donderdag 22 oktober 2015

Taggen en versieren met de nieuwe Weekaanbiedingen!


Een dagje later dan je van mij gewend bent, maar hier zijn ze, de nieuwe aanbiedingen van deze week!

Met de geweldige Chalk Talk Framelits Dies maak je de meest aparte tags, labels, etiketten, hangertjes, en banners. De vormen zijn supergaaf en bruikbaar, op kaarten en kadootjes, maar ook absoluut op je Project Life werkstukken! Doordat er losse mini-dies bij zitten waarmee je diverse openingetjes kunt maken in de labels, waar jij ze hebben wilt, worden de mogelijkheden nog groter! Het allergrootste labelmodel heeft een bijzondere sluiting, je buigt deze zo om een zakje heen, of om een ander kadootje, maar natuurlijk kun je nog heel veel meer bedenken! Het zijn ook leuke vormen voor op kaarten ed!

Wat extra leuk is, is dat bij het Eclectic Paper Piercing Pack, die deze week ook bij de aanbiedingen zit,  vormen zitten waarmee je fijne prikrandjes kunt maken bij diverse labels en andere vormen, die we terugvinden in stempels en stansen of ponsen. Zie je bijvoorbeeld het middelste sjabloon? Daar zie je het grote label van de Chalk Talk Framelits heel duidelijk terug. Prikrandjes geven aan je werk een mooi extra detail en natuurlijk zijn er volop leuke techniekjes mee te doen, zoals Faux Stitching. Door dit Paper Piercing Pack te combineren met de Stampin'Pierce Mat en de Paper-Piercing Tool (te vinden in de jaarcatalogus op bladzijde 168) is het een makkie om netjes de mooiste sierrandjes te maken.

Washi, steeds meer mensen ontdekken de vele mogelijkheden van dit leuke, hippe,  papieren, dunne, licht doorschijnende, kleurrijke en multifunctionele tape. Zowel strak als lekker hip gescheurd te gebruiken, naast elkaar of overlappend... noem maar op. Vooral erg leuk op kaarten, Project Life en scrapbookwerkstukken! Het is er in vele kleuren, en natuurlijk past het weer perfect bij de inkten, cardstocks etc. Deze set met vijf geinige motiefjes heeft de kleuren Hello Honey, Blackberry Bliss, Tangelo Twist, Lost Lagoon, Mossy Meadow, oftewel de warme Incolors 2014-2016.

Leuke producten dus om je lekker creatief mee uit te leven!

Mocht je iets willen hebben van deze aanbiedingen, of iets anders willen afstrepen van je wensenlijstje, dan kan dat natuurlijk altijd.
Aanstaande maandag is er ook weer een (mee-)bestelling waarvan je gebruik kunt maken!
En natuurlijk is alles weer te gebruiken om aan de Oktober Kijkkast Actie mee te kunnen doen!

Tot snel, met weer een creatieve blogpost!
Annette

*** Kijkkast-oktober-aanbieding: Ontvang GRATIS producten/kadoos bij je bestelling! Lees HIER hoe!***


Nieuw, spannend, afwisselend en veelzijdig:
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...