woensdag 13 april 2016

De allerlaatste Weekaanbiedingen: WAUW!

Ja het zijn de aller-aller-allerlaatste,  maar wel ontzettend mooie weekaanbiedingen!
Wauw! Heeeeeelll veel stempelsets deze keer, gave embellishments en een aantal prachtige basics!

De square pons is een echte basic. Basics zijn de producten die niet meteen opvallen maar die je uiteindelijk wel het allervaakst gebruikt en blijft gebruiken!! Daar is deze pons er zeker eentje van. Ik gebruik hem bijvoorbeeld veel voor patchworkachtige kaartjes en om leuke embellishments mee te maken die ik natuurlijk meestal eerst heb gestempeld!

De Bear Hugs Framelits, wat zijn ze toch schattig! Deze dies zijn voor de creatieve kijker natuurlijk voor veel dingen geschikt, maar in eerste instantie natuurlijk helemaal perfect passend bij de bijpassende Bear Hugs Stempels.

Aan embellishments hebben we ook heel veel keus! Bijvoorbeeld het Thick Bakers Twine in een zomers kleurtje, mooie klassieke buttons in Very Vanilla, Kleurrijke Sequins die je op diverse manieren kunt gebruiken, en natuurlijk mijn geliefde White Perfect Accents! Die doen het bijvoorbeeld ook heel mooi op stoere mannenkaarten of kaarten in water-/zeethema!

Zoek je een mooie vergrijsde kleur groen dan is de Mossy Meadow Inkt helemaal jouw kleurtje!

En dan de stempels! We hebben vrolijke ballonnen voor allerlei gelegenheden in de set Celebrate Today waarbij allemaal leuke extra's zitten!

Zoek je stemmige, sjieke of tijdloze stempels dan is de set Rose Wonder een topkeuze. Er zitten echt prachtige teksten bij en natuurlijk die geweldige klassiek roos, die je ook zo geweldig kunt inkleuren! maar waar je natuurlijk nog veel meer leuke mee kunt doen! Deze set is in het engels, frans en duits te verkrijgen.

Zoek je wat modernere woorden dan is de set Crazy about you een goede set, en als je houdt van originele tekstjes in leuke lettertjes dan is Suite Sayings heel geschikt! Houd je meer van artistiekere, losjes getekende stempelteksten dan is de set Watercolor Words helemaal jouw ding!

Ben je al lekker bezig met het maken van Kerstkaartjes, kijk dan eens naar al die leuke boompjes in de set Peaceful Pines! Er zitten diverse stijlen boompjes in maar ook allerlei leuke extra's! Ontzettend leuk en veelzijdig!

Deze weekaanbiedingen zijn geldig tot en met dinsdag 19 april

Zit er iets voor jou bij deze aanbiedingen? Of wil je bijvoorbeeld nog iets van de In-Colors 2-14-2016 bestellen voor dat het op is, heb je gewoon nog lijm of cardstock nodig, of wil je nog iets anders voordat het straks misschien ineens op is? Ik verzorg graag en met zorg voor jou je bestelling.  Aanstaande zondag 17 april is het weer  (mee-) besteldag dus daar kun je gebruik van maken als je dat wilt. Je kunt dan tot 19.00 je lijstje inleveren of naar me toemailen. 

Natuurlijk krijg je weer een leuk extra'tje van mij kado bij je bestelling!Tot snel!
Morgen ben ik er weer met een creatief vintage-achtig blogpostje!

Annette


*Eerstvolgende (mee-)besteldag: zondag 17  april om 19.00 uur


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Elke maand een creatieve verrassing in je brievenbus!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!