zaterdag 27 augustus 2016

Een baby op komst! :o) Het jaar door met Thoughtful Branches#11

Het waren even een paar hectische dagen dus computertijd schoot er  bij in. Daarbij was daar de grote Thoughtful Branchesworkshop waarvoor ik best wat voor te bereiden had, want de workshop zat vanmiddag nokkievol dus moest ik het een en ander verbouwen en omgooien in huis. 

Ik zit hier dus HEEL moe en voldaan, want wat was het een supermiddag! Ook de nieuwe dames die er bij waren hebben genoten en gingen na afloop zelfs helemaal stralend naar huis. Wat een mooie dingen hebben ze gemaakt met de Thoughtful Branches Bundle!  En zo verschillend!! Ja, ahum,  ik heb ze best hard laten werken maar ze waren helemaal lyrisch over wat ze leerden en maakten. Ik heb nog steeds rode wangen van alle complimenten.... Het ging gewoon fijn, de mensen waren zeer blij en dat geeft een goed en blij gevoel!

Kortom ik geniet nog even heerlijk na! Workshops geven, ik doe het zo graag!


Een baby op komst! Nee hoor, niet in dit gezin.... ;o))  Maar ik had beloofd dat ik kaarten voor diverse gelegenheden zou laten zien en een kaartje voor iemand die in blijde verwachting is, is perfect te maken met deze prachtige product bundel!

 Bij nieuw leven passen zachte, lenteachtige kleuren. Aangezien je, zeker in het begin, nog niet weet of het een jongen of meisje gaat worden, is het leuk om neutrale, frisse kleuren te kiezen, zoals dit zachte groen met lichtgrijs.


Deze keer heb ik de stempel van het boomstronkje weer gebruikt, maar dan op een heel andere manier dan bijvoorbeeld bij {deze kaart} .... ;o)  

Voor deze kaart kreeg de stronk de eervolle functie van huisvesting voor het jonge (vogel)gezin! ;o)De vogels hebben een nestje gemaakt. Dit is een stukje dat ik geknipt heb uit de takken van de grote boom-die die in de set Beautiful Branches zit. Dat geeft een leuk effect van net echte  takjes. 

De vogeltjes zijn gestempeld en uitgestanst met de Thoughtful Branches/Beautiful Branches Bundle. Door de vele onderdelen die onderling ontzettend mooi combineren is het hoeveelheid mogelijkheden haast oneindig! Het hele tafereel is geplaatst op twee laagjes Whisper White die ik heb uitgestanst met de Layering Ovals Framelits.  Het bovenste laagje is gesponsd met Pear Pizzazz inkt. 


De strook onder dit ovale paneeltje is bestempeld met groene blaadjes, en ook deze stempel komt uit de set. Altijd handig om je eigen, altijd bijpassende, achtergrondpapiertje te maken!

Het laagje daar achter is Smoky Slate cardstock wat ik van structuur heb voorzien met de Petal Burst Embossing Folder.

 Achter het ovaal heb ik ook nog wat opengewerkte blaadjes gestoken. De oplettende kijker heeft al gezien dat dit de blaadjes zijn die ik meestal als hortensia-blaadjes gebruik. Deze keer heb ik ze losgeknipt van het steeltje en ze zo los gebruikt. 


De indeling van deze kaart heb ik niet zelf bedacht, deze komt van het Challengeblog Freshly Made Sketches. Ik vond het meteen zo'n leuke!
 
 Met deze kaart doe ik dan ook mee met FMS#251Heb ik jullie al verteld dat ik de vorige keer heb gewonnen met {Deze kaart} ?

Wat een verrassing he? Ik mocht me een week lang de "Queen of Clean"noemen hahaha!

Maar meedoen is veel belangrijker dan winnen, zeker met zulke leuke schetsen! Ik vind ze zo inspirerend! Doe je ook eens mee?Mijn baby-op-komst-kaartje was bijna af! ;o) Ik heb nog een speelse tekst toegevoegd. Een leuk, klein, subtiel tekstje van die altijd-weer-ideale set Sentimenten waarvan ik de woordjes los heb geknipt. Lief,  en niet te grof zo bij de vogeltjes!

Alle laagjes heb ik op de kaart gedaan. Om de horizontale strook zit nog een stukje Bakers Twine. Hier boven zie je goed hoeveel structuur er in de kaart zit. Het ovale paneel is iets verhoogd opgeplakt met Dimensionals. Tijdens het maken komen er steeds weer meer ideeen met deze set! De komende paar dagen zal ik nog een paar totaal verschillende laten zien! 

Vergeet niet dat de maand augustus bijna voorbij is, en dan is deze prachtige bundel echt niet meer verkrijgbaar! *snik!!!*


Mocht er binnenkort van iemand in onze omgeving blij nieuws komen ;o) dan heb ik alvast een kaartje bij de hand! Uit eigen ervaring weten wij wat een wonder het is, als er nieuw leven aan komt! Een mooie gelegenheid voor een lief kaartje!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Thoughtful Branches, Sentimenten
Inkt: Pear Pizzazz, Smoky Slate
Papier: Cardstock: Smoky Slate, Whisper White, restje Pear Pizzazz
Dies: Beautiful Branches
Embossingfolder: Petal Burst
Embellishments: Bakers Twine Whisper White
Tools: Sponge Daubers, Big Shot, Die Brush, Paper Snips
En verder: Stampin'Dimensionals, Snail Adhesive, Tear&Tape Adhesive 

Tot snel!
Annette

Nog slechts een paar daagjes te bestellen en slechts zolang de voorraad strekt: 
 Thoughtful Branches!
Kijk HIER voor de volledige aanbieding en de Speciale Kijkkast actie!

Augustus Actie: Ontvang bij je bestelling vanaf 40 euro een verrassingspakketje Papier uit de nieuwe jaarcatalogus!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 29 augustus 19.00 uur 

>Wissel deze maand je Bonus Vouchers in en bestel zo met korting!<

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Zit je in een stempeldip?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook zeker als je "gewoon" een hobbyist bent!


9 opmerkingen :

 1. Wow wat een geweldige kaart weer met deze set. Toppie hoe je deze kaarten allemaal met één dezelfde set maakt.

  Lieve groet Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beeldschone kaart met details van een heel hoog niveau!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maak jij toch ontzettend goed gebruik van alle onderdelen van deze set die inderdaad geweldig is. Zulke mooie kaarten maak je er mee, zo verschillend, zo prachtig allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart, zoveel mogelijkheden met deze set. Deze is top.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. what a stunning card Annette, love it!! and Congratulation for winning the FMS challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So beautiful!!! And clever!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een details! Heel, heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is an absolutely charming scene! Love your little bird on a nest with the big leaves tucked behind the panel. And such a lovely color combination. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. This is beautiful! I love the little scene and the bigger leaves surrounding the oval. Beautiful colors, too. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...