zondag 17 januari 2016

Simpel-Op-Zondag#1 Hello!

Alhoewel ik dol ben op het verkennen van alle mogelijkheden van inkt en stempels, vind ik het OOK heerlijk om af en toe wat heel eenvoudige, makkelijke kaarten te maken!

Dat is namelijk evengoed een uitdaging. Want het wordt wel eens onderschat, maar bij zulke kaarten moet het echt allemaal met elkaar kloppen, dus niet alleen de kleuren maar ook de indeling ed!

Het combineren is met Stampin'Up! altijd erg makkelijk! Bij elke papiertje of inkt is iets bijpassends te vinden. Je bent dus geen tijd kwijt aan "gezoek" maar kunt ook heel snel even iets leuks maken.

De teksten van de superleuke set HELLO zijn uitermate geschikt voor dit soort kaarten. De teksten zijn van zichzelf al zo leuk dat je er makkelijk de blikvanger van je kaart mee kunt maken.

Behalve de grote "hello"tekst zijn er leuke bijpassende zinnetjes bij om het aan te vullen. En ook bevat de set leuk accessoires, zoals een feesthoedje, zonnetje, en de smiley die ik hier gebruikt heb.
Deze superbruikbare, hebberig-makende set is GRATIS te krijgen! Want dit is ook weer een van die fabuleus leuke (ahum) Sale-A-Brationsets van dit jaar!  Een echte must-have set die slechts verkrijgbaar is tot en met 15 februari!

De kleuren van de inkt en het cardstock heb ik afgestemd op het stukje Designpapier. Op dit leuke Paperstack "Love Blossoms"staan, zoals bij elk designpapier van Stampin'Up!,  de namen van de bijpassende kleuren. Dat maakt het heel makkelijk!


Een reststrookje, maar dan de andere zijde van het dubbelzijdig bedrukte DSP heb ik ook weer gebruikt zoals je ziet, en daar zitten ook drie Rhine Stone Jewels op. 

Op de basiskaart in de kleu Garden Green heb ik met Timeless Textures een beetje extra "sjeu" aangebracht. Gewoon in dezelfde kleur, zodat het net iets donkerder wordt.

De smiley heb ik eerst licht afgestempeld op een kladpapiertje, zodat de afdruk net wat structuur had.

Zo makkelijk kan het zijn ;o) Vooral als je de goede spulletjes hebt!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Hello (SAB), TImeless Textures
Inkt: Garden Green, Rose Red
Papier: Cardstock: Garden Green, Rose Red, Whisper White
DSP: Love Blossoms
Embellishments: Rhine Stone Jewels
En verder: Stampin'Glue Stick

Tot snel!
Annette


*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 18 januari om 19.00 uur


Het beste voornemen voor 2016?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


1 opmerking :

  1. Wat een lekker fris kaartje, en die tekst is echt SUPER! De drie steentjes vind ik ook slim bedacht. Zo is het helemaal perfect!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!