zondag 20 november 2016

Fleurige verjaardagskaart met Recht uit het Hart

Zo zeg, wat een storm en regen, je kunt tegen de wind leunen vandaag! Ik heb vanmiddag , met een warme pot thee (okee, en wat chocoladepepernoten, ahum) binnen handbereik,  de al binnengekomen mails met de verlanglijstjes voor de acties van de komende week verwerkt. Men is duidelijk heel erg blij met de Extravaganza aanbiedingen! Niet zo gek hoor, ze zijn dan ook FANTASTISCH! Wil je ook nog iets meebestellen? Dat kan natuurlijk nog gewoon! Ik zit vanavond klaar om de producten alvast in te voeren zodat ik ze zodra het vannacht 21 november wordt snel voor je kan bestellen. Voor een aantal producten geldt namelijk OP IS OP! Voor het complete overzicht van aanbiedingen kun je {HIER} even kijken.

En voor ik het vergeet...Ook kun je alleen vandaag nog de fantastische Stitched Framelits meebestellen. De hiervan beschikbare voorraad is zo snel de deur uitgevlogen dat ze na deze dag voorlopig NIET besteld kunnen worden. En ze zijn zo geweldig bij je kerstcreaties! ( Waarbij niet he?) Een regelrechte aanrader, ook als kado voor de decembermaand!

Maar ook maak ik vandaag we even tijd voor een kaartje!

Verjaardagskaartjes heb je het hele jaar door nodig! Dus ook tussen de kerstkaartjesdrukte maak en verstuur ik ze!
Vandaag laat ik een lekker sierlijk en stijlvol kaartje zien. Echt een kaart om naar een vrolijke jarige te sturen!

 Ik heb het gemaakt met behulp van de Spotlight techniek en de prachtige knulstempels van de Nederlandstalige stempelset Recht uit het Hart. Wat ben ik toch dol op deze set!


Zoals je ziet loopt het motief door maar is alleen bij het middenpaneel de afbeelding ingekleurd. Dit heb ik gedaan met Inkt en een Blenderpen. Makkelijk en mooi!

De tekst heb ik netjes recht kunnen stempelen met behulp van de Stamp-A- Ma-Jig. Een ideaal hulpje, en wat mij betreft onmisbaar! Er is niks vervelenders dan een kaartje te maken waar je tevreden over bent en er dan als het bijna af is per ongeluk een tekstje niet helemaal netjes recht op te stempelen! Ik word daar altijd een beetje narrig van ;o) dus voorkom ik dat en gebruik ik in zulke situaties graag mijn trouwe Stamp-A-Ma-Jig. ;o) Kleine moeite, groot plezier ;o)

Om de strakke lijnen wat te breken en voor een leuk extra 3 d effect heb ik een vlinder gemaakt in twee laagjes met de Papillon Potpourristempels en de bijpassende ponsen. Vlinders zijn altijd goed!


Een fris kaartje dat zeker met dit stormachtige weer, een beetje lente in iemands brievenbus kan zijn! Er worden, zo heb ik het idee.  nog steeds veel te weinig verjaardagskaarten gestuurd! Het is zoveel persoonlijker dan een wens per mail, facebook of app! Zullen we daar met z'n allen verandering in gaan brengen? Met een kaartje maak je, in het klein, de wereld gewoon een stukje leuker!

We maakten dit kaartje laatst tijdens een van de Stempelclub Workshops! Daarbij behandelen we elke keer nieuwe technieken, producten en tips&trucs! De dames vonden het erg gaaf om te maken! Het is dan ook best wel een elegant kaartje geworden!


Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Recht uit het Hart, Papillon Potpourri
Inkt: Basic Gray, Old Olive, Rich Razzleberry
Papier: Cardstock: Rich Razzleberry, Shimmery White
Ponsen: Elegant Butterfly, Bitty Butterfly
Tools: Blender Pens, Bone Folder
En verder: Snail Adhesive, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

Annette

Van 21 tot en met 28 november grote uitverkoopactie! Weekaanbiedingen en dagaanbiedingen. Je vindt ze HIER! allemaal op een rij!



Alleen in November: 25 procent korting op geselecteerde Stempelsets!
Je vindt ze {in deze blogpost}!


Image result for stitched from the heart stampin up november


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
In verband met de Extravaganza Actieperiode gelden aangepaste momenten:
Zondag 20 november om 20.00 uur
Maandag 21 november om 20.00 uur
Zondag 27 november om 20.00 uur



Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
 voor info kijk je ook HIER



2 opmerkingen :

  1. Wat een prachtig idee met deze stempelset! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een geweldige kaart, zo stijlvol en chique!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!