dinsdag 14 juni 2016

Experimenteren met zachte kleuren en Recht uit het Hart d-INKT!-sdag#18

Daar ben ik weer!

Het is hier momenteel hollen of stilstaan wat blogposts betreft. De reden? Ik zal jullie het volledige plaatje besparen maar een tipje van de sluier maakt waarschijnlijk alles al duidelijk...

Gezellig he? We zijn met ons gezin in een aflevering van "Eigen Gruis en Puin" beland ;o)

Door alle voorbereidingen voor deze verbouwing kwam ik even niet aan mijn blog toe. Het is nu in volle gang! Maar hier ben ik toch met een d-INKT!-sdagkaartje! En hopelijk volgen er de komende dagen wat meer! Ik barst namelijk van de inspiratie! ;O)

Vandaag maakte ik een techniekenkaartje met zachtere kleuren...

Het zijn voornamelijk drie In-Colors. Twee nieuwe, namelijk Flirty Flamingo en Sweet Sugarplum, en eentje van de In-Colors 2015-2017, namelijk Mint Macaron. Deze kleurtjes blijken het samen erg goed te kunnen vinden!


De basis was een laagje watercoloring met de drie kleuren inkt, die ik in drie verticale banen aanbracht en daarna liet ik de kleuren bij de overgangen een beetje in elkaar overvloeien.

Hierop stempelde ik met de Flourish Stempel uit de prachtige nieuwe Nederlandstalige set  Recht uit het Hart de krullen over de kaart in dezelfde inktkleuren dmv de Faded Samping Techniek.

Ook een bloem uit deze set stempelde ik daaroverheen, ik gebruikte Embossingpoeder en de heattool, en ik sponsde nogmaals met de kleuren waarna ik nog eens stempelde over de hele kaart. Dit deed ik met de Flourishstempel, maar ook met de grote bloem uit deze set. Er werden weer verschillende stempeltechniekjes toegepast en gecombineerd..

Laag op laag op laag en zo de sfeer scheppen die je zoekt. Zo gaaf is dat!Op deze gemeleerde ondergrond verwerkte ik twee prachtige gestanste "flourishes" (=krullen) uit de uitgebreide Thinlitsset met de toepasselijke naam Flourish. Zo prachtig zijn die!

Omdat er in de achtergrond al zoveel gebeurde hield ik de flourishes mooi eenvoudig wit, wat de bewerkte achtergrond alleen maar mooier uit laat komen.

De mooie tekst komt wederom uit de Recht uit het Hart-set en deze heb ik verwerkt op een simpele banner. Om het af te werken stanste ik nog uit de zelfde Flourishset het losse kleine blaadje uit een restje Mint Macaron. Een heel subtiele versiering.

De Flourish Thinlits en de geweldige stempelset Recht uit het Hart zijn perfect op elkaar afgestemd en samen als bundel met 10 procent korting te bestellen. In de junimaand is er exclusief voor de Kijkkast Nieuwsbrieflezers een ZEER aantrekkelijke extra aanbieding met deze set! Dat is dus lekker dubbelop korting ;o) Je kunt je op elk moment aanmelden voor de nieuwsbrief! Er komen regelmatig leuke buitenkansjes voorbij!


Maar natuurlijk kun je ook heel andere kaarten maken met deze set,  van superstrak tot artsy of vintage! Vandaag ging ik voor een zeer inktige versie  met veel laagjes ;o)


Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Recht uit het Hart, Timeless Textures
Inkt: Sweet Sugarplum, Flirty Flamingo, Mint Macaron, Soft Slate,Versamark, Basic Black
Papier: Cardstock: Whisper White, Shimmery White, Basic Black, Sweet Sugarplum
Dies: Flourish Thinlits
Pons: Banner Triple
Tools: Stampin'Sponges, Heat Tool, Embossingpowder Clear, Aqua Painter, Stampin'Spritzer
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Fine Tip Glue Pen, Big Shot, Paper Snips, Keukenrol

Tot Snel!
Annette

Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 20 juni 19.00 uur
Maandag 27 juni 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Er is een manier om met korting je stempels te bestellen: Kom in juni bij ons supergezellige en fijne team en krijg 2 stempelsets naar keuze EXTRA bij de startpakket! Vraag mij gerust om informatie!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Technieken en stijlen verkennen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
7 opmerkingen :

 1. Woww! Wat een aparte kaart weer! Heel mooi! Ik zie zoveel details!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart. Zoveel laagjes, diepte werking geeft het, toppertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend bijzondere kaart! Het is prachtig! De kleuren, de effecten, de motieven bij elkaar, en dan die prachtige witte krullen er op. Zo smaakvol!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer een mooie techniek kaart. Net barok, zo mooi.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elsbeth Groeneveld15 juni 2016 om 20:10

  Wat zou ik dolgraag leren hoe je zoiets prachtigs maakt! Echt een geweldig mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Elizabeth Vriend30 juni 2016 om 10:16

  Alweer een fantastische kaart, en zo apart!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!