zondag 26 juni 2016

Ombrelook met Dapper Denim Simpel-op-Zondag#14

Eenvoudige kaarten maken is echt niet zo makkelijk als het lijkt..... Het is vaak de kunst van iets simpels toch iets bijzonders te maken. 

En hoe simpeler de kaart, hoe meer bijzondere details dan opvallen.... Daarom vind ik ook dit soort kaartjes ontzettend leuk om te maken! Er is dan wel relatief weinig op te zien aan kleuren en tierlantijnen, toch moet ik soms echt even nadenken tijdens het maken...want het moet echt "kloppen"... (en dat doe je gewoon op gevoel hoor, daar hoef je echt geen expert oid voor te zijn ;o) Gewoon doen en lekker uitproberen!

Vandaag heb ik weer een ton sur ton kaartje voor jullie, helemaal in de kleur Dapper Denim:Deze kaart is een variant op * dit kaartje *, maar ik probeerde er net weer andere details in te verwerken. Hier heb ik dat gedaan door het ombre effect te benadrukken. Natuurlijk krijg je dat effect al door het sponzen, maar ook het stempelen op de achtergrond heeft een verlopend effect.

Dat deed ik door simpelweg het leuke streepjesmotief uit de geliefde achtergrondjes-stempelset Playful Backgrounds te beinkten en deze dan meerdere keren af te drukken, van beneden naar boven.

Aan de rechterkant een bredere baan, aan de linkerkant, waar ik niet gesponsd had, een smallere baan, voor de balans in de kaart.

De mooie tekst heb ik zelf samengesteld uit stempels van de veelzijdige en ontzettend mooie set Designer Tin of Cards. Met de maar liefst 33 stempels in diverse lettertypes kun je echt voor allerlei gelegenheden een leuke tekst samenstellen. Echt iets voor een lettertjes-/tekstengek als ik! ;o)

De sterretjes komen uit het Metallics Sequin Assortment, en het prachtige lint is het Ruched Ribbon dat in alle nieuwe In Color-kleurtjes verkrijgbaar is.

Een ideaal kaartje voor iemand die geslaagd is of bijvoorbeeld een nieuwe baan heeft. Beiden heel actueel in onze familie- en vriendenkring!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Playful Backgrounds, Designer Tin of Cards
Inkt: Dapper Denim
Papier: Cardstock: Whisper White, Dapper Denim
Embellishments: Ruched Ribbon Dapper Denim, Metallic Sequin Assortment
Tools: Stampin'Sponges, 
En verder: Fine tip Glue, Multipurpose Liquid Glue, Tear & Tape Adhesive

Tot snel!
Annette

Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 27 juni 19.00 uur
 Donderdag 30 juni 19.00 uur (SPECIALE ORDER IVM NIEUWSBRIEFACTIE) 
Maandag 4 juli 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Er is een manier om met korting je stempels te bestellen: Kom in juni bij ons supergezellige en fijne team en krijg 2 stempelsets naar keuze EXTRA bij de startpakket! Vraag mij gerust om informatie!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Ben je toe aan iets nieuws en anders?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


2 opmerkingen :

  1. Wat een mooo efect en dat alles met één kleur inkt.

    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chantal Vermeer27 juni 2016 om 10:11

    Eenvouidg misschien in jouw ogen, maar wauw, wat mooi! Perfecte lay out en samenhang!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!