donderdag 21 april 2016

Verslag van een geweldig weekend! ;o) ON STAGE APRIL 2016

Zoals beloofd hier een verslag met veel foto's van On Stage. Een heerlijk weekend helemaal in het teken van stempelen, vriendschap, gezelligheid en StampinÚp!Voor mij begon het al op vrijdagavond! Met de trein ging ik naar Amsterdam, naar de Beurs van Berlage. Een werkelijk prachtige locatie, en vlakbij het Centraal Station.
We werden gastvrij verwelkomd en namen alvast onze On Stage tas in ontvangst, gevuld met hele leuke spulletjes!Deze Centre Stage-avond is voor demo's die minimaal Silver Elite hebben gehaald en op deze gelegenheden word je altijd extra in de watten gelegd. Er was eerst een interessante training en daarna een overheerlijk diner in leuk gezelschap.

Op onze stoelen lag een speciaal kadootje voor de Centre Stage bezoekers, een supercoole jeanstas! Daar ga ik zeker plezier van hebben!

Het is altijd prachtig, zo mooi als de tafelschikking en aankleding zijn verzorgd. Helemaal in stijl!


Zo verwend worden is natuurlijk een superbegin van een weekend ;o)
De dag er op ging ik weer met de trein naar Amsterdam, maar nu samen met teammaatje Maaike. Op het Station in Amsterdam kwam ook  teamgenootje Adeline en aangekomen in de On Stage Locatie kwamen we ook al snel de anderen tegen en zochten we een plekje in de gezellige zaal. Voor iedereen stond er een geweldige planner op tafel en een geheimzinnige doos waarop stond vermeld dat je er vooral NIET in mocht kijken....Meteen begon natuurlijk het SWAPPEN! Dat is leuk! Mijn eigen Swaps heb ik dinsdag al laten zien maar wat ik terugkreeg laat ik nu zien!Ook had ik voor alle teamleden die vandaag gekomen waren een leuk kadootje en  kregen we allemaal van Zoe ook nog eens een lieve attentie.


Op zulke dagen is het ontzettend leuk om oude bekenden weer tegen te komen die je al jaren kent en tegenkomt, of via het internet spreekt, maar ook kwam ik mensen tegen die ik alleen on-line ken, en wat is het leuk om elkaar dan in het echt een keer te zien. Allemaal leuke mensen! (ook in het echt ;o)
De dag was boordevol gevuld met van alles. Eerst wat uitzendingen vanuit Salt Lake City, waar dit jaar het grote driedaagse evenement is (zoals wij in november in Brussel hadden)  met veel product presentaties Dus hoorde je overal oh en ah!!


en natuurlijk was er ook voor ons daar dan eindelijk die splinternieuwe, geweldige, levensgevaarlijk mooie, superoriginele en uitdagende nieuwe jaarcatalogus....Wat was ik er blij mee!

En ik was duidelijk niet de enige.... De eerste minuten was iedereen even helemaal van de wereld...... Wat een ongelooflijk gaaf boekwerk is het weer geworden! Het is ze gewoon WEER gelukt!


Daarna volgden een aantal stempelmomentjes (met nieuwe producten natuurlijk), leuke presentaties en ideeen ook van Nederlandse collega's, een lekkere lunch, veel gave tips, we maakten een kleurenkaart met de nieuwe In -Colors (echt SUPER)
En er waren kadootjes voor iedereen en natuurlijk de befaamde Price Patrols! Ik won daarbij een prachtige tekstenset! En gelukkig won iedereen iets leuks!


In de naastgelegen ruimte kon je alle nieuwe producten van dichtbij bekijken, en voelen. Zo zijn ze nog veel mooier! Prachtige stempels, dies, kleuren, en stijlen... en heel veel echt verrassende dingen.....Ik ga het dit jaar nog moeilijker hebben met kiezen dan ooit te voren!

Teamgenootje Maaike had misschien wel de verjaardag van haar leven. Ik denk namelijk niet dat er wel eens eerder 200 mensen voor haar gezongen hebben op haar feestje!!! Ik had voor haar snel nog even een feestrozet in elkaar gezet waar ze de hele dag mee rondgelopen heeft ;o)Er was een fotohoekje maar daar liep het storm, en tegen de tijd dat wij aan de beurt waren waren enkele teamleden die nog ver moesten reizen helaas al vertrokken, dus hadden we een halve teamfoto deze keer.... (maar wel leuk!) maar dat doen we binnenkort hopelijk over hoor, en dan met ht hele team!  Ik ben gewoon ontzettend gelukkig met zo'n ontzettend gezellige, hechte, fijne groep mensen om me heen.

Al met al een superfeestelijke dag met heel veel indrukken en veel leuke goodies en kadoos! Echt niet normaal meer, zoveel leuks kon ik de volgende dag op mijn gemakje uitpakken. WOW!De volgende dag moest ik echt even bijgekomen, en sowieso had ik nergens tijd voor... Ik heb namelijk uitgebreid mijn nieuwe catalogus door zitten nemen, en ongelooflijk zitten nagenieten en voorlopig ben ik daar nog wel even mee bezig.

Wil jij ook, zodra ik ze heb, zo'n prachtige nieuwe jaarcatalogus van mij ontvangen? Stuur me dan even een berichtje op annette.elias@quicknet.nl, dan reserveer ik er eentje voor je!

En zou jij voortaan ook graag als eerste de catalogus willen kunnen inzien EN zulke bijzondere dagen mee willen kunnen maken? Ook dat kan, en ook daarvoor kun je me even mailen of bellen met je vragen.

Dat was het voor vandaag. Het duurde een dagje langer maar het was eventjes erg druk door de extra bestellingen ivm de retiringlijsten en daarnaast was het ook de periode waarin ook de KIK's verzendklaar worden gemaakt. Inmiddels zijn we al weer druk bezig met KIKken., en morgen ga ik eens heerlijk een uurtje stempelen! Mijn eerste spulletjes die ik heb gepreorderd uit de nieuwe catalogus zijn inmiddels ook aangekomen ;o)))
 

En er zijn wat verjaardagen in aantocht dus ik mag weer iets leuks voor de feestelingen maken ;o)

Tot Snel!
Annette


Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Dinsdag 19 april om 18.00 uur
                                                        Maandag 25  april om 19.00 uur


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Elke maand een creatieve verrassing in je brievenbus!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...