woensdag 24 mei 2023

Het is eventjes stil bij de Kijkkast.

 Voor alle lieve volgers en lezers van mijn blog is ook hier even een berichtje.

Vanwege familieomstandigheden heb ik mijn Kijkkast bezigheden even op een heel laag pitje staan. Op dit moment verlenen wij 24/7 zorg aan mijn ouders. Met echt alle liefde natuurlijk, maar dat maakt dat er voor alle andere dingen even minder tijd is.

Met veel hulp van mijn lieve gezin lukt het mij nog de nodige zaken (zoals bestellingen en advies)  gewoon uit te voeren. Zoons zijn perfecte pakjesverstuurders, en manlief kookt zodat ik wat mails kan beantwoorden voor ik weer weg moet, om maar wat voorbeelden te noemen. Daar ben ik man en kinderen super dankbaar voor. 

En natuurlijk ben ik ENORM dankbaar voor de lieve klanten die gewoon blijven bestellen omdat zij mij "dit na al die jaren gunnen" of omdat "zij mij na al die jaren eerste klas advies Loyaliteit vanzelfsprekend" vinden of mij steunen "omdat ze straks weer willen genieten van de enige echte Kijkkast workshops" en dat geeft heel veel rust en een intens dankbaar gevoel. Bovenstaande quotes komen uit hun mails en berichtjes, zo lief! En vanmorgen schreef iemand zelfs: "al die jaren ben jij er al voor ons, nu zijn wij er even voor jou". Nou daar ben je echt wel even stil van.... Ik heb echt de aller aller allerliefste klanten, echt waar! Loyaliteit is een kostbaar goed, en ik mag dit nu ervaren! Dank!

De Kijkkast is mijn passie, maar ook mijn bedrijf en inkomen en daarom geven hun trouwe bestellingen mij rust en ruimte om te doen wat ik nu moet doen, de zorg voor mijn ouders, en het geeft daardoor ook een heel warm en steunend gevoel, en dat is onbetaalbaar!

Zo heb ik de rust en ruimte om er nu voor mijn ouders te zijn. Deze tijd is niet meer over te doen en staat nu even op nummer 1...

Als er even tijd is blijf ik heerlijk ontspannen in mijn stempelhoekje, en dus zal er hier ook af en toe een kaart verschijnen, maar ik laat het gewoon maar even komen zoals het komt. Het is heerlijk om af en toe in al die mooie stempelmaterialen te duiken en het hoofd leeg te maken, als is het soms maar een kwartiertje per dag. Het verzet de gedachten en maakt dat ik af en toe even los kan laten. 

Maar goed, dat was mijn berichtje voor vandaag. Ik vond dat jullie een uitleg hadden verdiend voor mijn afwezigheid! Ik kom weer helemaal terug hoor! Reken maar!

Dank je wel voor het lezen!๐Ÿ’“

Lieve groet,

Annette

Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 29 mei 19.00 uur
Aanbieding: Kijkkast In Colorpakketten! Keus uit vier opties! 
Klik HIER voor alle informatie!ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
(Klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken!)
   ๐Ÿ’“De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!๐Ÿ’“
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge!
Lees HIER alles!


NIEUWE KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!Catalogus aanvragen:

Wil jij de dikke Jaarcatalogus, of de nieuwste Minicatalogus ontvangen? Vraag ze nu bij mij aan!
Klik HIER voor alle info!en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


1 opmerking :

  1. Mooi dat je dat doet voor je ouders, buiten het feit dat ze je nu nodig hebben is het ook tijd die je later nooit meer zal hebben... Ook al is het zwaar, probeer ook te genieten van de momenten samen. Ze zullen je ongetwijfeld heel dankbaar zijn. Dikke knuffel xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!