woensdag 27 september 2017

Een blogpost VOL leuke nieuwtjes, weetjes en tips!

Hoihoi, vandaag een blogbericht met veel nieuws en informatie!

Image result for nieuws!

Allereerst het nieuws dat er nog maar 6 (!) plaatsjes beschikbaar zijn voor de Grote Kijkkast Workshopdag! Op zaterdag 21 oktober zijn we helemaal klaar om jullie een superdeluxe dag te bezorgen, vol nieuwe originele stempelworkshops, een zeer royaal gevulde goodiebag waarin je onder andere een STEMPELSET (!) aantreft, een luxe lunch, de hele dag door koffie, thee en lekkers, en een berg inspiratie! Deze dag is heel anders dan andere workshopdagen die elders worden aangeboden. Geen pakket materialen waarmee je vervolgens massaal zelf aan de slag moet aan de hand van een papier met omschrijving, maar echte workshops, met advanced technieken, inktige laagjes en stempelfoefjes en bovenal onder vakkundige en persoonlijke begeleiding! Geen massale toestanden dus, want bij ons gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Daarbij natuurlijk ook een loei- gezellige dag, met bijvoorbeeld leuke prijsjes, veel mooie voorbeelden en wie weet nog meer verrassingen. Wil jij een van deze laatste stoelen reserveren, lees dan alle info, EN de reviews van andere bezoekers op de  { Stempeldag Infopagina}Dan... is het op 7 oktober weer World Card Making Day en ter gelegenheid daarvan pakken ze bij StampinÚp! flink uit met leuke acties en aanbiedingen!


Van 1 tot en met 10 oktober zijn er een aantal speciale aanbiedingen! Een aantal superhandige stempelbasics EN een flink aantal stempelsets zijn flink afgeprjsd!


Bovenstaande stempelsets hebben in deze periode allemaal maar liefst 15 procent korting, en deze korting geldt ook voor de superhandige NoteCards&Envelopes! IDEAAL om hier een voorraadje van in huis te hebben en heerlijk voor als je snel en mooi je kerstkaarten wilt maken!!

Wat ook superhandig is, is de Fast Fuse. Dit is een lijmroller met bijzonder grote plakkracht, die uiteraard heerlijk werkt voor al je kaarten, maar door zijn kracht dus ook ideaal is voor je doosjes, tasjes ed! En zeker nu met deze te gekke aanbieding kun je voordelig een hele lange poos heerlijk aan de plak ;o) . Bij de Basisset Fast Fuse krijg je nu maar liefst TWEE refills GRATIS en voor niks er bij! (je betaalt maar 12 euro en krijgt voor 30 euro!)

En alsof dat nog niet genoeg is, is er nog meer leuks te melden!


In de HELE MAAND OKTOBER is deze supergave DSP actie geldig!
Kies en bestel drie pakken DSP (= Designer Series Paper) uit deze geselecteerde collectie en krijg de vierde er bij. Voor deze vierde betaal je dus niets, noppes, nada!!

*Lees vooral door tot het eind, want de Kijkkast doet er nog een schepje bovenop*

Het gaat om deze gigantisch leuke soorten DSP!
( Whole Lot of Lovely DSP)

( Be Merry DSP)

(Coffee Break DSP)

( Brthday Memoties DSP)

 ( Pick a Pattern DSP)
(Petal Garden DSP Stack )

(Wood Textures DSP Stack)

(Naturally Eclectic DSP)

( Color Theory DSP Stack)

(Christmas Around the World DSP)

(Color me Happy DSP)

( Painted Autumn DSP)

Tip! Misschien is het je al opgevallen... maar deze soorten Designer Series Paper combineren ook geweldig leuk met de hierboven getoonde stempelsets ;o)

Kijkkast aanbieding: Vind je hele pakken DSP te veel.... Dan biedt de Kijkkast je als service aan dat je in oktober van de bovengenoemde soorten ook HALVE pakken kunt bestellen. Hierbij geldt natuurlijk dezelfde aanbieding. Drie halve pakken uitkiezen, en het vierde halve pak er gratis bij krijgen! (Dit geldt alleen bij de wekelijkse (mee)bestellingen.)

Zo, jullie begrijpen dat ik de komende tijd deze mooie stempels, papiersoorten en ander moois extra in het zonnetje zal gaan zetten, om jullie zo veel mogelijk leuke voorbeelden en inspiratie te geven!

De eerstvolgende meebesteldag is op 2 oktober! Ik zou het geweldig vinden jouw bestelling te mogen verzorgen Hiermee stel je mij in staat dit te blijven doen:, jullie blij maken, inspireren en mijn ideeen en kennis delen met anderen!! Ik ben mijn trouwe bestellers dan ook enorm dankbaar!

Er staan overigens diverse plannen in de steigers om jullie binnenkort op nog meer manieren blij te maken met creatieve tips en inspiratie! Blijf mijn berichtjes volgen, binnenkort volgt er meer! ;o)

Tot snel!
AnnetteNIEUW! De Kijkkast Stempel-Workshopdag!
Een creatieve heerlijke dag vol stempels, workshops, technieken, inspiratie en meer!
Klik {HIER} voor alle informatie!

Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Maandag 2 oktober om 19.00 uur
Maandag 9 oktober om 19.00 uur
Maandag 16 oktober om 19.00 uuren spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


Heb je de nieuwe Catalogus nog niet in huis? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen
HERFST-WINTERCATALOGUS

Voor meer nieuws, tips, sneaks, leuks, en weggeefacties,
like en volg de Kijkkast op Facebook! 
Je vindt mij { HIER }Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!