zaterdag 24 december 2016

Bijna kerstmis....

En toen was het een poosje heel stil hier. Het is een gekke week geweest. Vol kerstige drukte, en tussen alles door werden er een aantal feestelijke Kijkkast kado-bonnen opgehaald die hun plekjes onder diverse kerstbomen hebben gevonden ;o)

Serious Wognum was een ontzettend mooi en leuk feest! De evenementenhal (want je kon echt geen kerk meer herkennen in deze ruimte) zag er supergaaf uit. Ik had een ruime eigen hoek met aanschuiftafel en een tafel voor een aantal voorbeelden.  En wat waren de reacties leuk... ;o) De workshoptafel werd zodra er een plekje vrijkwam weer gevuld en ik heb dus weer leuke en enthousiaste nieuwe mensen mogen ontmoeten en ook een paar "oude bekenden" eindelijk eens aan het stempelen gekregen. ;o) Het lukte ze trouwens prima en ze stonden verbaasd van hun eigen kunnen ;o) en ja hoor, ze vonden het SUPERLEUK om te doen! Wat een topdag!Verder kwam de griep ook (onuitgenodigd) bij huize Elias voorbij en deze nam een voor een onze kinderen te grazen. Zelf ben ik ook niet helemaal fit. Laten we hopen dat IK het win, en niet de griep ;o)

Daarbij was er de normale kerstdrukte en tenslotte kwam er als een klap naar nieuws ons huis binnen..... Het was dus een hectische gebeuren, ook emotioneel gezien

Enfin... de kerst begint dus wat rommelig en van de weeromstuit is mijn kerstpost ook later de deur uit gegaan dan de bedoeling was!  Het is niet anders... Ze zijn in ieder geval met liefde gemaakt en verstuurd!

De kerstkaarten die ik dus deze week had willen showen liggen hier nog keurig voor jullie klaar. Ik laat deze dagen nog wat kerstige dingetjes zien, maar daarna gaan we gewoon aan de slag met nieuwe dingen hoor! Daar zijn we dan allemaal ook weer aan toe. De komende weken dus andere sferen en nieuwe spulletjes. Yeejj! Nieuwe stempels, nieuwe kleurcombinaties, nieuw papier en leuke dingen om kado te krijgen! Wil je nieuwe voorjaarscatalogus EN de Sale-A-Bration Actiefolder ontvangen? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik heb er voldoende op voorraad!

MEER STEMPELNIEUWS EN EEN PRIJS WINNEN?

Wil je meer nieuws horen over de Kijkkast, zoals stempeltips lezen, leuke wetenswaardigheden, een kijkje achter de schermen, Live Video's, actiefoto's en meer, like en volg dan onze KIJKKAST FACEBOOKPAGINA. Er is bovendien een leuke LIKE AND SHARE actie aan de gang, waarmee je een superleuke Stempelkit kunt winnen! En ach, wie wil dat nou niet ;o)

Ik wens jullie veel plezier met de laatste voorbereidingen voor de kerstdagen!

Tot snel!
Annette

EINDEJAARSUITVERKOOP 
Het magazijn wordt opgeruimd,
de lijst met retiringproducten is bekend,
er zijn gave aanbiedingen en kortingen,
en OP IS OP!

Je vindt alle informatie over de uitverkoop {HIER!}
en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 19 december om 19.00 uur
Donderdag 29 december om 19.00 uur

Heb je zin in een maandelijkse dosis inspiratie per post en email?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Vind je Stampin'Up! ook zo gaaf en wil je ook gebruik maken van de voordelen (korting!!) 
Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als (hobby) demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
voor info kijk je ook HIER


2 opmerkingen :

  1. Ik hoop dat dit nare nieuws niets met Jeroen zijn werk te maken heeft lieve Annet. Knap van je om daarna weer optimistisch als altijd te blijven. Nogmaals fijne feestdagen en ik zie al weer uit naar de stempelclub in januari.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...