woensdag 13 januari 2016

Nieuwe Workshops en Weekaanbiedingen!


Workshops!
Dat zijn de belangrijkste activiteiten van de Kijkkast! Tijdens onze workshops is de gezelligheid het grootst, legt men de basis voor een geweldige hobby, worden er inspiratie en ideeen gedeeld, ontdekken we vaak nog onbekende creatieve gebieden, worden technieken, tips en truuks geleerd, genieten we volop, ontdekken mensen hun eigen creatieve kunsten, is het delen van onze prachtige hobby het meest voelbaar, hebben we het goed), leren we de prachtige materialen en de mogelijkheden er van kennen, leggen we contacten etc etc etc... kortom, ze zijn de basis van alles wat we doen!Het kan niet op, zoveel leuks komt er weer aan! Voor zowel de beginnende als de wat meer gevorderde stempelaars is er een bijvoorbeeld een supergave workshop met spannende interactieve kaarten waarin allerlei "geheime"vakjes verstopt zitten, echt een superleuke leerzame workshop! (Let op: deze is aanstaande zaterdag al, er zijn nog maar enkele plekjes beschikbaar!)

Voor de liefhebbers van Shabby Chic, vintage, speciale "layered" effecten, vergrijsde kleurtjes, veel nieuwe technieken is er de romantische Vintage Layers workshop! Nog enkele plekjes zijn er beschikbaar!

Ben je fan van Project Life! IK OOK! ;o) Er zijn voor jou weer diverse gave en leerzame Project Life workshops toegevoegd!

Maak je graag zelf persoonlijke en lieve kadootjes en attenties, dan is de superdeluxe High Tea workshop het helemaal voor jou!

Zie je wel eens lekker gewaagde kaarten willen maken, lekker anders, lekker uniek, en zou je dat ook graag gaan durven en leren? Het maken van hippe Artsy Cards met veel kleur en techniek is echt helemaal te gek! Een totaal nieuwe en andere manier van stempelen!

Wil je graag proeven aan het stempelen, maar is een workshop een nog iets te grote stap voor je? Of wil je gewoon even uit de dagelijkse sleur en een ontspannen bakkie koffie/thee drinken aan onze gezellige keukentafel en ondertussen op je gemakje een mooie kaart maken? Voor jou is er het Stempelmomentje!

Kijk je jaloers naar al die prachtige, subtiel met inkt ingekleurde kaarten? Dat hoeft nu niet meer want in de workshop met de Blenderpens leer je hoe jij dat zelf kunt doen! Hier komt ook het werken met de Wink of Stella Pen voorbij!

Dit (en nog veel meer) komt binnenkort aan bod bij de Kijkkast en ik heb er weer ongelooflijk veel zin in! Zojuist is het nieuwe workshopprogramma online gezet! En... voor een aantal workshops gaan de plaatjes nu al heeellll snel! Wacht dus niet met je aanmelding!Meedoen met een workshop?

Is je favoriete workshop volgeboekt, wil je graag een workshop met je eigen groepje boeken, of komt het door mij geplande moment je niet uit? Ik heb nog wat plaats in de agenda om voor jou met je vriendinnen, familie, buren of groepje collega's een workshop naar wens in te plannen! Maar ook hier geldt: Wacht niet te lang, want het gaat nu heel snel! (zeker door de extra voordelen die er tijdens de Sale-A-Bration voor je te verkrijgen zijn als je je eigen workshop bij je thuis plant is het nu bijzonder interessant voor jou!)

Ga maar snel kijken in de WORKSHOPAGENDA! Je kunt je vanaf nu aanmelden via het contactformulier, via facebook, via telefoon of via mail: annette.elias@quicknet.nl

Weekaanbiedingen:

Natuurlijk geef ik ook nog de koopjes-van-de-week aan jullie door!

De aanbiedingen hebben weer een hoge hebberigheidsfactor ;o)

 Gave stempels voor geinige kaarten vind je in de You're Sublimeset! Leuk getekende afbeeldingen voor diverse gelegenheden en onderwerpen. Natuurlijk kun je ook je eigen teksten toevoegen! Natuurlijk ook geweldig leuk om in te kleuren met inkt!

Het In-color Envelopepaper is prachtig DSP (designpapier) maar dan dunner, zodat je er soepele, lichtgewicht envelopjes mee kunt maken. Erg gaaf om deze te laten matchen met je kaart toch? Natuurlijk kunnen wij daar nog veel meer leuke toepassingen voor bedenken. ;o) Heel leuk en veelzijdig papier en erg gunstig van prijs.

Met de Balloon Framelits dies maak je natuurlijk superfeestelijke kaarten, maar de losse onderdelen kun je natuurlijk ook weer op andere manieren gebruiken. Deze Framelits zijn precies afgestemd op de prachtige stempels van de set Celebrate Today, waardoor je allerlei ballonnen, maar ook decoratie en aanvullende feestelijkheden kunt stempelen. Heel breed bruikbaar! Deze set vind je in de jaarcatalogus op bladzijde 102)

Thick Bakers Twine, altijd goed! Een leuke kleurrijke toevoeging en ideaal om tasjes, zakjes en doosjes dicht te binden!

De I think You're Great stempelset is ideaal voor de liefhebbers van layering, of van leuke techniekjes. De onderste twee stempels zijn natuurlijk heel leuk als achtergrond toe te passen maar ook zijn ze perfect om de Stampin'Kiss-techniek mee te doen op de bijpassende drie stempels met leuke teksten. Een erg leuke set met veel mogelijkheden. Daar houden we van!

Dit was het voor vandaag, check vooral snel het workshopprogramma met je eigen agenda er bij! Hopelijk zie ik je dan binnenkort bij de Kijkkast!

Tot snel,
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 18 januari om 19.00 uur


Het beste voornemen voor 2016?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...