woensdag 6 april 2016

Nieuws over de weekaanbiedingen en meer!

Net zoals op elke woensdag zijn er vandaag weer nieuwe weekaanbiedingen gekomen. Deze keer echter met belangrijk nieuws er bij! Daarom een blogpost speciaal voor dit nieuws! (Mijn eigen KIK-creaties komen dus een dagje later)

Wat is er voor nieuws?

De weekaanbiedingen, oftewel Weekly Deals zullen binnenkort gaan verdwijnen! We kunnen nog twee weken genieten van deze leuke aanbiedingen!


Er komt iets anders leuks voor terug, dus niet al te veel getreurd. De details zijn nog niet bekend gemaakt, maar het zal wat minder vaak zijn, maar dan wel MEER aanbiedingen. We gaan het gewoon afwachten! Ik twijfel er niet aan dat het weer de moeite waard zal zijn ;o)

Om de Weekly Deals feestelijk uit te luiden krijgen we deze laatste twee weken EXTRA VEEL en EXTRA LEUKE weekaanbiedingen!

Kijk maar eens! (en scroll vooral helemaal door naar beneden! Het zijn er maar liefst 14!)

Om te voorkomen dat dit wel een HEEL lange blogpost gaat worden zal ik niet over alle 14 aanbiedingen uitgebreid gaan vertellen, maar WOW,  deze week hebben we maar liefst VIER gave producten om mee te decoreren, de prachtige Hartjesborderpons en de prachtige Leaflets Framelits om mooie bladeren mee te maken en dan die geweldige Kerstwoorden van de Christmasgreetings Thinlits! WOW! En dan maar liefst 7 supergave stempelsets! Er zitten heeeeell veel van mijn favoriete sets bij! Te gek toch? Er zitten zelfs sets bij uit de huidige voorjaarscatalogus! 

De Sunburststempelset is een combinatie van ideale stempels voor liefhebbers van leuke, vlotte en aparte teksten, en de Greatest Greetingsset zit vol met grappige speelse teksten in een geweldig handgeschreven lettertype!

Heb je de Flurry of Wishes stempelset nog niet? Grijp nu je kans! Weet je dat je met deze set ook NA de kerst heel gave dingen kunt maken? Binnenkort laat ik daarvan voorbeelden zien! Er zijn trouwens ook bijpassende ponsen bij te bestellen!

Endless Thanks, ook al zo'n superschattige stempelset! Dit is nu echt een supergave set die ook heel zinvol is voor de mensen die pas begonnen zijn met stempelen, omdat je er zo ontzettend veel mee kunt EN de set is zo uitgebreid!

Er gaan veel producten verdwijnen!!

Binnenkort zien wij (Stampin'Up!-demonstratrices)  welke mooie nieuwe producten er in de nieuwe jaarcatalogus staan. De huidige catalogus is nog tot eind mei geldig MAAR..... tegen die tijd zullen heel veel dingen al niet meer te verkrijgen zijn! In de loop van de maand april zullen namelijk de lijsten met verdwijnende producten (Retiring Products) algemeen bekend gemaakt worden, dus ook voor jullie. Beide catalogi, dus zowel de jaarcatalogus als de voorjaarscatalogus zijn binnenkort niet meer geldig!
2015-2016 JAARCATALOGUS

LENTE-/ZOMERCATALOGUS

Daarom wil ik jullie nog even een welgemeende tip geven, om teleurstellingen te voorkomen!

Vergeet vooral niet je inkten, cardstock, refills, en lint in de IN COLORS 2014 2016 tijdig te bestellen!  Deze In Colors zullen zeker bij de lijst van producten die NIET terugkomen zitten maar op het moment dat de lijsten verschijnen geldt: Zolang de voorraad strekt! En dan gaat het HEEL snel!

Dat "op=op principe"geldt ook voor de stempelsets en andere producten die uit de collectie zullen gaan. Op dit moment weten wij echt nog niet welke producten dat zullen zijn. We hebben de afgelopen jaren gezien hoe snel dingen op zijn zodra de Retiring lijsten bekend worden en moeten elke keer toch, ondanks onze waarschuwingen,  mensen helaas teleurstellen. Daarom dus nogmaals: Heb je  nog favorieten op je lijstje staan die je echt niet wilt mislopen wees er dan op tijd (voor half april!) bij! Als ze op zijn is het echt niet meer te bestellen!

De Kijkkast meebesteldagen van de komende tijd zijn maandag 11 april en ZONDAG 17 april. Wil je ook gebruik maken van de (mee-) bestelmomenten, dan ontvang ik graag je lijstje VOOR 19.00 uur op de desbetreffende dag. (eerder mag dus ook). Een individuele bestelling doen, die dan direct vanaf Stampin'Up! naar jouw huis wordt gestuurd kan op elk moment gedaan worden. Natuurlijk ontvang je ook deze maand een leuke presentje bij je bestelling! ;o)

Je kunt me altijd even mailen, ook als je gewoon vragen hebt of tips nodig hebt. Ik help je met plezier! Ook als je iets wilt bestellen kan dat met een mailtje. Langskomen, het contactformulier gebruiken, bellen of een persoonlijk berichtje sturen mag natuurlijk ook altijd ;o)
Mijn emailadres is: annette.elias@quicknet.nl 

Tot snel!
Annette

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 11 april om 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Meld je nu aan om deze maand mee te doen!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!