donderdag 8 oktober 2015

Weekly Deals en Kijkkast-acties, dubbel voordeel ;o)

Door de griep een ietsje later, maar ZO de moeite waard! De weekaanbiedingen!
Mooi decoreren lukt altijd goed met de Classy Designer Buttons. Mooi neutraal en tijdloos zien ze er uit, heel stijlvol ook. Erg mooi bij rustige kaarten in brocantestijl, natuurthema, mannenkaarten,of vintageachtige creaties. De kleur is een zachte vanilletint. De Metal Rimmed Pearls zijn ook een prachtige basic. Deze zijn iets groter dan de Pearl Basic Jewels en voorzien van een metalen arandje. Sjiek! Je kunt ze -dmv een klein plakstrookje dat aan de achterzijde zit- heel makkelijk vastplakken. Easy Peasy en een prachtige afwerking! Je ontvangt ze beiden per 24 stuks, in drie verschillende maten, in een mooi doosje.

Het is altijd leuk om een pons bij de Weekly Deals te hebben! Deze Fun Flower gebruik ik zo graag! Elk blad van de bloem is net een beetje anders en dat geeft een apart effect. Je zag hem pas nog terug op een van mijn KIK-maaksels. Er zijn twee stempelsets die prachtig bij deze pons passen, de Beautiful Bunch set (blz 92 van de jaarcatalogus) en Bloom for You! (blz 78). Zo wordt het heel makkelijk om prachtige bloemen te maken. Wil je wat voorbeelden zien? Kijk dan eens HIER!

Houd je van mooie fijne motiefjes, vrolijke kleuren, in een aparte combinatie, dan is dit dikke block Pretty Petals DSP een superdeal. Maar liefst 48 vellen stevig en dubbelzijdig bewerkt papier! Je hebt dus 24 motiefjes en alles past natuurlijk weer bij elkaar. Leuke bloemetjes, streepjes, vlindertjes, dotjes, takjes en andere dessins. Dit papier gebruikten we in de KIK van augustus en morgen zal ik jullie er nog een voorbeeld mee laten zien!

Tatarataaa, kijk eens, de Hamburger Box Die is enorm afgeprijsd! Wat issie toch leuk! Echt een papart modelletje. Een prachtige maat om leuke kleine kadootjes in te verpakken. Een paar babyschoentjes, zelfgebakken koekjes, bonbons, een sieraad, noem het maar op. De maat van het doosje is 10,2 x 8.3 x 3,2 cm. De labels die staan afgebeeld kunnen je met deze die ook uitstansen!

En dan hebben we nog die speelse dotjes van de Decorative Dots Embossingfolder. Zo leuk! TIP: gebruik je embossingfolder ook eens achterstevoren, dat geeft zo veel extra mogelijkheden en ziet er meteen heel anders uit!

Wie slim is combineert ;o))

Ben je misschien van plan om iets te bestellen? Natuurlijk kun je de producten van de weekaanbiedingen gebruiken om dubbel te profiteren van de Kijkkast- Oktober-aanbiedingsactie! Al bij een bestelling vanaf 50 euro bij de Kijkkast ontvang je in oktober leuke gratis kadoos, en dat kan erg leuk oplopen. Had je deze mooie aanbieding al bekeken?
Hij staat hier! :o)

Tot snel!

Annette

*** Kijkkast-oktober-aanbieding: Ontvang GRATIS producten/kadoos bij je bestelling! Lees HIER hoe!***Last van een knutseldip? Je hebt nog maar een paar daagjes om je aan te melden!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...