maandag 4 januari 2016

Wow, nieuwe stempels, een nieuw kaartje en heel veel prijzen ;o))

Allereerst wil ik jullie allen een heel gelukkig, gezond, creatief, liefdevol, tolerant, vredig, saamhorig, respectvol, en tevreden 2016 toe wensen! Laten we er samen iets moois van maken :0)

Het is bijna zover! Vanaf morgen staat de Nieuwe Lente-/Zomercatalogus online! Vanaf dat moment kunnen we ook allen uit deze catalogus bestellen, en geldt ook meteen de Sale-A-Bration.... de gratis kadoos bij een bestelling vanaf 60 euro! Wow, wat spannend! Natuurlijk gaat er morgenochtend (of beter gezegd vannacht, hihi) een eerste (mee-)bestelling uit, en er liggen hier al meerdere lijstjes klaar, maar natuurlijk bestel ik ook voor jou graag iets mee! Je kunt het tot vanavond 23.00 aan me doorgeven!

Wil je graag een papieren catalogus hebben, laat het mij maar dan even weten, dan zorg ik dat je er eentje krijgt, natuurlijk inclusief het Sale-A-Brationfolder waar alle gratis te verkrijgen producten staan! Als je er nog geen hebt en je plaatst een bestelling, dan voeg ik hem er natuurlijk gratis bij als je het even meldt.

Vanaf nu zal ook bij de Kijkkast allerlei "nieuws" voorbij komen, dus veel voorbeelden met de prachtige nieuwe materialen uit de nieuwe collectie.

Maar wil je het allemaal liever eens van dichtbij zien, er zelfs even mee werken, je laten inspireren door nieuw gemaakte voorbeelden en een gezellige middag hebben (... of ben je gewoon laaiend nieuwsgierig!!!.....)  dan nodig ik je bij deze uit voor de

Open-Middag bij de Kijkkast!

Op zaterdag 9 januari, van 14.00 tot 17.00 uur staan bij de Kijkkast de deuren wijd open. 
Loop gezellig even binnen om een kijkje te nemen! 
Zo kun je kennismaken met nieuwe producten, je als eerste inschrijven voor de nieuwe workshops die op het programma staan (informatie hierover volgt ook op het Kijkkast Blog!), lekker snuffelen tussen de stempels, stansen, ponsen en papiertjes en ze "in het echt" bewonderen..., er zijn veel voorbeelden ter inspiratie en er is een make and take tafel waar je een leuk project kunt maken 
met nieuwe spulletjes! 
Natuurlijk liggen er een gratis Lente-zomercatalogus en Sale-A-Brationfolder voor je klaar!
Dit alles uiteraard onder het genot van koffie, thee en lekkers. 
Een bezoek aan deze open-deuren-dag is helemaal gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk, 
zodat ik voldoende pakketjes klaar kan maken voor de make and takes! 
Gewoon even kijken wat stempelen is, of even kennismaken of bijkletsen 
en een kopje koffie of thee drinken is ook prima. \
Snel even aanwippen of even blijven plakken, het kan allemaal ;o) 
Neem gerust een vriendin, collega, zus of buur mee, en laat mij in dat geval 
 even weten dat je met meer mensen komt. 
Dat kan gewoon per mail (annette.elias@quicknet.nl) 

Je bent van harte welkom! Ik zou het geweldig vinden velen van jullie te zien!

Natuurlijk heb ik ook meteen een kaartje te laten zien. Als je de nieuwe catalogus hebt gezien zul je ook opgemerkt hebben dat er diverse mooie series samengesteld zijn van producten die perfect bij elkaar passen. Deze series, suites genaamd, bestaan uit producten die samen een geheel vormen dat helemaal op elkaar afgestemd is, maar die natuurlijk ook los te gebruiken zijn. Zo hebben we een romantische serie, een stoere serie, een lieve serie en een wat tropisch aandoende serie! Maar natuurlijk is alles zo gemaakt dat je ook je eigen combinaties kunt maken en dat heb ik bij dit kaartje ook gedaan!

Wat eerst opvalt zijn de mooie bloemen! Deze zijn gestempeld met de mooie nieuwe Grateful Bunchstempelset, een gave vintage-achtige set waarmee je allerlei kanten op kunt! De bloemen kun je zo, hopla, in een keer uitponsen met de, ook nieuwe, pons!! Reuze makkelijk dus en heel erg mooi. (En.....stempels en pons zijn als bundel met 15 procent korting te bestellen!)

De achtergrond heb ik gemaakt met behulp van de nieuwe Sunburst Thinlits Die, Hiermee maak je een fraaie "stralen" achtergrond waarmee je allerlei leuke effecten kunt maken. Ik vond het leuk nu te laten zien dat je deze die ook voor "lieve"kaartjes kunt gebruiken. Hier heb ik hem dus op schattig Design Papier gebruikt, want door het kleine motiefje leent het zich daar prima voor. De kleuren in het DSP heb ik als uitgangspunt genomen voor de hele kaart. Superlief papier en er zitten heel veel leuke, lieve motiefjes in dit Paperstack met maar liefst 48 vellen!De tekst WOW (superleuk, deze letters!) en ook het "it's your day" en ook de leuke stempel met stippellijntjes, komen uit de Sunburst Sayings stempelset die speciaal is afgestemd op de SunBurst die. Je raadt het al, ook deze twee zijn als bundel, dus met korting, te bestellen!

(Onderaan dit bericht zie je de volledige lijst met gebruikte materialen.)

We zijn weliswaar met de nieuwe maand begonnen maar er valt ook nog het nodige af te ronden van de decembermaand. oftewel, tijd om heel veel leuke prijzen weg te geven!

Su-per Eindejaarstombola!

In november en december hield de Kijkkast weer de jaarlijkse, inmiddels traditionele, Eindejaarstombola.

En ook eind december zijn er dus weer loten gegrabbeld uit de mand! De gelukkigen zijn inmiddels op de hoogte gesteld en velen hebben hun prijs zelfs al ontvangen. Hier volgt de lijst met de gelukkige winnaars!

1 Ria.Z
2 Kelly
3 Ellen
4 Linda M.
5 Willeke
6 Chyrelle
7 Brenda
8 Belinda
9 Lian
10 Karin S.
11 Ans
12 Willeke
13 Esther
14 Kim L.

Lieve dames, nogmaals heel hartelijk gefeliciteerd en superbedankt voor jullie bestelling!

Uitslag extra verloting:

Onder de bestellers die meededen met de laatste (mee-) bestelling van 2015 is de mooie stempelset Antique Tags inmiddels verloot. De gelukkige die door Randomizer is aangewezen is Mary! Gefeliciteerd Mary, je stempelset komt naar je toe!

Zo, en nu nog een nachtje slapen, dan kan het feestje beginnen! Woohoo, ik heb er enorm veel zin in! Vieren jullie het feestje mee?

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Sunburst Sayings, Grateful Bunch
Inkt: Garden Green, Rose Red
Papier: DSP; Designer Series Paperstack Love Blossoms
             Cardstock: Crumb Cake, Whisper White, Rose Red, Blushing Bride
Ponsen: Blossom Bunch Punch, 1 3/4 circle, 2 inch circle
Die: Sunburst Thinlits Die
Embellishments: Pearl Basic Jewels
Tools: Stamp-A-Ma-Jig, Updated Essentials Papier Piercing Pack, Paperpiercing Tool, Stamping Pierce Mat, Big Shot, Magnetic Base Plate
En verder: Stampin'Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue


3 opmerkingen :

  1. Wat een ontzettend leuke kaart! En de stempels en kleuren vind ik helemaal super. Ik zie al weer wat dingen die ik wil hebben......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoals altijd werp jij weer een frisse, eigen blik op de materialen! Mooi Annette!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...