dinsdag 12 januari 2016

GeKIKte kadootjes en kaart ;o))

Zo zeg, wat een week! Na alle megadrukke voorbereidingen voor het KIJKKAST OPEN HUIS (en dat was echt supergezellig) en een workshop op locatie (met een geweldig leuke en enthousiaste groep dames!) waren er ineens een aantal dagen om, met daarin wat onverwachte afspraken, een zieke en nogal wat te weinig nachtrust..... En dan blijk je je helaas niet aan je planning te kunnen houden. Vandaar dat bloggen er even bij inschoot....

BUITENKANSJE: Gisteren heb ik de spulletjes voor de komende KIK besteld. Dat wordt weer een heuse uitdaging maar wel een heel leuke waarvoor je creatief moet gaan stempelen en kijken! Heb je alsnog zin mee te gaan doen? Door de hoeveelheden die ik moest bestellen kan ik eventueel nog twee extra KIK's samenstellen! Laat het mij snel weten als je een van die KIK's wilt om uit te proberen! Prijs is voor een losse deelname 14,50. Op is op! 

Maar misschien is een abo toch aan te raden want....
Voor het nieuwe jaar zit ik vol met nieuwe plannen!
Zo zul je als KIK-deelnemer bij je KIK regelmatig speciale aanbiedingen gaan ontvangen!
Ook zul je in aanmerking komen voor exclusieve korting op geselecteerde producten.
Verder gaan we ook een maandelijkse verrassing in een of enkele  van de KIK-pakketten verstoppen. Van te voren weet niemand, ook ik niet, wie de gelukkige is! 
De pakketten worden namelijk gemaakt en ingepakt en vervolgens worden apart daarvan de enveloppen geadresseerd en gevuld. Bovengenoemde zaken zijn extra’s, de KIK blijft in de basis natuurlijk het Inspiratie Pakket waar we zo blij mee zijn!


Na dus wat oponthoud (sorry daarvoor) zijn her dan eindelijk mijn eigen KIK-maaksels van de december KIK. Zoals gezegd maakten we van iets ouds iets nieuws met behulp van het KIK-pakket, wat mooie stempels en een snufje creativiteit. :o)  De bijpassende challenge en tips delen we niet, maar als je heel goed zoekt zul je misschien elementen er van herkennen.

Deze keer heb ik zoveel mogelijk nieuwe stempelsets, ponsen en dies gebruikt! De volledige lijst van gebruikte producten vind je onderaan deze blogpost!

Als eerste maakte ik een smakelijk kadootje voor een vrolijke jarige..... Het materiaal zat allemaal in het KIK-pakket, op het washitape na waarmee ik de dop bekleedde ( doordat washi rekbaar en plooibaar is kun je daar ook ronde vormen mooi mee beplakken) De gebruikte stempelset "Party Wishes"en het superschattige ballonponsje uit de Party Punch Pack zijn allemaal nieuw! De ballonnetjes plakte ik op met Stampin' Dimensionals
( en de basis hiervan was een leeg Smoothieflesje)Aangezien er hier een heuse verjaardagsgolf aan komt ;o)) heb ik ook een lief kadootje gemaakt met een heerlijke doucheschuim, bodylotion en een puff. Hierbij gebruikte ik de schattige hartvormige stempel van de set Bloomin'Love. Bij deze set past ook een prachige Thinlitsset waarbij je ook de kleine bloemetjes kunt gebruiken, maar deze passen dus ook op deze supermooi uitgewerkte stempel!  Het glitter in de bloemetjes zat ook in de KIK. De achtergrondstempel is op de foto niet heel goed te zien, maar deze komt uit de set First Sight...Het "Cellophane"zakje is ideaal om kadootjes te maken of kadootjes leuk te verpakken en ook die is van Stampin'Up! (op bladzijde 151 van de jaarcatalogus vind je diverse modellen en maten).

(basis van dit kadootje is het bonbondoosje dat we rond de kerst leegsnoepten ;o)
En ook kwam er een leuk kaartje uit voor lieve mensen die na wat omzwervingen binnenkort een nieuw huis krijgen..... Daarbij kwam de set Welcome Words wel HEEL goed van pas. Wat een veelzijdige teksten zijn dit!(en hierbij gebruikte ik een paar stukken uit een folder dat ik bij het Oud Papier vandaan plukte)En tenslotte maakte ik dit knuffelkadootje als hart onder de riem voor iemand die het nodig heeft! Wat een schatje he, die beer! Juist erg leuk dat deze niet zo zoetjes getekend is! Er is ook een kleinere beer bij , en er zijn diverse accessoires en teksten bij zodat je ook heel andere en soms ook minder "zoete" onderwerpen kunt kiezen met deze set maar ik denk dat ik toch de "lieve" kant er van het leukst vind. Zelfs de naam van de set "Bear Hugs" onderstreept het hoge knuffelgehalte! Met deze set voorzie ik nog een heel groot aantal leuke en lieve kaarten en kadootjes hoor! Enne.....De oplettende SU liefhebber heeft misschien het "doosje" al herkend?


(De basis voor dit kadootje is namelijk de verpakking van een SU clearblock!)Zo zie je maar dat je van "niets" toch een lief, leuk of glamourous item kunt maken! In de KIK-galerij zie je nog meer voorbeelden, of heb je daar al gekeken?

Morgen ben ik er weer, met een heleboel leuks, nieuws, en uitbreiding van het workshopprogramma!!Wat heb ik gebruikt?

Flesje Jelly Beans:
Materiaal uit de KIK!
Stempels: Party Wishes
Inkt: Bermuda Bay, Basic Black
Ponsen: Banner Triple, 1 Inch Circle 1 1/4 inch Scallop Circle, Party Punch Pack, 1/8 inch Circle Handheld, Blossom Bunch Punch
En verder: Everyday Chic Designers Washi Tape

Roze-wit doosje:
Materiaal uit de KIK!
Stempels: Bloomin'Love, First Sight
Inkt: Rose Red
Pons: Banner Triple, 1,8 inch Circle Handheld,
Dies: Ovals Collection Framelits

Welcome Home kaart:
Materiaal uit de KIK!
Stempels: Welcome Words
Inkt: Elegant Eggplant
Ponsen: Large Oval, Scallop Oval
En verder: Uni-Ball Signo Gel Pen (jaarcatalogus blz 163)

Beren-knuffel-doosje:
Materiaal uit de KIK!
Stempels: Bear Hugs, er is er een jarig (tekst-NL stempelset)
Inkt: Rose Red
Ponsen: Itty Bitty Accent Punch Pack, Washi Label,
Dies: Bear Hugs Framelits Dies
En verder:Itty Bitty Accents Epoxy Stickers

Tot snel!
Annette

Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!
*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 18 januari om 19.00 uur


Het beste voornemen voor 2016?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)7 opmerkingen :

 1. Leuke originele kadootjes heb je gemaakt...echt gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wendy Steltenpool12 januari 2016 om 17:14

  Wat ziet het er allemaal weer leuk uit zeg, met zo'n kadootje kun je echt wel voor de dag komen! Erg leuke ideeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heb je dat weer mooi gedaan! Goed idee dat flesje, en die verpakkking van dat clearblock. Zo mooi gepimpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gave voorbeelden! Topkadootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige cadeautjes heb je gemaakt, die healy beans flesjes zijn ook SUoer leuk om te geven, onthouden, Yvon

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave ideeen en heel mooi uitgevoerd! Leuk om kado te geven!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...