woensdag 14 oktober 2015

Nieuwe weekaanbiedingen!

Deze week drie weekaanbiedingen. Ja het zijn er inderdaad iets minder, maar ze zijn wel dubbel de moeite waard! Alledrie zijn het superaanwinsten!!

De Bannerframelits zijn echte basisvormen. Je ziet deze vorm enom veel terug. Met deze set kun je mooie brede banners maken, de grootste is zelfs bijna kaartvullend. Natuurlijk zijn deze dies ook superleuk om zelf je slingers te maken. Ook passen de banners perfect bij een aantal stempelsets. De sets Amazing Birthday (bladzijde 10 in de jaarcatalogus) de houtachtige stempel uit Choose Happiness (blz 22 in de jaarcatalogus) en de set Perfect Pennants (blz 65) zijn daar mooie voorbeelden van.

Wie houdt er niet van Cupcakes. Ook al eet je ze niet, ze blijven schattig om te zien. Deze pons ponst alle onderdelen, inclusief "sprinkles", kaarsje en kersje in een keer uit. Leuk om met allerlei leuke fleurige papiertjes te gebruiken, maar ook met de bijpassende stempelset heb je allerlei mogelijkheden.. Je vindt deze fraaie set - met de naam: Cupcake Party- op bladzijde 6 van de jaarcatalogus. Het toppunt van cute!

En dan hebben we als uitsmijter nog de superveelzijdige stempelset Six Sided Sampler. Leuk voor collageachtige kaarten, op scraplayouts of op Project Lifekaartjes, om patchwork mee te maken, om kadootjes en kaarten te maken voor heren, damen en kinderen. De stempels passen bij alle stijlen. De zeshoekjes en de woorden passen allemaal in de Hexagonpons. Ook nog heerlijk snel en makkelijk dus! De stempelset van deze weekaanbieding is in de wooduitvoering, wat ik zelf bijzonder handig vind omdat deze set dan makkelijk te gebruiken is in combinatie met een Stamp-A-Ma-Jig waarmee je heel precies kunt bepalen waar je stempelt, te vinden op bladzijde 176), en zo kun je dan dus ook heel snel en makkelijk mooie achtergrondmotieven stempelen met deze set.

Mocht je ook enthousiast zijn over een of enkele van deze aanbiedingen en iets willen bestellen dan kan dat altijd. Ik zal je order graag voor je uitvoeren. Mocht je gebruik willen maken van het (mee-) bestelmoment, dan kan dat natuurlijk ook. Dit is maandagavond aanstaande. Je kunt dan je bestelling aan me doorgeven tot maandag 18.00 uur.

Natuurlijk is je aankoop uit de Weekly Deals ook te combineren met de Kijkkast-oktober-aanbieding.
Je vindt de aanbieding onderaan dit berichtje.

Morgen ben ik bij jullie terug met een creatieve blogpost!

Tot snel!

AnnetteKijkkast-oktober aanbieding:

Bij een bestelling vanaf 50 euro ontvang je GRATIS een speciaal samengestelde verrassings-Cardkit met op elkaar afgestemde producten uit de nieuwste collectie

of:

Bij een bestelling vanaf 65 euro mag je GRATIS een Classic Inkpad (twv 8 euro) uitkiezen in een kleur naar keuze

of:

Bij een bestelling vanaf 80 euro krijg je GRATIS een Classic Inkpad (twv 8 euro) in een kleur naar keuze EN een speciaal samengestelde cardkit met kerstproducten

of:

Bij een bestelling vanaf 105 euro krijg je Gratis een Classic Inkpad (twv 8 euro) in een kleur naar keuze PLUS een maand GRATIS deelname aan de KIK (twv 14,50) in de maand november. (ben je al deelnemer aan het KIK-abonnement, wordt je lidmaatschap gratis een maand verlengd) 

-Deze actie geldt niet tijdens workshops of parties op locatie-
-Deze actie geldt voor bestellingen die gedaan worden van 1 tm 31 oktober 2015 en uitsluitend bij de Kijkkast-
-Exclusief verzendkosten-
-Acties zijn niet cumulatief-

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...