vrijdag 29 januari 2016

Always time for TEA!

Als onvervalste theeleut viel ik natuurlijk als een blok voor het  geweldige THEE-thema in de nieuwe Lente-/Zomercatalogus. Welke theeliefhebber zou er nu niet vallen voor A nice Cuppa!

Het was natuurlijk meteen aanleiding om ook dit jaar weer een THEEWORKSHOP in te plannen, inclusief de inmiddels befaamde Kijkkast High Tea. Dit is een goede traditie bij de Kijkkast inmiddels ;o) Daar sta ik namelijk heel graag een volle dag voor in de keuken hoor! Bakken maar! Uiteraard drinken we die dag echte losse engelse thee in bijzondere smaken die je zelf kunt kiezen....En mijn echte engelse theekopjes haal ik natuurlijk uit de kast, plus de etageres, en de glaasjes voor de trifle en en en...... Maar nee, verder verklap ik niet.....

We gaan die dag allerlei superschattige THEEKADOOTJES maken! Leuke kleine luxe kadootjes met soms een kleurrijke frisse stijl en dan weer een subtiele vintage-uitstraling! En natuurlijk MET vulling! Dus je kadootjes zijn kant en klaar om te geven! Dat wordt weer supergaaf! De workshop is inmiddels dan ook BIJNA volgeboekt!

EDIT: de eerste HIGH TEA workshop is inmiddels al helemaal volgeboekt, er is een extra datum ingevoegd. Check maar even de WORKSHOPAGENDA!

Maar het volgende thee-kaartje zal niet tijdens de High Tea workshop voorbijkomen. Deze is voor iemand die al heel lang een lieve vriendin is, en met wie ik graag potten thee leeglurk, al kletsend natuurlijk ;o)


De grote stempel met gestapelde kopjes en superleuke tekst moest er op, en ik wilde er een klassiek/modern kantje aan geven.Een beetje retro! Daarvoor was het leuke bijpassende Have A Cuppa DSP stack helemaal geschikt! Daarin zitten leuke gekke kleurtjes en ontzettend geinige theemotiefjes. Retro maar toch hip! (het is maar net hoe je het combineert...)


Ik heb het Bermuda Bay hier gecombineerd met Basic Gray.

De kleuren en de strakke indeling houden het fris, maar de knusse kopjes, het grappige theelabeltje en het gestempelde randje op het voorste witte paneeltje, en de kleine details die ik uit reststukjes van het DSP ponste om de tabjes rechtsonderaan te maken maken het toch tot een warm en gezellig totaalplaatje. Vaak zijn het toch net de details die het hem doen!

Nu maar hopen dat zij (mijn theeleutvriendin) hem leuk zal vinden!


Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: A Nice Cuppa, Timeless Textures
Inkt: Bermuday Bay, Basic Gray
Papier: Cardstock: Whisper White, Basic Gray
             DSP: Have a Cuppa Designer Series Paper Pack
Ponsen: Word Window, 1/8 inch Circle Handheld 
Embellishments: Rhine Stone Jewels, Bakers Twine Whisper White

Tot snel!
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 1 februari om 19.00 uur


Op zoek naar een leuk Valentijnsdagkadootje?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

4 opmerkingen :

  1. Wat MOOI zeg! Jaaa wij hebben al enorm veel zin in de High Tea workshop! De tweede komt ook vast vol. Jouw High tea is altijd superdeluxe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa Ik mag ook!!! Top, ik kan niet wachten!!! Wat een schitterende kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi kaart! die stempel set is zeker een "must have"!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...