dinsdag 3 oktober 2023

Het Kijkkast nieuws van Oktober!

Het is nog superlekker weer, ik draag nog zomerkleding, en vanmiddag had ik nog alle ramen en deuren open hier thuis, omdat het zo warm was.... maar het is toch echt oktober!


Waar je het wel echt aan merkt zijn de avonden, die in sneltreinvaart langer worden!  Het is een gekke combinatie zo samen met dit veel te warme weer. Toch voel je de herfst, mede door de vele gevallen blaadjes in de tuin.

Een maand ook waarin op stempelgebied heellll veel te vertellen is! Ik ga in deze blogpost alle nieuwtjes van de Kijkkast EN van Stampin'Up! met jullie delen! Ga er dus maar even voor zitten!

Ongekende actie met het Startpakket!



Er is vanaf 3 oktober een megamooie kans om het Startpakket aan te schaffen!
Vanwege het 35 jarig bestaan van Stampin’Up is er namelijk een superfeestelijke actie bedacht! Korting op je Startpakket OF meer inhoud in je startpakket PLUS een extra kado twv 82 euro, EN de nodige Kijkkast extra’s!

Hier zijn de details!
Je kiest een van de opties:
1: 35% korting op het Startpakket! ( Je kiest producten uit twv 175 euro en betaalt slechts 83,85 euro!
OF!
2: je krijgt 35% meer producten in je Startpakket! ( je betaalt 129 euro en mag producten kiezen met een waarde van maar liefst 236,25!)

Plus: GRATIS deelname aan On Stage, het online evenement voor demonstrators dat op 11 november plaatsvindt! ! De waarde hiervan is 82 euro!

Plus: gratis businesspakket!
Plus: gratis verzenden!
Plus: Minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen!
en meer!

en... geen addertjes onder het gras... het aanbod is bijna te mooi om waar te zijn, maar in dit geval is het dus ECHT! Geen foutje, geen vergissing, maar een unieke buitenkans!


Maar dan ben je er nog niet….
Want wat krijg je extra bij de Kijkkast?
Gratis toegang tot de Kijkkast Vip Lounge!
Regelmatig gratis deelname aan een Kijkkast online Workshop!
Alle speciale voordelen, persoonlijke contacten en mijn persoonlijke begeleiding ( altijd voor zover jij dat wilt!) die bij het Kijkkast Team horen!
Deze actie duurt van 3 tm 31 oktober!
Natuurlijk mag je me alle details vragen, dat moedig ik zelfs aan! Verzeker je er van dat je goed, volledig en eerlijk geinformeerd bent!
Neem dus gerust contact op en vraag mij de hemd van het lijf!

Wil je er meteen voor gaan? Klik dan HIER om nu het Startpakket vandaag nog  aan te schaffen!



Gratis Stempelmiddag op World Card Making Day!



Jij hebt je toch ook al wel aangemeld voor het gratis Online Event op Wereld-kaartenmaakdag op 7 oktober?
Een gezellige middag samen stempelen, en leuke nieuwe dingen zien!
Iedereen kan meedoen, en het kost je niets!

Aanmelden is zelfs niet verplicht maar wel heel handig, omdat je dan op de hoogte gehouden wordt. Je kunt namelijk meedoen met de aangeboden workshopjes en in de mails krijg je onder andere daarvoor alle info!



Kun je deze middag niet meedoen? In de week er op kun je ook nog de video's terugkijken. Als je je aanmeldt krijg je via email de link!

Je kunt als je mee wilt knutselen de sets gebruiken die in de video’s gebruikt worden, maar ze geven ook allerlei suggesties voor passende alternatieven die je wellicht al hebt!

Alleen meekijken, mag natuurlijk ook, en dat kan allemaal gewoon vanuit je eigen huis!
Terugkijken is ook mogelijk! Dus natuurlijk doe je mee! Toch?

Klik HIER om je gratis aan te melden en alle info te lezen


Nieuwe Creatieve Sets!

Stampin'Up! heeft een mooie collectie Creatieve sets, oftewel kits! Dit zijn sets die heel compleet zijn, en het je supermakkelijk maken om creatief aan de slag te gaan. Doordat alles er bij zit kun je ook zonder verdere stempelmaterialen te hebben zo aan de slag!

Het assortiment Creatieve sets verandert voortdurend, en er verschijnen regelmatig nieuwe sets! Ook deze maand zijn er twee nieuwe sets bij gekomen! Twee HELE leuke!

Dit zijn ze:

Creatieve set: Christmas Everywhere!

In de set Christmas Everywhere zitten alle benodigdheden om negen vrolijke kerstkaarten te maken!

Drie kaarten in elk van de drie verschillende designs!

Het zijn vrolijke gekleurde kaarten met verschillende bomen uit diverse werelddelen.


Alle materialen zitten er bij, dus ook embellishments, een clearblock, inkt en zelfs een set stempels! Deze kun je natuurlijk ook na het afmaken van je kaarten blijven gebruiken! De duidelijke gebruiksaanwijzing maakt het maken een makkie! Superleuk om te doen!


De prijs van deze supercomplete set, die in een mooie kadoverpakking zit, is slechts 26 euro (bestelnummer 162422) 

Creatieve set: Rustic Christmas Countdown!

Met deze supermooie Creatieve set wordt het nog leuker om af te tellen tot kerst!

In de set zit alles om 25 bijzondere, en fraai gedecoreerde enveloppen te maken in een stoere, rustieke stijl! Met de stoere houtaccenten, het tijdloze groen, de houten knijpertjes, de strikjes, de diecuts, de embellishments, het twine, de verschillende nummers 1 tm 25, het touw, en de geborsteld gouden accenten maak je er een superleuke adventkalender van die bovendien superleuk staat in je huis!
Je kunt de enveloppen zelf vervolgens vullen met lieve briefjes, snoepjes, en/of kleine kadootjes om er iemand mee te verrassen!

(Maar eerlijk gezegd vind ik het leeg ook al een enorm leuk home deco project!!)

Alle onderdelen zitten er bij, en ook deze set zit weer in een fraaie kadoverpakking! Je zou de zakjes dus ook ook gevuld, en in het doosje, kado kunnen doen!

De set kost geheel compleet slechts 23 euro!

Denk er aan dat alle Creatieve sets verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt! En lees vooral ook verder voor een supergave workshop met deze set!

Nieuwe Online Kijkkast Workshop: December Daily Homemade!

Wil jij ook eens alle leuke, bijzondere, feestelijke, maar ook vooral de alledaagse decemberdingen vastleggen in een persoonlijke en handgemaakt December Daily album? Er komt een superfraaie workshop aan waarbij we zelf een superhip album maken in rustieke file folder stijl, vol flappen, klepjes, vakjes en meer!! Geen standaard map dus, maar een prachtig werkstuk! 

Daarbij doe ik volop suggesties voor de onderwerpen die je in je album kunt verwerken, zodat deze een heuse "tijdscapsule" wordt en je dus niet hoeft te peinzen als je eens geen spannende dingen beleeft, maar toch je album kunt vullen met dingen die zinvol en betekenisvol zijn voor jouw leven, en daardoor een waardevol document vormen!

Je kunt deze workshop gewoon thuis maken, in je eigen tempo, op jouw moment en in je makkelijke kleding!

Als deelnemer ontvang je een ALL IN pakket met alle benodigde materialen! Daarbij ontvang je de link naar de complete workshopvideo's! Lees er meer over op de INFOPAGINA! (beschikbaar vanaf 5 oktober)

Een van de items die we als basis toepassen is de Rustic Christmas Creatieve set die we hier op een eigenzinnige manier gaan gebruiken! Dit vullen we aan met diverse bijpassende materialen en items. 

Ik verwacht dat deze materialen zeer snel uitverkocht zullen zijn, dus wacht niet en meld je aan!

Workshopagenda aangevuld!


Naast de hierboven genoemde Online workshop vinden er natuurlijk ook hier thuis bij de Kijkkast  weer volop workshops plaats! Het aanbod is totaal uiteenlopend en varieert deze keer van ietwat gekke, kleurrijke, moderne Freestyle kerstkaarten, tot supervintageachtige romantische kaarten in meer klassieke kleuren. 
En van een uitgebreide Masterclass vol toffe, stoere technieken tot de altijd populaire kerst Stamp-A-Stack! 
Qua stijlen, prijzen, technieken, moeilijkheidsgraad en thema's probeer ik altijd zoveel mogelijk variatie en keuze te bieden! En... ik krijg altijd als feedback dat de Kijkkast workshops uniek, uitgebreid, super inspirerend, one-of-a-kind, heel leerzaam en gezellig zijn! Ik steek er dan ook al mijn liefde en passie in!

Klik HIER om de agenda te bekijken!

Heb je belangstelling voor een van de workshops; aarzel dan niet en meld je zo snel mogelijk aan! Er dreigen namelijk materialen voortijdig op te raken, dus ik wil deze zo snel mogelijk kunnen bestellen voordat ze op zijn, PLUS de aanmeldingen gaan weer razendsnel en voor een aantal workshops is nog maar beperkt plek beschikbaar! Er komen weer mensen uit heel het land workshops volgen, en zelfs uit het buitenland (Belgie, Duitsland en Oostenrijk heb ik al mogen noteren voor de komende twee maanden! Hoe tof is dat!) 

Kadootje in Oktober:

Voor bestellende klanten bedenk ik elke maand een nieuw kadootje! Deze keer een set embellishments in -hoe toepasselijk- mooie, warme herfsttinten!
Bestel jij in oktober 2023 bij de Kijkkast en bedraagt je bestelbedrag minimaal 95 euro? Gebruik dan de hostcode CNW97PX7 , dan ontvang je gratis een pakje Speckled Dots twv 9,75!

En... natuurlijk wordt je bij een bestelling vanaf 50 euro ook gratis lid van de Kijkkast VIP Lounge waar je diverse extra inspiratie ontvangt, en waar in oktober weer een gratis exclusieve VIP-workshop wordt aangeboden!

Dat was even het nieuws voor oktober.. Ik had al gemeld dat ik heel veel te vertellen had, en volgens mij heb ik niets te veel gezegd, haha! Dank je wel als je tot hier alles gelezen hebt!

Jullie weten inmiddels hopelijk wel dat drempel hier laag is, dus heb je vragen over deze nieuwtjes of over iets anders dat met Stampin'Up!, de Kijkkast, stempelen of de lopende acties te maken heeft, of wil je graag eerlijk advies hebben, dan mag je altijd even contact opnemen. Aarzel niet en voel je niet bezwaard. Integendeel: Ik zal je met alle plezier helpen!

De volgende keer ben ik er weer met een kaart! Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 2 oktober 19.00 uur
Maandag 9 oktober 19.00 uur





 
Kadootje als dank!
In Oktober krijg je bij een bestelling vanaf 95,00 euro, 
en bij het gebruik van de Hostcode CNW97PX7
gratis een pakje Speckled Dots twv 9,75

Lees >hier< al het  Kijkkast-Oktober-nieuws!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


NOG MEER MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!

Nu ook nieuwe soorten Papier, Online Only!
(Klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken!)


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alle info!
Alleen in oktober: 35 % korting op het Startpakket 
OF
35 % meer inhoud in je Startpakket!
Plus gratis kado twv 82 euro!



KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!




Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus, of de nieuwste Minicatalogus ontvangen? Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info Pagina.




Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!