dinsdag 26 april 2016

Stoere achtergrond voor een Mannenkaart d-INKT-sdag#11

Of die man nu groot of klein is, ze vinden het allemaal leuk om een kaartje te krijgen! Zeker als het een stoer exemplaar is!Hier heb ik weer gebruik gemaakt van de clearblocks als stempel, maar ik heb geprobeerd er een beetje een "technisch" tintje aan te geven. Het moest een beetje "ruig"worden, maar ook een beetje industrieel. Het vele grijs en de "schroefjes" dragen bij aan het effect.

Tip: De schroefjes heb ik overigens gemaakt door met de Handheld Circle pons een rondje te ponsen uit een restje cardstock en dat gaatje heb ik als maskertje gebruikt. Ik heb er gewoon met wat grijze inkt en een Spongedauber doorheen gesponst, en vervolgens met de Stampin'Write Marker een streepje in getekend. Heel makkelijk ;o)De superleuke robotstempel komt uit de set Boys will be Boys (retiring) , en de naam zegt het al, deze set is uitermate geschikt voor kaartjes voor grote EN kleine mannen! Er zitten ontzettend originele stempels in deze set en ze zijn zo mooi getekend met een schetsachttige tekenstijl die ze extra stoer maakt. De legostukjesstempel uit deze set is bijvoorbeeld ook geweldig voor als iemand aan het klussen is in een nieuw huis, of "bouwt"aan de toekomst en een nieuwe baan heeft... maar daarvoor is de parachutespringer ook weer heel leuk om te gebruiken. En de andere stempels zijn net zo breed bruikbaar en origineel, dus een aanrader... en hij is nu nog leverbaar! (maar nog slechts zolang de voorraad strekt!)

Met een Stampin'Write marker heb ik ook wat onderdelen van de robot ingekleurd, zodat het rood weer terugkomt.


De leuke bemoedigende tekst komt van een stempelset die ik echt heel vaak pak: Words of Truth! (retiring) Hier zitten vaak net de bemoedigende, positieve, blije tekstjes in die ik graag op een kaartje verwerk! Ook voor deze stempelset geldt: Op is op!

Als versiering maakte ik van een restje Real Red Cardstock en de Handheld Circle pons een spees strookje met gaatjes. Tenslotte heb ik voor een klein beetje metalliceffect een paar zilverkleurige Sequins uit de Metallic Sequins genomen en die met de Fine Tip Glue Pen her en der op de kaart geplakt. De getekende lijntjes heb ik deze keer met behulp van een liniaal getrokken


Wil je nog iets van de Retired Artikelen bestellen? Dat kan nog steeds! Voor een actuele stand van zaken kun je even kijken op de retiredlijsten. Een kruisje in de laatste kolom geeft aan dat een product op is. Gelukkig is er ook nog heel veel, en vaak ook nog flink afgeprijsd! Ik ga woensdagavond op verzoek een extra bestelling doen. Het wordt toch geen weer om koningsdag buiten te vieren, dus ik ga lekker klussen maar zeker ook een poosje stempelen! Heerlijk met dit winterse weer!  Goed idee toch om dit weer door te komen? . 

Wil je ook iets meebestellen? Je kunt tot 20.00 je lijstje aan me doorgeven! En natuurlijk doe ik weer een leuk extraatje bij je bestelling!

Je kunt de retiredlijst {HIER} inzien! (de lijst wordt steeds aangepast dus download hem opnieuw voor een actueel overzicht!)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Words Of Truth, Boys will be Boys
Inkt: Real Red, Basic Gray, Smoky Slate
Papier: Cardstock: Whisper White, Real Red, Basic Gray
Ponsen: 2,5 inch Circle, 1/16 inch Circle handheld, 1/8 inch handheld
Embellishments: Metallic Sequin Assortment
Tools: Sponge Dauber, Stampin'Write Markers Real Red (uit de Brights set) en Basic Gray (uit de Neutrals set), Paper Snips
En verder: Fine Tip Glue, Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Diminsionals

Tot snel!
Annette

Profiteer nu nog van de grote UITVERKOOP en bemachtig je favoriete producten 
voor het te laat is!!! klik {hier!!} OP=OP

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: Woensdag 27 april 20.00 uur
                                                 Maandag 2 mei 19.00 uur


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Wil je MEER uit je materialen halen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)3 opmerkingen :

 1. Lisanne Vergeer26 april 2016 om 22:30

  Wat weer een inspirerende kaart EN omschrijving. Gaaf idee om die schroeven zo te maken, ze zijn net echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n geweldige kaart met een ondergrond waar je naar blijft kijken! Briljant bedacht zo bij elkaar en wat een topidee, die schroefjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig bedacht, een topkaartje! En wat leuk die robotstempel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!