woensdag 27 april 2016

Oranje Boooooven! (en onder, links,.... rechts....)

Vandaag verliep onze koningsdag door het slechte weer iets anders dan gewoonlijk, maar natuurlijk hebben we er wel iets gezelligs van gemaakt!En ik heb vanmiddag nog even heerlijk een uurtje zitten stempelen! En om in Oranjesferen te blijven deed ik dat met ORANJE.


Niet meteen een kleur die ik vaak als hoofdkleur gebruik op kaarten, maar daarom juist een uitdaging, en een creatieve uitdaging ga ik natuurlijk niet snel uit de weg!

Om eerlijk te zijn heb ik gewoon een beetje zitten spelen en uitproberen en was het voor mij een verrassing wat er uit zou komen ;o)

Heel geinig dat de kaart ondanks het oranje, zwart en wit toch een beetje een vintageuitstraling heeft gekregen.


Uitgangspunt waren de prachtige "krullen"van  Flowering Flourishes (retiring) die ik diverse keren stempelde met Basic Black. Vervolgens heb ik flink gestempeld met diverse oranjeachtige tinten en diverse stempels van de set Timeless Textures. Ik gebruikte daarvoor de kleuren Pumpkin Pie, Tangelo Twist en Tangerine Tango. Vervolgens heb ik de randen gesponst en en de rasters iets vervaagd, ook met sponzen. In het midden liet ik de kaart licht.


Voor wat "dimensie"stempelde ik bloemetjes met Petite Petals en deze ponste ik vervolgens uit, ik sponste rijkelijk de randjes, en ik liet met een bonefolder de blaadjes wat omhoog krullen.

Leuk he die oranje pareltjes! Ik heb wat zitten experimenteren en dat is gelukt! Ik heb de pareltjes simpelweg een veegje gegeven met de Wink of Stella in GOLD en zo passen ze er nog mooier bij! Je moet ze wel heel goed laten drogen voor je ze aanraakt, anders veeg je het goud er zo weer af.

De tekst komt uit de set Cottage Greetings, en ik ben dol op dit lettertype en de leuke tekstjes die er bij zitten! Het mooie labelvormpje maakte ik met de Lots of Labels Framelits. Een uit de losse hand getekend lijntje met de PL Journalingpen zorgt dat je de leuke vorm er van extra goed ziet.


Toen bleef alleen de afwerking nog over... Even "matten" op een laagje Whisper White en dan nog op een Basic Black basiskaart plakken en klaar was mijn "konings"kaartje ;o) 

Eens kijken wie dit koninklijke kaartje gaat ontvangen! #imbringingbirthdaysback

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Flowering Flourishes, Timeless Textures, Petite Petals, Cottage Greetings
Inkt: Basic Black, Basic Gray, Tangerine Tango, Tangelo Twist, Pumpkin Pie
Papier: Cardstock: Whisper White, Basic Black
Pons: Petite Petals
Dies: Lots of Labels Framelits
Embellishments: Pearl Basic Jewels
Tools: PL journalingpennen, Wink of Stella Glitterbrush Gold, Sponge Daubers, Stampin'Sponges, Bone Folder, Big Shot
En verder: Multi Purpose Liquid Glue

Tot snel!
Annette


Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Maandag 2 mei 19.00 uur


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Wil je nieuwe stijlen ontdekken?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


4 opmerkingen :

  1. Wat een schitterende, aparte kaart!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Ik vind de kleurencombinatie geweldig, en ook die prachtige krulstempels komen op deze manier prachtig uit. Weer eens iets heel anders!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...