woensdag 31 juli 2024

Feestelijke kerstkaart in blauw met goud - Christmas in July Marathon-Hop

  

Ha, een paar dagen geleden, afgelopen zaterdag, dacht ik heel oelewappig al dat dat al de laatste keer zou zijn van de Christmas In July Marathon Hop van de Stampin'Up! Dreamgirls & Friends!  Elke woensdag en zaterdagmorgen in juli om 11.00 uur heb ik hier een kerstkaart laten zien. Maar vandaag is het nog net juli, dus is dit de allerlaatste! En nu dus echt! ( en ik vond het alleen maar leuk dat ik nog een bijdrage kon maken!)

Deze keer heb ik een superfeestelijke kaart voor jullie gemaakt. En nu eens niet in rood met groen, maar in blauw met goud!

Deze slimline kaart is weer met een niet-kerst-set gemaakt! Met een beetje creativiteit kun je sommige stempelsets ook prima hiervoor gebruiken, ook al zijn ze er niet officieel voor gemaakt. En ik zeg het wel vaker maar ook nu geldt het weer: Zo haal je veel meer uit je mooie stempelmaterialen! 



De set die ik heb gebruikt heet Rondedans, en dat is de nederlandstalige variant van Round we Go! Deze geweldige set is te vinden in de jaarcatalogus, en enorm veelzijdig. Daar dragen de mooie stansen zeker aan bij!



Ik heb diverse rozetten gemaakt waarbij ik de stempels, de stansen en stempelen en heat embossen met elkaar in de mix gegooid heb. Zo is elke rozet net een beetje anders geworden.

En daarna plaatste ik ze speels verdeeld over de achtergrond.

De achtergrond maakte ik door eerst te Smoochen met inkten, namelijk Night of Navy, Misty Moonlight en Balmy Blue.

Daarna heb ik de sterretjesstempel uit de set geheatembossed in goud, en de streepjes stempel drukte ik hier en daar af in Night of Navy.


Door de gouden elementen in de rozetten, die zowel gestanst zijn uit Foil Sheet in goudkleur, als geheatembossed in goud, krijg je een mooie, rijke glans. Goud en donkerblauw zijn echt een fantastische match.

De gouden sequins die ik tussen de rozetten bevestigde maken het af, en zorgen voor verbinding.

Natuurlijk wilde ik er ook een mooie tekst bij hebben. Ik maakte dit labeltje, decoreerde het met wat lint, en stak het als het ware tussen de rozetten. Zo is het echt een geheel.

Om dit label te maken gebruikte ik de set Greetings of the Season met de bijpassende Greetings of the Season stansen. In de set zitten echt allerlei kerstige teksten, en de stansset bevat een schat aan leuke labels in allerlei vormen. Ideaal vind ik dat! En ook zo mooi! Greetings of the Season is trouwens een Online Only set!

Als met al werd dit dus een lekker uitbundige kaart, met feestelijke uitstraling. Door zo elke keer iets heel anders te maken vind ik het maken van kerstkaarten superleuk! Het is dus best slim om lekker op tijd te beginnen, want zo heb je veel meer rust, en daardoor veel meer plezier, in het maken!


Wil je alle kaarten zien die ik voor deze Christmas in July Marathon maakte? Klik dan HIER dan zie je ze allemaal achter elkaar!

Wil je nu ook graag zien wat mijn stempelvriendinnen gemaakt hebben voor deze Christmas In July Marathon Hop, kijk dan vandaag, en hop door, via mijn facebookpagina!


Nou, dit was dus echt mijn laatste bijdrage voor deze zomerse Kerstkaartenreeks! Ik vond het ontzettend leuk om te doen en hoor dat zelfde ook van de andere deelnemers, dus wie weet doen we dit nog wel eens!

Mocht je vragen hebben, of interesse in de gebruikte materialen, neem dan gerust contact op. Ik help je met alle plezier. Alle producten zijn via de Kijkkast te bestellen! En elke maandagavond, ook aanstaande maandag dus, doe ik een meebestelling. Maar op je gemakje Online Bestellen kan natuurlijk 24/7 en dan wordt het direct vanaf het magazijn bij je thuis bezorgd! 

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Rondedans, Greetings of the Season (Online Only)
Papier: Cardstock: Basic White, Misty Moonlight, Night of Navy
             Textured Metallic Specialty Paper
Inkt: Night of Navy, Misty Moonlight, Balmy Blue, Versamark
Dies: Round we Go dies, Greetings of the Season (Online Only)
Embellishments: Embossingpowder Gold, Petal Pink & wit sierband met diagonaal patroon, Zelfklevende Pailletten in neutrale kleuren
Tools: Stampin'Cut & Emboss Machine, Heat Tool, Stampin'Spritzers, Silicon Craft Sheet, Embossing Addtions Tool Kit

Tot snel!
Annette









Eerstvolgende (MEE)besteldagen:
Maandag 5 augustus 19.00 uur
Maandag 12 augustus 19.00 uur


Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag!


Zo veel MOOIS!
ONLINE ONLY-PRODUCTEN!
Volop nieuwe items, die niet in de catalogi staan!
Je vindt ze >>HIER<<


Voel je welkom bij de Kijkkast VIP Lounge!
Extra voorbeelden, Kijkkast Lives, Online open huis, extra tips, gratis workshops!
Lees HIER hoe ook jij Kijkkast VIP kunt worden!


💓De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!💓
Kies voor 175 euro en betaal slechts 129 euro
Krijg vervolgens minimaal 20 procent korting op volgende bestellingen
Gratis toegang VIP Lounge! en meer!
Lees HIER alle info!


Altijd leuke koopjes in het KOOPJESREK, op is op!


KIJKKAST WORKSHOPS!!
Check >>>HIER<<< het nieuwe workshopprogramma voor de komende tijd!!!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Catalogus aanvragen:


Wil jij de NIEUWE JAARCATALOGUS ontvangen?
Vraag deze nu bij mij aan via een >>email<<! Opsturen of afhalen is mogelijk!
Meer info is te vinden op de Catalogus Info








1 opmerking :

  1. Prachtig weer! Ik had een voorbeeld met enkel blauw in gedachten voor nieuwjaar maar wie weet doe ik er ook wat goud of zilver bij… Deze set is zo veelzijdig!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!