zaterdag 18 juni 2016

Hoera, Geslaagd! Nog een feestelijk kaartje....

Het was zo leuk dat er meerdere geslaagden in onze omgeving waren! Ik heb dus ook diverse kaartjes kunnen maken, waaronder ook deze....

Ook voor deze kaart combineerde ik weer enkele stempelsets, maar naast het stempelwerk is het hier de kleurrijke geembosde rand die het meest opvalt. Deze maakte ik met de Confetti Embossingfolder en de kleurtjes bracht ik aan met inkt en Sponge Daubers. Lekker fel en vrolijk!

Bij deze embossingfolder blijft het ovaal in het midden gewoon vlak!


 En in dat ovaal kun je natuurlijk perfect stempelen. Ik stempelde de glazen en accessoires met de nieuwe stempelset Mixed Drinks! Wat ik heel erg leuk vind aan deze set is dat er zo ontzettend veel leuke extra's bij zitten, waardoor je heel makkelijk allerlei leuke varianten en mogelijkheden hebt. De inhoud van de glazen zijn bijvoorbeeld losse stempels en ook de rietjes, schijfjes citroen en ijsblokjes zijn losse stempels. Het leuke "masonjar"glas is helemaal van nu!!! En zo zitten er nog veel meer leuke en grappige dingen bij. Echt een set om leuke dingen mee te doen voor feestelijke gelegenheden!


Het tekstje "Geslaagd" maakte ik ook met een nieuwe set, Labeler Alphabet. Op deze set heb ik al jaren gehoopt en ik was niet de enige. En hoera, nu hebben we hem! Door de vele losse lettertjes kun je zelf je teksten vormen. Er zitten twee alphabets in. Eentje in Dymoletters, en eentje in typmachineletters! Superhandig en superleuk! Ook voor Projet Life, Minialbums en scrapbook!

De tekst "gefeliciteerd"komt uit de Nederlandse set Recht uit het hart, ook een nieuwe set. Bij deze se zitten vele geweldige teksten en mooie sierstempels. 

Het leuke Ruched Ribbon in de kleur Dapper Denim is de enige versiering die er dan nog bij hoeft. Als laatste heb ik het geheel bevestigd op een basiskaart in die zelfde kleur.

Een simpel te maken kaart! Deze embossingfolder en stempels zijn geweldig voor allerlei vrolijke kaarten dus die zullen hopelijk nog heeeelll vaak tevoorschijn gehaald worden!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Mixed Drinks, Labeler Alphabet, Recht uit het Hart
Inkt: Dapper Denim, Crushed Curry, Real Red, Basic Black
Papier: Cardstock: Cardstock: Whisper White, Dapper Denim
Embossingfolder: Confetti Textured Impressions Embossing Folder
Embellishments: Ruched Ribbon Dapper Denim
Tools: Sponge Daubers, Big Shot
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Tear & Tape adhesive


Tot snel!
Annette

Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 20 juni 19.00 uur
Maandag 27 juni 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Er is een manier om met korting je stempels te bestellen: Kom in juni bij ons supergezellige en fijne team en krijg 2 stempelsets naar keuze EXTRA bij de startpakket! Vraag mij gerust om informatie!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Elke maand een origineel samengesteld pakket stempelproducten ontvangen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!