maandag 6 juni 2016

Ze zijn er: de nieuwste KIK-kaarten met..... Ombre-Effect!

Heb je ze al gezien, de prachtige inzendingen van de KIK van Mei?


Het thema was Modern Ombre, het geleidelijk verloop van kleur in een hip jasje!

Het is elke maand weer spannend hoor ik van diverse deelnemers... Eerst het ontvangen, dan het openen, dan het je afvragen wat je er mee zult gaan doen en de materialen in je opnemen, en je dan buigen over de KIK-Challenge! En die Challenge is soms best spannend!

Het is elke maand weer een enorm leuk moment als ik na het posten van de Challenge weer de eerste enthousiaste geluiden hoor. De een moet er even op broeden, de ander zit al meteen voor ideeen en plannen! Maar iedereen kan er altijd mee uit de voeten! Juist dat denkproces en het creatief moeten denken buiten de bekende kadertjes, of buiten je normale stijl, blijkt enorm inspirerend te zijn. Ook de tips en trucs en het leren van nieuwe technieken, designprincipes en combinaties zijn erg geliefd!

Door middel van de KIK-Challenge en de gebruikte materialen waren er een aantal dingen om over na te denken. En dat hebben de deelnemers absoluut gedaan! Er waren weer geweldige uitvoeringen!

Wil je ook mee-KIK-ken? Dat kan! Tot de tiende van de maand kun je je aanmelden voor de KIK van juni, en deze keer hebben we een leuke techniekenKIK in petto. Uiteraard is de invulling nog helemaal geheim maar misschien heb je al iets aan deze steekwoorden: "techniek-achtergrondjes-kleur" Het wordt echt een gave KIK en we gebruiken NIEUWE producten en combinatie met veel inktjes! KIK je mee?Je kunt { HIER } de benodigde informatie vinden! Je bent absoluut niet verplicht om inzendingen te posten, maar het is wel HEEL erg leuk als je het wel doet! Zo inspireren we elkaar nog meer!

En nu hoplakee, snel naar de { KIK-galerij) om alle inzendingen van MEI te bekijken! Klik, Kijk en KIK! ;o)

Tot snel! enne....Tot Kiks? Ik zou het geweldig vinden als je ook meedoet!

Annette


Vraag {Hier}je nieuwe Stampin Up! catalogus aan!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 6 juni 19.00 uur
Maandag 13 juni 19.00 uur

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Er is een manier om met korting je stempels te bestellen: Kom in juni bij ons team en krijg 2 stempelsets naar keuze EXTRA bij de startpakket! Vraag mij gerust om informatie!

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

 Ben je klaar voor kleur???
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)1 opmerking :

  1. Annette onwijs bedankt voor deze geweldige uitdaging, waarvoor ik ook meteen één idee had.

    Maaike gefeliciteerd vond dit zelf ook de mooiste kaart.

    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...