donderdag 16 juni 2016

GESLAAGD! Dat is een feestje waard!

De hele dag was het spannend. Je zag de ene na de andere vlag met tas in onze buurt verschijnen, en facebook stond vol met jubelende "GESLAAGD"berichtjes! Zo feestelijk en zo leuk al die blije jongelui!

Dat is wel een kaartje waard toch!?

Ik maakte dit kaartje voor een van deze geslaagden in onze vriendenkring en wilde daar iets vrolijks van maken. Ik koos het lieve designpapier "a Little Foxy"vanwege de leuke kleurtjes en motieven. Dit papier is modern en schattig tegelijk.


Ook wilde ik iets met word-art doen. Word-art is het spelen met teksten en woorden en die op een mooie, speelse of juist elegante manier combineren. Dit wordt vaak met de hand geschreven, maar met stempels kan het natuurlijk ook! Dus ik heb heerlijk tussen mijn stempels gesnuffeld en een leuke combinatie samengesteld van tekstjes en decoraties uit diverse sets. Zo stelde ik een passend geheel samen. De tekst is eigenlijk het hoofdbestanddeel van dit kaartje. Alle gebruikte stempelsets (en dat zijn er deze keer best veel maar mocht je nog niet zo veel teksten hebben als ik, kun je het evengoed gewoon doen hoor) staan in het lijstje onderaan dit blogberichtje.

Het leek me erg leuk het vosje er bij te doen als decoratie. Ik heb deze dus in onderdeeltjes uitgeponst uit cardstock in Whisper White en Calypso Coral cardstock met de Fox Builder Pons, en het gezichtje er op gestempeld met de bijpassende stempelset Foxy Friends. Zo makkelijk en zo lief!

Ik vond dat het net iets meisjesachtiger mocht, dus heb het vosje een bloemetje op haar bol gegeven dat ik maakte met een restje cardstock en de Blossom Builder pons.

En toen was ik zo lekker aan het werken met dit vosje en mooie Papier en wilde ik er een lief klein kadoosje maken voor iets lekkers en wat geld. Uit een velletje van het zelfde A Little Foxy papier kon ik dit precies maken. Het is een perfect maatje voor een lief klein kadootje.

Voor de voorkant gebruikte ik een restje DSP dat ik over had van de bovenstaande kaart en dit heb ik gemat op Basic Gray en op het kadoosje bevestigd.

Natuurlijk kwam er weer een vosje op het doosje. Je ziet dat dit vosje precies de andere kant op zit dan het andere vosje. Je kunt de uitgeponste deeltjes op allerlei manieren in elkaar plakken en dit maakt het ook heel makkelijk om het vosje verschillende houdingen te geven of om allerlei andere lieve diertjes te kunnen maken met deze set!

 Ik ben helemaal gezwicht voor dit schattige beestje. En heb al zin om er van alles mee te gaan uitproberen. Katjes, stinkdiertjes, een leeuw, er kan van alles mee!

 Zo heb je met wat lekkers en geld er bij in no time een lief en leuk kadootje!
En.. het is superleuk om te maken!


Ik hoop de komende dagen nog veel "geslaagd"kaartjes te kunnen maken EN versturen! 

Is iemand in jouw omgeving ook geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Het is een hele prestatie en een bijzondere mijlpaal in het leven!

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Foxy Friends, Tin of Cards, Sunshine Sayings, Wild about Flowers, Friendly Wishes, Confetti Celebrations, Suite Sayings, Happy Happenings
Papier: Cardstock: Calypso COral, Pool Party, Basic Gray, Whisper White
      DSP Designers Paper Stack: A little Foxy
Inkt:  Calypso Coral, Basic Gray, Smoky Slate, Pool Party
Pons: Fox Builder, Classic Label, Blossom Bunch Punch
Embellishments: Organza Ribbon, Rhine Stone Jewels
Tools: Stamp-A-Ma-Jig

Tot snel!
Annette

Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 20 juni 19.00 uur
Maandag 27 juni 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Er is een manier om met korting je stempels te bestellen: Kom in juni bij ons supergezellige en fijne team en krijg 2 stempelsets naar keuze EXTRA bij de startpakket! Vraag mij gerust om informatie!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Zin in frisse stempelideeen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

3 opmerkingen :

 1. Wat weer geweldig gedaan met die tekst stempels weer een udee.

  Bedankt voor je inspiratie.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke, lieve, frisse kaart is dit! En dat met die teksten is geweldig gedaan! Topkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke set! Daar kun je el mee voor de dag komen bij een feestje! Heel leuk vind ik de compositie van de kaart en de teksten die je op zo'n leuke manier hebt gebruikt. Kadoosje ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...