woensdag 28 oktober 2015

Weekaanbiedingen, hier zijn ze!

Er valt veel te stempelen met de aanbiedingen van deze week!

Voor grappige, vrolijke kaarten is de Sea Street set helemaal geweldig. Niet alleen is er natuurlijk de blikvanger, die leuke grote inktvis, maar ook zijn er diverse borders, achtergrondstempeltjes en leuke kleine stem0pels waarmee je bijvoorbeeld leuke embellishments kunt maken. Deze set gebruik ik vaak voor grappige kadootjes, voor mannenkaarten maar ook voor kinderkaartjes. Het is maar net welke kleuren je kiest en waarmee je de stempels combineert! Door de leuke combinatie van diverse soorten stempels een heel bruikbare en veelzijdige set!

For All Things is een tijdloze set, met prachtige stempels waarin aquarelachtige effecten zitten. Je krijgt in het eikenblad bijvoorbeeld vanzelf lichtere en donkerdere delen. Supermooi! De takjes vind ik ook helemaal geweldig en de achtergrondstempel is ook top! De kleine eikeltjes zijn een prachtige aanvulling op de set. Samen met de teksten is het gewoon een heel veelzijdige en fraaie set! Helemaal geschikt om iemand te bedanken of een complimentje te sturen en als je varieert met de tekst is ook deze set een gave om mannenkaartjes mee te maken!

Als je-net als ik- dol bent op het maken van leuke kadoverpakkingen, dan weet je ook dat een mooie decoratie je werk net dat beetje extra geeft. Deze Blossom Accents zijn daar een geweldig voorbeeld van. Zo mooi en verfijnd! Het zijn echt bolle bloemvormpjes met veel detail. De kleuren zijn die van de nieuwste In-Colors! Ze vallen op maar zijn niet te groot of grof. Gewoon een heel sjieke finishing touch!

Mocht je iets van deze aanbiedingen willen hebben dan kan dat natuurlijk. Met alle genoegen help ik je met je bestelling.

Aanstaande maandag is er weer een (mee-)bestelling, maar natuurlijk kun je ook nog in oktober je bestelling doorgeven, zodat je nog gebruik maakt van de Oktoberactie bij de Kijkkast! Weet je het nog? Hier zie je de actie nog een keertje:

Bij een bestelling vanaf 50 euro ontvang je GRATIS een speciaal samengestelde verrassings-Cardkit met op elkaar afgestemde producten uit de nieuwste collectie

of:

Bij een bestelling vanaf 65 euro mag je GRATIS een Classic Inkpad (twv 8 euro) uitkiezen in een kleur naar keuze

of:

Bij een bestelling vanaf 80 euro krijg je GRATIS een Classic Inkpad (twv 8 euro) in een kleur naar keuze EN een speciaal samengestelde cardkit met kerstproducten

of:

Bij een bestelling vanaf 105 euro krijg je Gratis een Classic Inkpad (twv 8 euro) in een kleur naar keuze PLUS een maand GRATIS deelname aan de KIK (twv 14,50) in de maand november. (ben je al deelnemer aan het KIK-abonnement, wordt je lidmaatschap gratis een maand verlengd) 

-Deze actie geldt niet tijdens workshops of parties op locatie-
-Deze actie geldt voor bestellingen die gedaan worden van 1 tm 31 oktober 2015 en uitsluitend bij de Kijkkast-
-Exclusief verzendkosten-
-Acties zijn niet cumulatief-Tot snel!
Annette

Wil je meer uit je mooie stempelmaterialen halen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...