zaterdag 11 juli 2015

Zondag: Zomerfair!


Het wordt weer een creatief en lekker gevuld weekend! Op zondag 12 juli staat de Kijkkast op de
jaarlijkse

Zomerfair in Benningbroek!

Het belooft een bijzonder gezellig gebeuren te worden, met een leuke diversiteit aan kraampjes en stands, met een hoog "feel good"gehalte. De standhouders zijn met zorg uitgekozen en er is variatie tussen commercieel en niet-commercieel.  Oftewel, het aanbod zal anders zijn dan op een gewone "handelsmarkt"... Echt een heerlijke snuffelfair dus!

Naast de fair is er ook allerlei muziek, een gezellige rommelmarkt, een levendig terras, een speurtocht voor de kinderen, het nodige aan lekkernijen (zoals verse kersen, aardbeien, biologische producten, verse thee etc.) en meer! En voor de liefhebbers van snelle auto's..... Je kunt een rit maken in een heuse Ferrari!
De Kijkkast staat op de zomerfair met een kraam vol voorbeelden, er zijn de hele dag door demonstraties, om een kleine indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die er zijn met inkt en stempels! U kunt producten bekijken, uw vragen stellen, er is weer een prachtig stempelpakket te winnen (!!!) en ...... er wordt informatie gegeven over de creatieve workshops van de Kijkkast! Op deze dag wordt namelijk ook het nieuwe workshopprogramma gepresenteerd!

(Het nieuwe workshopprogramma zal pas op zondagavond volledig geplaatst worden in de agenda)

Dit evenement gaat plaatsvinden op de Kerkelaan naast het café de Roode Leeuw, op het evenemententerrein Kerkeplein en aan de Kerkelaan langs het Witte Kerkje in Benningbroek! De Zomerfair is van 11.00 tot 17.00 uur.


Zie ik jullie morgen?

Tot snel,
AnnetteWil jij ook een maandelijks verrassingpakket ontvangen 
MET vele extra's?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...