maandag 13 juli 2020

Romantische 1-2-3-funfoldkaart, FMS#443

Zoals je misschien al opgevallen was vind ik het leuk om in het weekend lekker even aan de stempel te gaan met een leuke challenge... een kleur, een schets, een thema... maakt niet uit! En dan gebeuren er soms grappige dingen!



Nu zag ik weer zo'n leuke schets, namelijk schets #443 van Fresly Made Sketches en die sprak me wel aan! Echt een makkelijke, leuke schets, waarmee je alle kanten op kunt...


En toen ging ik dus even snuffelen in mijn stempelrekje, wat ik hiervoor zou gaan gebruiken. Als je eenmaal ongeveer weet welke kant je op wilt, komt de rest van het idee immers ook vanzelf wel! Enfin, ik had zin om de prachtige pioenrozen te gebruiken, en kwam op dit ontwerpje...



Ik gebruikte er de prachtige Prized Peony Bundle ...

en nog enkele producten uit de Peony Garden suite voor!



Het is alleen niet helemaal wat het lijkt!

Want toen ik dus bezig was, bedacht ik me dat je deze schets heel makkelijk in een funfoldkaart, oftewel een "gek model" kaart kunt omtoveren. En zo kwam ik op deze 1-2-3 funfoldkaart, die zo heet omdat je niet 1, niet 2 maar drie keer iets anders ziet als je deze kaart openvouwt.


Want dit is dus 1.


En dit is 2...



En dan is er ook nog stap 3!

Misschien heeft iemand anders dit ook al bedacht hoor, misschien net weer in een andere variant...geen idee, ik heb het nog nooit gezien! Het zat ineens in mijn hoofd en bleek ook nog te lukken! Het geeft een leuk verrassend effect, zeker bij deze schets, en is helemaal niet moeilijk te maken! Lees maar verder als je zoiets ook eens wilt maken!

Wat ik zelf erg leuk vind aan dit model is dat ik de boodschap in drie delen zichtbaar kan maken. Ik heb hiervoor teksten uit verschillende stempelsets gecombineerd, zodat ze samen een boodschap vormen... To A Dear Friend - Just Because- You Are So Special.

Altijd lief als iemand dat tegen je zegt toch? ;o)


De prachtige pioenen heb ik ingekleurd met mijn Stampin'Blends. Ik gebruikte voor deze kaart hoofdzakelijk maar twee kleurensets, namelijk Petal Pink en Gray Granite. Alleen voor de harten van de bloemen voor op de kaart ook nog wat geel...



Om de kaart heen zit een sierlijke strik van prachtig bijpassend lint, dat ook bij de Suite hoort! Het strikt overigens ook heel prettig!



En een paar Elegant Faceted Gems zorgen voor een subtiel glimmertje. Ook deze zijn onderdeel van de Peony Garden Suite.


Ook aan de binnenkant en de diverse lagen komen deze kleuren weer overal terug...

Simpel maar mooi, deze kleurencombinatie bij deze prachtige stempels! Op de voorkant van de kaart heb ik het "rijk"versierd, de binnenkant heb ik daarom wat rustiger gehouden, maar wel zo dat alles mooi bij elkaar past!

Alle gebruikte stempels komen uit de Prized Peonystempelset, en de ovalen Labels maakte ik met de Stitched Shapes Framelits. Die elementen komen op alle drie de lagen terug


De Peony Garden Suite bestaat uit de Stempelset Prized Peony, de bijpassende Peony Dies (stempels en dies zijn samen als bundle te bestellen met 10 procent bundlekorting), het prachtige Peony Garden DSP, Faceted Elegant Gems, de Dainty Diamonds Embossingfolder en het Shimmer Ribbon. De Suite is te vinden op blz 82-84 van de jaarcatalogus!



Mocht je deze kaart nu ook willen maken.....



.............houd dat dit blog in de gaten, want later deze week zal ik een tutorial voor deze 1-2-3 funfoldkaart plaatsen. Ik ben al bezig met een beschrijving met stap voor stap foto's maar dat verder grondig en duidelijk uitwerken in een tutorial ging me vandaag helaas net niet meer lukken...


Deze kaart heeft me in ieder geval wel weer laten ervaren hoe prachtig deze pioenrozen Suite is, en wat een moois je daar mee kunt doen! Echt een schitterende Suite waarvan ik alle onderdelen prachtig vindt! Je gaat hier dus vast en zeker nog vaker projecten mee zien!
Peony Garden
Ik maakte er laatst ook een echte vintagekaart mee, deze kun je HIER nog eens bekijken!

Mocht je ook zo enthousiast zijn over deze producten, ze zijn allemaal te bestellen bij de Kijkkast... En... Daarmee help je mij weer om nog veel meer voorbeelden, tutorials, video's en Kijkkast Lives voor jullie te maken! Ik ben meer dan Fulltime voor jullie bezig, en met alle liefde, en passie, en heel mijn hart... maar zonder jullie steun kan ik immers niet.... Zeker in deze moeilijke tijd... Het is momenteel gewoon zwaar, en daar maak ik geen geheim van... Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de trouwe steun van mijn klantjes en trouwe volgers, en werk er keihard voor om dit fantastische werk, mijn passie, te mogen en kunnen blijven doen!


Wat het deze maand trouwens nog extra leuk maakt om te bestellen zijn de Bonus Days... Tot en met 3 augustus krijg je namelijk bij elke 60 euro aan bestellingen een shoptegoed van 6 euro in je mailbox! In DEZE POST lees je er alles over!


Vanavond is er weer de wekelijkse (mee) bestelgelegenheid! Wil je iets bestellen, of heb je gewoon een vraag (want ik ben je graag van dienst, dus schroom niet!) mag je me natuurlijk altijd even een MAIL sturen! Individuele bestellingen die direct van Stampin'Up! naar jouw huis gestuurd worden kan ik elke dag voor je verzorgen.

Heb nog een heel fijne dag en.... graag tot snel!
XXX Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Prized Peony, Lovely You (tekst), Tasteful Touches (tekst)
Papier: Cardstock: Gray Granite, Petal Pink, Whisper White
             DSP: Peony Garden DSP
Inkt: Gray Granite, Petal Pink, Basic Gray
Dies: Peony Dies, Stitched Shapes Dies
Stampin's Blends: Petal Pink, Gray Granite, So Saffron combopacks
Embellishments: Elegant Faceted Gems, Shimmer Ribbon Gray Granite


Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 13 juli, om 19.00 uur!
Maandag 20 juli,  om 19.00 uur!


Ontvang van 1 juli tm 3 augustus kortingscodes bij je bestelling! Lees >HIER< hoe!

*Momenteel bestel ik indien gewenst dagelijks persoonlijke orders!
Je spulletjes worden in dit geval direct vanaf StampinÚp naar jouw huis gestuurd 
*Ook doe ik op elke maandag een meebestelling. 
In dit geval kun je je bestelde spulletjes, veilig, en op afspraak, in Wognum op komen halen.


Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Houd je van gezelligheid, en betrokkenheid? 
Kom er bij!   Je bent van harte welkom!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Wil jij graag de nieuwe JAARCATALOGUS ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

4 opmerkingen :

  1. Wat prachtig!! Heel CHIQUE! En een gaaf model kaart! Ik ben enorm benieuwd naar je tutorial, lief dat je dit wilt doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow! This is stunning! Stunning design, colors, images! Perfection every step of the way, Annette. Did I say it was stunning?! Thanks so much for sharing this beauty with us this week at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart Annette, wow! Wat superlief dat je je funfoldkaart-idee met ons deelt door een tutorial! Ik vind echt alles mooi aan de kaart, alles klopt gewoon precies! Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Truly lovely! It's wonderful they way you have it opening! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!