dinsdag 13 december 2016

Kerstkaart vol "structuur" D-INKT!-sdag#35

 Tijdens een van de Clubworkshops maakten we dit grappige kerstkaartje vol structuur!


 We gingen tijdens deze workshop namelijk leuke inktige dingen doen met Embossingfolders! Daar kan zo veel spannends mee!


Buiten de structuur die een embossingfolder zelf natuurlijk al geeft aan het papier, kun je daarnaast nog veel meer dingen doen die de structuur nog meer benadrukken. Dat kan totaal verschillende effecten geven.  Hier kozen we voor een lekker "ruig"effect, maar dan wel in lekker frisse hippe kleurtjes!

De gebruikte Embossingfolder staat in de jaarcatalogus, dus deze is voorlopig nog te bestellen. Op het eerste oog een klassiek design, maar zoals je hier ziet ook prima voor moderne kaarten! Het is maar net hoe je de materialen gebruikt!

Voor deze kaart gebruikten we hem nu eens achterstevoren!


Het geinige rendier met zijn kerstmuts, uit de set Jolly Friends, steelt natuurlijk de show. Als detail heb ik aan de punt er van een kleine Jingle Bell bevestigd.


De tekst hebben we gestempeld en gestanst. De stempelset Banners for Christmas biedt volop variatie om zelf je banners e teksten samen te stellen. Zo'n leuke zwierige banner is helemaal toepasselijk bij deze kaart. Wat is dan weer extra leuk EN handig vindt is dat de gebruikte dies, de Bunch of Banners Framelits, ook voor een gave algemene set te gebruiken zijn.

De Bannerstempels, en ook de Jolly Friends stempelset, waar het rendier en zijn muts uit komen, maar ook de gave pons voor de muts, de Jolly Hat Builder Pons, staan allemaal in de Eindejaarssale.

En vergeet vooral ook die supergeweldige stempels vol structuurstempels niet, die OOK verdwijnt, en die ik hier in de achtergrond ook weer gebruikt heb: Ghoulish Grunge! Die wil je echt niet missen!


Door de banner en het rendier op een doily te doen steken ze wat meer af en de mooi uitgewerkte rand van de doily past superleuk bij de achtergrond. Ondanks de trendy kleuren is het toch een kaart met een vleugje vintage geworden.

Tijdens de workshop leerden we een aantal nieuwe technieken... en weet je wat ik nu zo leuk vond?


De Clubleden waren stuk voor stuk zo enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en zijn, naar ik later vernam,  thuis hun embossingfolders tevoorschijn gaan halen om ze eens met heel andere ogen te bekijken en er nieuwe dingen mee te gaan doen ;o) Ze hadden zo veel nieuwe inspiratie opgedaan! Dat soort dingen geven mij echt zo veel voldoening!

Heb je ook interesse in de Kijkkast-Stempel-Club, er zijn plannen om extra groepen op te starten en diverse mensen hebben zich al aangemeld voor de tijdstippen die hen schikken. Zodra een Clubgroepje minimaal drie personen heeft kan de Club opstarten. We doen elke maand een nieuw onderwerp. Dat kan van alles zijn, maar je leert sowieso elke keer nieuwe tips en trucs en daarbij is de Club een zeer voordelige "deal" en vooral ook ontzettend gezellig! De eerste twee groepen zijn dan ook ZEER enthousiast! Op de Kijkkast Club-pagina lees je er alles over!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Banners for Christmas, Jolly Friends, Ghoulish Grunge
Papier: Cardstock: Sahara Sand,  Pool Party, Whisper White
Inkt: Soft Sky, So Saffron, Pool Party, Pear Pizzazz, Always Artichike, Old Olive
Pons: Jolly Hat Builder Pons
Dies: Bunch Of Banners Framelits Dies
Embossingfolder: Holly
Embellishments: Jingle Bells, Delicate White Doilies, Linen Thread, Rhine Stone Jewels
Tools: Big Shot, Stampin'Sponges, Sponge Daubers
En verder: Snail Adhesive, Mini Glue Dots, Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette


EINDEJAARSUITVERKOOP 
Het magazijn wordt opgeruimd,
de lijst met retiringproducten is bekend,
er zijn gave aanbiedingen en kortingen,
en OP IS OP!

Je vindt alle informatie over de uitverkoop {HIER!}en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 19 december om 19.00 uur
Donderdag 29 december om 19.00 uurVind je Stampin'Up! ook zo gaaf en wil je ook gebruik maken van de voordelen (korting!!) 
Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als (hobby) demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
voor info kijk je ook HIER


1 opmerking :

  1. Ja het klopt Annet, ik heb er al diverse van gemaakt, vind het zo gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...