woensdag 2 januari 2019

Sneak Peeks van de nieuwe voorjaarscatalogus- Aloha Bloghop

Afbeelding kan het volgende bevatten: oceaan, tekst en water

Aloha! Leuk dat je komt kijken bij mijn eerste bloghop in dit nieuwe jaar! Deze keer niet alleen een nieuw jaar maar ook een nieuwe bloghopgroep! Deze Aloha-groep is een groep nederlandse demonstratrices die is uitgenodigd om te gaan werken om de fantastische Incentive Trip naar Maui (ja inderdaad: palmbomen, witte stranden, een cocktail uit een kokosnoot....) in 2020  te bereiken. Vandaag presenteren we ons graag ook aan "de wereld" en laten we wat zien van onze passie! Tsja, STEMPELEN dus!

Aangezien morgen de nieuwe voorjaarscatalogus EN de Sale-A-Bration van start gaan laten we je graag alvast wat van de mooie producten zien die er aan komen. Producten om heel blij van te worden! 

Uit al dat moois heb ik een keuze gemaakt! Ik laat je vandaag heel graag drie kaarten zien die ik maakte met een fantastische nieuwe Suite Needlepoint Nook! Deze is te vinden op blz 38-39 van de nieuwe voorjaarscatalogus!



Een prachtige Suite van producten waarmee je de echte, handgeborduurde look kunt krijgen, alleen dan zonder het engelengeduld en de grote hoeveelheid tijd die er bij borduurwerk horen!


Met de stempelset Needle & Thread uit deze suite kun je toveren... De afdrukken zijn namelijk zo gedetailleerd dat het gewoon echte borduursteekjes lijken, inclusief het bijbehorende 3d effect!


Heel lastig om het op een foto vast te leggen, zeker met dit grauwige weer, maar in het echt... mmm... echt verbazend mooi!

 En met zulke mooie stempels maak je al heel makkelijk een bijzonder gedetailleerd kaartje waaraan je haast niet ziet dat het binnen tien minuutjes te maken is....

Maar je kunt het ook wat uitgebreider maken, door het prachtige Needlepoint Nook Designer Series Paper met de stempels te combineren. Dit is gemaakt door gefotografeerd ECHT borduurwerk, en dat dan ook nog in Stampin'Up! kleurtjes te drukken!

Stempels en Designer Series Paper sluiten perfect op elkaar aan!

 En dus kun je als je wat extra spulletjes hebt die bij je stempels passen, zoals bijvoorbeeld ook het Old Olive Linen Thread dat onderdeel is van deze Suite, nog meer leuks met je stempels doen!


Maar er is nog meer leuks.. Als je dol bent op details, laagjes en decoreren zijn er ook nog die prachtige Needlepoints Elements Framelits. Niet alleen kun je hiermee een aantal van de stempelafdrukken perfect uitstansen, maar er zitten ook prachtige steekjesdies bij voor achtergronden, randjes, labels, en kleine extra decoraties.

Omdat alles zo mooi op elkaar afgestemd is, krijg je ondanks alle details toch een heel mooi, samenhangend geheel. Je kunt zo de geborduurde bloemen bijvoorbeeld ook weer als decoratie gebruiken op een doosje of andere verpakking.

Op deze foto zie je trouwens ook goed de mooie details in de stempels. Met ingang van deze nieuwe voorjaarscatalogus zijn er nu ook Distinctive stempels in Photopolymerkwaliteit. Echt een technisch hoogstandje om dat zo te kunnen maken!

 Ook hier is weer een stukje Designer Series Paper gebruikt, en een stukje Whisper White Bakers Twine om de echte "borduurlook" compleet te maken ;o) It 's all in the details he! ;o)


Wat kun je toch veel stijlen maken met een set, vind je ook niet?


Wat ik zo leuk vind is dat de set eigentijds is maar tegelijkertijd Nostalgie uitademt.... Net waar ik zo van houd!!
Mijn handen kriebelen al enorm om nog meer "borduurwerkjes" te kunnen gaan maken! Het is een waar genoegen om met deze geweldige suite aan de slag te kunnen...

Tsja, het is een geweldige Suite en een geweldige nieuwe catalogus. Kijk vooral ook bij de Sneak Peeks die mijn collega demo's voor jullie klaar hebben staan! Je vindt de links naar hun bijdrage onderaan dit bericht!


Vanaf morgen kunnen we al dit moois bestellen... en.... begint de Sale-A-Bration! De mooiste tijd van het jaar, in stempelopzicht! ;o) Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact met me op! Ook voor de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-A-Brationfolder kun je bij mij terecht. Ik help je graag!

Bedankt voor je bezoekje aan de Kijkkast en heel graag tot gauw! X Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels:Needle&Thread
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Thick Very Vanilla, Whisper White, Berry Burst, Balmy Blue
             DSP: Needlepoint Nook DSP
Inkt: Balmy Blue, Berry Burst, Crushed Curry, Highland Heather, Mossy Meadow, Night of Navy, Old Olive, Poppy Parade
Dies: Needlepoint Elements Framelits Dies
Pons: Pretty Label
Embellishments: Linen Thread Old Olive, Whisper White Bakers Twine
Tools: Stampin'Sponges, Big Shot, Stampin'Pierce Mat



Hier zijn de links! Heel veel plezier bij het rondkijken. Ik ben zelf ook enorm benieuwd wat mijn collega's voor moois hebben gemaakt!



15 opmerkingen :

  1. wat een leuke kaartjes. Die blauwe is echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super toffe kaarten, Annette. Ik moet ook maar snel met die set aan de slag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O je hebt me over de streep getrokken! Bij de volgende bestelling gaat deze set er zeker komen. Super mooie kaarten. Dank je voor je inspiratie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, wat heb je daar een mooie dingen mee gemaakt. In de catalogus sprak deze bundle me niet bijzonder aan, maar wow, zoals jij het laat zien.... denk ik toch dat ik hem hebben moet :0) zoals wel vaker valt jouw blog weer op tussen alle anderen. In posititieve zin uiteraard!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig, ik heb er ook al wat mee gemaakt, is echt een favoriet van me.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. SU-per mooie kaartjes met een geweldige set!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, wat een geweldige kaarten Annette. Zo, te zien een zeer mooie set

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kaarten Annette, jij weet altijd zo mooi hoe je met kleuren kan combineren!
    Ik vind het setje door jou voorbeelden echt een hele leuke setje en die heb ik nu ook al op mijn verlanglijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, vooral de blauwe ben ik helemaal weg van!
    Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig, één van mijn favoriete sets.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een leuk set dit! Mooie kaarten heb je ermee gemaakt en allemaal zo verschillend. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Helemaal mooi...ik wordt nu toch wel een beetjes verliefd op deze set! Gr. Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik was nog niet overtuigd van deze set na de Make&takes, maar je hebt er prachtige voorbeelden mee gemaakt Annette! x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!