vrijdag 30 oktober 2015

Buitenkansje en serie One-Sheet-Wonder-kaartjes!

Er heerst weer een griep hoorde ik....

Nee ik ben niet weer geveld door de griep hoor, maar enkele lieve workshopdames wel! Zij liggen noodgedwongen onder de wol! En daardoor zijn er voor de Kijkkast-techniekenworkshop van a.s. zondag  "WATERCOLOR WONDER" enkele plekjes vrijgekomen. Aangezien er meer liefhebbers waren dan dat ik kon boeken stel ik ze dus bij deze beschikbaar aan anderen.

Dusseh,, wil jij bijvoorbeeld ook leren om van die gave achtergrondjes te maken? Durf je wel een beetje te kliederen met inkt? Wil je ook wel eens anders-dan-anders kaarten maken? Wacht dan niet en boek snel!

Last Minute buitenkansje!

Nieuw! Zondag 1 november 2015:  14.00 tot 17.00 uur Watercolor Christmas! Vandaag maken we trendy kerstkaarten in de momenteel zo populaire watercolorstijl. Daarvoor gebruiken we diverse technieken, afwisselende materialen en vrolijke kerststempelsets. Deze losse stijl wordt eigenlijk zelden voor kerstkaarten gebruikt en dat is echt zonde...Je maakt hiermee namelijk enorm leuke, jonge en frisse stempelkaarten waarvan je er zelf thuis makkelijk nog meer kunt maken! Ideaal voor mensen die dit jaar eens de show willen stelen met hun hippe kerstkaarten!  Als jij ook wel van de watercolortrend houdt is dit een workshop die je niet wilt missen! De workshop is inclusief een pakje watercolorpapier en diverse extra's!. Deelname is 17,50 euro.

Aanmelden kan via mail, contactformulier of telefoon!Maar natuurlijk heb ik ook nog iets creatiefs te laten zien vandaag. Geen watercolor, maar wel iets heel anders met een spannende naam: One-Sheet -Wonder!

Misschien heb je er wel eens over gelezen, One Sheet Wonder kaartjes, wat zoiets zeggen wil als een vel mooi designpapier nemen, en dat dan zo slim versnijden dat je het op een heleboel kaartjes kunt gebruiken. One Sheet Wonder is niet nieuw, integendeel, maar door je eigen kleuren en dessins te gebruiken kun je het altijd actueel houden natuurlijk!

Het was lang geleden dat ik een One Sheet Wonder serie had gemaakt dus het leek me wel weer eens leuk daar voor te gaan zitten. En die "One Sheet", dat ene mooie vel papier, heb ik lekker zelf gemaakt, van een A4 vel cardstock, en met inkt en stempels. Hartstikke leuk om te doen! Eerlijk gezegd was het gewoon: Lekker kliederen! :o)

Ik heb het hele vel bestempeld zodat het overal gevuld was en de kleuren en motieven een beetje mooi verdeeld waren.

Ik heb dit bestempelde vel cardstock toen naar eigen inzicht (oftewel lukraak ;o) ) versneden en er een aantal kaartjes mee gemaakt.


Voor de "One Sheet" basis gebruikte ik de stempelsets Butterfly Basics en You've got this.

De kleuren van de inkt zijn Crumb Cake, Pool Party, Sahara Sand, Elegant Eggplant en natuurlijk komen deze kleuren ook weer terug in het cardstock.


Ik gebruikte veel laagjes en bij elke kaart gebruikte ik wel weer wat andere stempels, stansen of ponsen om het compleet te maken. Een overzicht hiervan vind je in het materialenlijstje onderaan deze blogpost.Door elke kaart weer anders af te werken heb je toch verschillende kaarten, ook al passen ze natuurlijk precies bij elkaar. Simpel en heel erg leuk om te doen!

In de volgende blogpost laat ik je de rest van deze set  One-Sheet-Wonder-kaartjes zien want ik heb uit dat ene a4tje een hele serie kunnen maken.

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Butterfly Basics, You've got this, Sentimenten (Nederlandstalige stempelset)
Inkten: Crumb Cake, Pool Party, Sahara Sand, Elegant Eggplant 
Papier: Cardstock: Crumb Cake, Pool Party, Sahara Sand, Elegant Eggplant, Whisper White
Ponsen: Large Oval, Banner, 2,5 inch Circle, 2 3/8 inch Scallop Circle, 2 inch Circle, 1 3/8 inch Circle, 1 1/4 inch Circle, Elegant Butterfly, Bitty Butterfly
Embellishments: 5/8 inch Organza Ribbon, Bakers Twine Whisper White, Linen Thread, Pearl Basic Jewels
Tools: Stampin'Trimmer
En verder: Stampin'Glue Sticks, Stampin'Dimensionals*** Kijkkast-oktober-aanbieding: Ontvang GRATIS producten/kadoos bij je bestelling! Lees HIER hoe!***


Dol op aangename verrassingen in je brievenbus?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


2 opmerkingen :

  1. Supermooi! Groetjes Betty!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi en sjiek! Meestal vind ik Onesheetwonderkaarten niet zo veel aan, maar deze zijn echt heel smaakvol. Kleurgebruik en stempelkeuze zijn perfect!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...