zaterdag 19 maart 2016

Ik ben (nu echt) jarig en tracteer ;o)) Ja alweer ;o)

Tsja, en dan komt het moment dat je er aan moet geloven. Ik ben vandaag jarig en dat is leuk, maar het is ook een beetje gek... want.....

De 5 is in beeld gekomen......

Hoe kan dat nou? Ik voel me hoogstens 33 ofzo?!

Maar goed, gelukkig heb ik het gehaald,
En hoe leuk is mijn leventje, met zoveel leuks en liefs om me heen!

Dus waar zeur ik dan nog over! Happy to be 50!Het went vanzelf wel... denk ik ;o)

Natuurlijk heb ik hard nagedacht over een passende manier om dit te vieren! We gaan er met familie en een aantal hechte vrienden iets speciaals van maken deze keer. Daar ga ik niet te veel over verklappen ;o)

Maar ook wil ik het hier, op het Kijkkast Blog vieren...Met jullie natuurlijk!Zoals jullie wellicht weten mag je als je een (verzamel- of workshop-) bestelling vanaf 550 euro doet als bonus een product kiezen dat je met 50 procent korting kunt kopen. Dat is voor veel mensen vaak HET moment om een BIG SHOT aan te schaffen!

Sizzix Big Shot for Stampin' Up!

De Big Shot is immers een waardevolle aanwinst voor elke stempelliefhebber! Het meest stabiele, doeltreffende, veelzijdige, degelijke, en gebruiksvriendelijk die-cutapparaat dat er op de markt is! Zoveel mooie Bigz, framelits, thinlits, embossingfolders kun je hierbij gebruiken! En hij kan allerlei materialen aan!

Van dit 50-procent-voordeel wil ik jullie vandaag laten meegenieten!

Wil jij ook graag kans maken de BIG SHOT aan te schaffen voor slechts 50 procent van de normale prijs??? Doe dan voor maandag 21 maart 19.00 uur een (mee-)bestelling van minimaal 50 euro en vermeld daarbij of je in aanmerking wilt komen voor deze superkans! Ik stel minimaal 1 Big Shot beschikbaar voor deze actie!Je kunt tot maandag 21 maart om 19.00 je lijstje aan me doorgeven ;o)

Voor het kaartje van vandaag heb ik lekker gehusseld met verschillende stempelsets!

Je vindt hier het hele lijstje ;o)

Wat heb ik gebruikt!
Stempels: Number of Years, Party with Cake, Balloon Builders, Project Life Memories in the Making, Gorgeous Grunge, You've got This
Inkt: Real Red, Lost Lagoon, Mint Macaron, Basic Gray
Papier: Cardstock: Whisper White Thick
Pons: Washi Label
Embellishments: Mini Staples Silver  
Tools: Handheld Stapler, Stampin'Write Marker Basic Gray (Neutrals Assortment)
En verder: Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

P.S. vergeet de Feest-Tiendaagse aanbiedingen niet! (geldig van 15 t/m 25 maart 2016!:

*Bij elke bestelling vanaf 25 euro krijg je een gratis creatieve verrassing kado, meteen te gebruiken bij je volgende projecten ;o)
EN

*Bij je bestelling vanaf 75 euro krijg je een pak A4 cardstock GRATIS in een kleur naar jouw keuze twv 8,50 euro.

EN

*Bestellingen vanaf 90 euro worden gratis naar je opgestuurd (binnen Nederland)

EN


*Natuurlijk geldt ook nog steeds de Sale-A Brationactie, wat betekent dat je bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis SAB-kado uit mag kiezen uit de speciale folders! Let op, de Sale-A Bration duurt nog maar 12 dagen!*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 21 maart om 19.00 uur

Nieuwe materialen en toepassingen ontdekken?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)3 opmerkingen :

 1. Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag, je maakt er gelukkig geen geheim van,maar zegt het eerlijk. Ik wens je een onwijs gave verjaardagsdag toe en hoop dat de griepverschijnselen wat verminderd zijn. Geniet van deze speciale dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook huer van harte gefeliciteerd, sarah had ik je nog niet gegeven, haha. Genuet van je dag en een hele leuke actiemiet ik zeggen.

  Liefs Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik dacht echt dat je ergens rond de 40 was! Het is vast het knutselen dat je jong houdt ;o) Je het weer een prachtige kaart gemaakt. Mooie kleurtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!