donderdag 2 juni 2016

Interactief vriendenkaartje met de Playful Palette Suite

 Heb je inmiddels al lekker kunnen bladeren in de nieuwe catalogus? Dan is je vast opgevallen dat er diverse "suites"in staan. Suites zijn series van producten die perfect bij elkaar aansluiten en op elkaar afgestemd zijn.  Het maakt het wel heel makkelijk om mooie producten bij elkaar te vinden die perfect matchen! Vandaag laat ik een kaartje zien uit de Playful Palette Suite.


 Een moderne, kleurrijke en aparte serie producten! Deze serie producten zal zeker opvallen als je door de catalogus bladert!

Ik maakte er een kaartje mee om aan een van mijn lieve vriendinnen te sturen. Dat doe ik eigenlijk te weinig. Erg he? En dat terwijl ik dolblij met ze ben en ze echt niet zou willen missen!De stempels die ik heb gebruikt komen allemaal uit deze set: Painters Palette!Een set die je echt op allerlei manieren kunt gebruiken. Heel erg vintage, maar ook zoals hier lekker modern en kleurrijk!


Ik heb van het "kunstwerk"een Shakerboxje gemaakt. Dat is een van de trends die je dit jaar veel terugziet. Het is eigenlijk een oude techniek die nu helemaal in een nieuw, hip jasje is gestoken.


En een kaartje dat Interactief is, dus waar in iets in "beweegt" is natuurlijk wel heel erg leuk om te krijgen! Het geeft echt iets extra!

Als extra "grapje"heb ik de veegjes in het schilderij net een klein stukje door laten lopen op de achtergrond.


Je kunt er van alles in doen. glitters, sequins, zand, zaadjes, kraaltjes of zoals ik hier gedaan heb Confetti. Dit heb ik gemaakt met de Confetti Stars Border Punch, natuurlijk in kleurtjes die ook in het kaartje voorkomen. :o)

Het gebruikte Designer Series Paper komt ook uit de Playful Palette serie. Het is wonderlijk papier, zowel qua kleuren als qua dessins! Echt leuk als je hippe of ietwat gekke kaartjes wil maken, maar ik heb er inmiddels ook al wat andere stijlen mee uitgeprobeerd, en ook dat is echt heel gaaf met dit papier!
Het is trouwens heel makkelijk om zo'n Shakerkaartje te maken. Er is voor dit doel namelijk iets nieuws in de collectie gekomen: De Foam Adhesive Strips. Simpel gezegd zijn dit Stampin'Dimensionals, maar dan in lange stroken die je heel snel en makkelijk in de vorm van je shaker kunt plakken. Daarmee wordt het een makkie! De vorm van de Shaker kun je ponsen of stansen. In dit geval heb ik de nieuwe Layering Squares Framelits gebruikt.

Als "Raampje" gebruikte ik een stukje van de Window Sheets. Ik heb hier de heldere gebruikt maar we hebben nu ook Window Sheets met een motief! Het is te vinden op bladzijde 175 van de nieuwe catalogus

En mocht je je misschien afvragen waar ik dat Twine vandaan heb in de kleur Emerald Envie,.... Dit heb ik zelf gemaakt van Basic Black Bakers Twine, inkt en een sponsje!

Omdat het kaartje best kleurrijk werd heb ik geprobeerd het verder rustig te houden. Ja het kan dus, een redelijk rustig kaartje met dit vrolijke en kleurrijke papier!

Een volgende keer ga ik de verdere mogelijkheden van deze leuke stempelset en deze vrolijke Suite ontdekken! Natuurlijk ga ik ook lekker mixen met andere producten ;o) Ik krijg er steeds meer ideetjes mee! ;o)

Wat heb ik gebruikt?
Stempels:Painter's Palette
Inkt: Basic Black, Emerald Envie, Peekaboo Peach, Sweet Sugarplum
Papier: Cardstock: Basic Black, Very Vanilla
            Designer Series Papier Playful Palette Paper Stack
Dies: Layering Squares Framelits
Pons: Confetti Stars Border Punch
Embellishments: Bakers Twine Basic Black, Window Sheets
Tools: Big Shot, Paper Snips, Embossing Buddy
En verder: Foam Adhesive Strips, Multi Purpose Liquid Glue, Tear & Tape Adhesive

Tot snel!
Annett
Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 6 juni 19.00 uur
Maandag 13 juni 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Er is een manier om met korting je stempels te bestellen: Kom in juni bij ons team en krijg 2 stempelsets naar keuze EXTRA bij de startpakket! Vraag mij gerust om informatie!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Ben je uitgekeken op steeds weer het zelfde maken?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

1 opmerking :

  1. Wat een leuke vrolijke kaart! Je zult hem maar krijgen! Dit was weer een heerlijk enthousiaste, duidelijke en informatieve blogpost! Top!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!