettend vrolijke KIK was, en het succes kwam mede door de combinatie van materialen en de vijf stap-voor-stap fototutorials die de afgelopen maand in de mailboxen van de deelnemers terecht kwamen!Juist door deze net-even-andere manier van met elkaar combineren kwamen de materialen volop tot hun recht en dat bleken de deelnemers ook verrassend te vinden! Ook de geleerde techniekjes waren- zo te horen- een schot in de roos! Het werd als heel verrassend ervaren!

En dat VERRASSEN proberen we elke maand te bereiken! De ene maand zal je altijd meer "liggen"dan de andere, maar juist de "lastigere"maanden blijkt men achteraf vaak de meest interessante te vinden omdat je door de opdrachten vaak (ik citeer:) "uit de tent gelokt wordt" en "buiten je eigen kaders gaat denken"...en "juist door de challenge, en de beperking die dat inhoudt, ga je nieuwe dingen doen waar je enorm veel nieuwe inspiratie van krijgt" waardoor je bereikt: "ik ga heel anders naar mijn stempelspullen kijken en ga ze op veel meer verschillende manieren gebruiken".......Kortom: Het is echt een inspiratie-KIK!

We hadden in maart alweer de tiende KIK, en doordat een aantal deelnemers vanaf het begin meegedaan hebben, en EEN persoon zelfs ELKE keer aan de Challenge heeft deelgenomen hebben we deze maand voor het eerst iemand die de tien KIK-punten heeft gehaald! Petra Dijkstra, superbedankt voor je grote enthousiasme, je mooie bijdragen en natuurlijk ook gefeliciteerd, want deze maand is jouw KIK, dankzij je KIK-punten, helemaal gratis!

Wil je ook KIK-ken? Je kunt je tot en met de tiende april weer aanmelden als je in april mee wilt doen. Dat kan voor een losse maand, of als miniabonnement van vijf keer. Je leest er alles over op de {KIK-info pagina}! De KIK is anders dan andere pakketten en challenges, daar over lees je uitgebreide reacties op de info-pagina! Ook zitten er herhaaldelijk leuke extraatjes, verrassingen of aanbiedingen in je KIK-pakket. Je bent van harte welkom mee te doen! KIK je mee?

En nu ben je natuurlijk ontzettend benieuwd naar de vele vrolijke inzendingen van deze maand. Klik snel {HIER} en kijk, KIK en geniet!

Hopelijk tot KIKS?

Annette
*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 11 april om 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Verrassend en veelzijdig!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


5 opmerkingen :

 1. Wat een geweldige uitwerkingen en Petra natuurlijk GEFELICITEERD ook omdat je 10x iets ingezonden hebt.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie creaties allemaal, zo vrolijk! En wat inspirerend weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Petra Dijkstra6 april 2016 om 22:49

  Het was zeker een superleuke KIK. Dit was idd alweer de 10e en ik heb 10 keer met heel erg veel plezier meegedaan en ingezonden voor de challenge. Ik heb er heeeeeel erg veel van geleerd en kan iedereen aanraden aan de KIK mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lisette Speets6 april 2016 om 23:40

  Ik geniet elke maand weer van de KIK, wat een enorme inspiratie BOOST geeft het me! Ik doe ineens veel meer verschillende dingen dan eerst! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch was ie weer!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...