dinsdag 27 oktober 2015

Voor op een kadootje, Butterfly Basics

 Het is best een stempelvolle maand bij de Kijkkast!

Omdat we met een aantal teamgenootjes volgende maand een aantal dagen in Brussel zijn voor de allereerste On Stage Life, oftewel de nieuwe dynamische vorm van de Europese Convention van Stampin'Up!, ben ik al een heleboel aan het voorbereiden.

Allereerst ligt mijn bestellijstje voor de volgende KIK nu alvast klaar! De volgende maand wordt het een bijzonder mooie techniekenKIK met een heel luxe pakket en de nodige tipmails en tutorials, dus daar ben ik nu al druk voor aan het werk! Tegelijkertijd loopt op dit moment ook de KIK van oktober, en ook daarvoor is vanavond een tweede tutorial naar de deelnemers verzonden. Zo leuk!

Ook gaan de voorbereidingen voor de December Daily Project Life XL workshop al lekker! De nodige voorbeelden en workshopprojectjes liggen al klaar en er komen er nog heel veel meer natuurlijk! Geweldig hoor, al die leuke kleuren en materialen. Alleen dat is al genieten. Ik kan haast niet wachten tot het december is en ik foto's kan gaan maken!

Natuurlijk kun je je voor beiden, de KIK en de December Daily XL, nog steeds aanmelden!

Maar tussen al het gestempel door gaat ook het "gewone leven"door, en zijn er weer mensen jarig.

Wat is er dan leuker dan op een mooi ingepakt kadootje een leuk label te hangen waarop je een persoonlijke tekst voor de jarige schrijft?.....

Deze keer heb ik de fantastische Butterfly Basics Bundle er weer bij gepakt. Succes verzekerd zou ik haast zeggen! Echt een GE-WEL-DIG mooie set!Met de collageachtige stempels uit de set maak je snel en makkelijk de mooiste ondergrondjes. Dit kan echt iedereen! Ik heb de kleuren Whisper White, Elegant Eggplant, Perfect Plum en Pear Pizzazz gebruikt.


Door de stempel na het beinkten eerst even licht af te drukken op een kladblaadje ("off-stamping")  is de volgende afdruk (op je kaartje) lichter. Dat combineer je dan weer met "gewone"afdrukken. Door dat verschil in intensiteit kun je veel stempels over en naast elkaar gebruiken zonder dat het te overweldigend wordt. Je krijgt er bovendien diepte door in je werk!De kleine vlinders zijn geponst, en de grote vlinder heb ik gestanst met de Butterfly Thinlits dies en de Big Shot. Wat is deze grote vlinder toch prachtig fijn uitgewerkt he! Een pronkstuk! Echt elke keer een feestje als je dat maakt van een simpel stukje cardstock. Met de nieuwe Precision Base plate gaat het nog veel makkelijker. Deze nieuwe plaat is een aanvulling op de Big Shot, waarmee je dus heel mooi gedetailleerde dies kunt uitstansen. Werkt echt geweldig!!!! De gestanste vlinders laten meteen los uit de thinlits en het resultaat is strak en nauwkeurig. Ook druk je de kleine stukjes er heel makkelijk en snel uit! Een echte aanwinst dus!

De vlinderlijfjes heb ik gemaakt door er Pearl Basic Jewels op te plakken. en ik heb de randjes van de kaartjes nog een beetje gesponst met Pear Pizzazz. Het katoenen lint en het linnen touwtje daar omheen versterken het natuurlijke sfeertje.

Alle gebruikte stempels komen uit de Butterfly Basics set, en zoals gezegd zijn stempels en thinlits als bundel verkrijgbaar, wat een mooie korting van 15 procent oplevert. Dat is niet verkeerd ;o))

p.s. Vergeet niet dat dit de laatste week is van de Oktober aanbieding! Je krijgt nu nog gratis extra kadoos bij je bestelling!


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Butterfly Basics
Inkt: Elegant Eggplant, Pear Pizzazz, Perfect Plum
Thinlits: Butterfly Basics
Ponsen: Bitty Butterfly, Elegant Butterfly, 1/2 inch Circle, 1/8 inch Circle handheld
Embellishments: Pearl Basic Jewels, Linen Thread, Cotton Ribbon Pear Pizzazz
Tools: Precision Base Plate, Big Shot
En verder: Mutipurpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

*** Kijkkast-oktober-aanbieding: Ontvang GRATIS producten/kadoos bij je bestelling! Lees HIER hoe!***


Wil je ook in je eigen tempo allerlei nieuwe technieken leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

3 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...