woensdag 16 maart 2016

Time to celebrate!

Tijdens deze Kijkkast Feest-Tiendaagse zul je vooral feestelijke projectjes voorbij zien komen!

 Kaartjes stuur je nu eenmaal het vaakst bij verjaardagen en andere feesten! Daarvan wens ik jullie er allemaal heel veel toe!!! En dus is het heerlijk om daarvoor wat kaartjes op voorraad te hebben...


Hier combineerde ik diverse  stempels en mooi papier uit de voorjaarscatalogus. Het is hartstikke leuk om een beetje eigenwijs te zijn....en alles lekker met elkaar te mixen en te matchen. Dat bij elkaar bedenken is echt erg leuk om te doen!


Hier gebruikte ik de tekst van de set Party with Cake, net als gisteren, maar dit is wel een totaal andere kaart ;o))  Ik heb maar een deel van de stempel gebruikt, er stond eigenlijk nog een regeltje onder. Nu kwam het toevallig makkelijk uit omdat ik de tekst onderaan mijn papier wilde hebben maar ik had ook de tekst gedeeltelijk kunnen beinkten, of gedeeltelijk kunnen afdekken tijdens het beinkten,  als ik hem elders op mijn papier had willen hebben.

Door het lieve Designer Series Paper Birthday Bouquet te gebruiken en de kleurtjes die daarin voorkomen verder ook aan te houden krijgt de kaart als totaal een vrolijke maar zachte uitstraling.


De ballonnen komen van de superleuke stempelset Balloon Celebration. Echt een te gekke set met maar liefst ACHT-EN-TWINTIG stempels. Ik wordt steeds enthousiaster over deze set want als ik de ballonnen zo zie in deze zachte kleuren, dan kan ik nog veel meer toepassingen voor de set bedenken! (babykaart, trouwkaart... etc) 



Je kunt de ballonnen in twee stappen stempelen, eerst de basis en dan daaroverheen de schaduw, waardoor je een leuk 3d effect krijgt. Ook de "touwtjes" en de strikjes zijn stempels uit de set. Op de foto lijkt het strikje van de voorste ballon niet helemaal goed te zitten, maar dat zit hij wel hoor.... De Ballon is verhoogd opgeplakt met Dimensionals en dat vertekent een beetje als je vanuit een hoek kijkt..

Er is een bijpassende pons bij de ballonnen, de Balloon Bouquet Pons, wat het nog makkelijker maakt om met deze set te werken. Stempels en pons zijn samen ook met bundelkorting te bestellen, wat natuurlijk weer 15 procent korting oplevert. (Oh ik ben dol op die bundels!)

TIP: Heb je gezien dat de superleuke Sale-A-Brationstempelset Fancy Pants 
precies bij deze ballonnenset en pons past!? De teksten passen allemaal in de ballon.
Je kunt deze set ( of een ander SABkado naar keuze) gratis bijbestellen bij je bestelling vanaf 60 euro.



Ik vond het leuk de ballonnen net buiten het kader van het kaartje te laten vallen, dat geeft echt "beweging"aan de kaart.

Er ontbrak nog net een klein detail en dat heb ik opgelost door wat perfect kleurende sequins van het Blushing Bride Sequin Trim te halen en deze met de Fine Tip Glue vast te plakken. Zo was er precies voldoende evenwicht tussen het uitbundige van de ballonnen en het DSP en het rustige van het bijna lege vlak.


Er zijn momenteel heel veel jarigen om ons heen dus deze kaart zal het huis vast snel verlaten! ;o) Zo leuk dat er steeds meer verjaardagspost verstuurd wordt!

Nieuwe aanbiedingen!

Hebben jullie de nieuwe Weekaanbiedingen al gezien?
De prachtige kerstornamentenstempels Embellished Ornaments zijn deze week lekker afgeprijsd! Zo mooi en tijdloos en veelzijdig! Je kunt er {HIER}enkele voorbeelden mee bekijken! Ideaal als je alvast door het jaar heen aan je kerstpost wilt werken!

En voor dat doel is ook het pakket Merry Moments Assortment Pack Cardstock reuze handig! Natuurlijk ook voor andere gelegenheden te gebruiken ;o) Drie kleuren Cardstock handig bij elkaar in een pak voor een heel leuke prijs!

Het Smoky Slate Chevron Ribbon is ideaal te combineren met allerlei stijlen. Je kunt het trouwens ook andersom (achterstevoren) gebruiken, dan heb je niet het chevronmotief maar wel het mooie naturel! Dat geeft weer extra variatie ;o)

En Embossen in een mooi strak en tijdloos motief is een makkie met deze Stylish Stripes Embossingfolder. Met deze folder heb je een prachtige basis in handen!

Deze aanbiedingen zijn geldig tm 22 maart en natuurlijk te combineren met andere producten uit de geldige catalogi!

En vergeet de Feest-Tiendaagse aanbiedingen niet! (geldig van 15 t/m 25 maart 2016!:

*Bij elke bestelling vanaf 25 euro krijg je een gratis creatieve verrassing kado, meteen te gebruiken bij je volgende projecten ;o)
EN

*Bij je bestelling vanaf 75 euro krijg je een pak A4 cardstock GRATIS in een kleur naar jouw keuze twv 8,50 euro.

EN

*Bestellingen vanaf 90 euro worden gratis naar je opgestuurd (binnen Nederland)

EN

*Natuurlijk geldt ook nog steeds de Sale-A Brationactie, wat betekent dat je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis SAB-kado uit mag kiezen uit de speciale folders! Let op, de Sale-A Bration duurt nog maar twee weekjes!


Morgen ben ik er weer, hieronder volgt nog een lijstje met gebruikte materialen!

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Balloon Celebration, Party with Cake
Inkt: Blushing Bride, Watermelon Wonder, Mossy Meadow, Smoky Slate
Papier: Cardstock: Whisper White, Watermelon Wonder, Mossy Meadow
DSP Birthday Bouquet
Pons: Balloon Bouquet Punch
Embellishments: Sequin Trim Blushing Bride
                    En verder: Stampin'Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue, Fine Tip GLue Pen





* Van 15-25 maart 2016: De Kijkkast Feest-Tiendaagse! Elke dag leuke buitenkansjes, acties of aanbiedingen!

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestelling!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 21 maart om 19.00 uur

Iets om elke keer naar uit te kijken!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)





1 opmerking :

  1. Weer een geweldige feestelijke kaart, jou kaarten geven me enorm veel inspiratie, net als de KIK iedere maand.

    Liefs Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!