woensdag 2 maart 2016

Een bloementuin als kaartje ;o)

Het is hier vakantie, dus ben ik samen met onze kids van alles aan het doen. Heerlijk opruimen onder andere ;o) Maar natuurlijk maak ik ook voor het stempelen en bloggen tijd, al is het wel iets minder dan anders....

Vandaag heb ik weer even gespeeld met die heerlijk bloemen van de Sale-A-Brationset "What I Love"... en daarmee mijn eigen bloementuintje gemaakt.


Best heerlijk om even van een lentetuin te dromen als vlak boven je hoofd op het dakraam een laag SNEEUW ligt, zoals vanavond het geval is! (Echt waar, ik verzin het niet!) 


Ik heb uiteraard vooral met bloemen gewerkt, maar me ook fijn uitgeleefd met de nu al ongelooflijk onmisbare stempelset Timeless Textures... Ik hoop echt van harte dat die in de collectie blijft!


Van deze heerlijke bloemenstempels hoef ik dat niet te hopen, want daarvan staat nu al vast dat hij na de Sale-A-Bration niet meer te verkrijgen is...

Heb je je ook al gerealiseerd dat de LAATSTE maand van de Sale-A-Bration al ingegaan is? IEKS! Nog maar een klein maandje, en al die leuke extraatjes zoals de gratis producten, de supergave extra grote starterkit voor nieuwe demo's en de extra hostessrewards voor gastvrouwen zijn voorbij! 

Misschien toch nog even je voordeel halen deze maand....... en bijvoorbeeld deze supermooie bloemen bemachtigen voor het te laat is...


Dit leuke tekstje, waarvan ik ook het lettertype helemaal super vind, komt uit de supergave stempelset You're so lovely. Deze staat net als Timeless Textures in de voorjaarscatalogus.


En zo heb ik met gemak, en zonder bijzondere techniekjes oid, dit kaartje in elkaar gefrutseld. Gewoon laagje over laagje...Door de natuurlijke kleurtjes is het echt een fris en vrolijk tuintje geworden.... Mmm, even wegdromen... (ik ben dol op de lente!!)

Maar goed, voorlopig is het nog winters, met lange (stempel)avonden, en dat heeft ook weer z'n  charme... Vooral als je af en toe leuke nieuwe stempelspulletjes hebt ;o)) , zoals deze leuke weekaanbiedingen!Je kadootjes en kaartjes versieren met mooie labels????.... Dan is deze framelits Set Chalk Talk echt een superaanwinst. Ideale maten en vormen die enorm bruikbaar zijn en met heel veel stempelsets matchen! Zie je ook die hele kleine stansjes er bij? Daarmee bepaal en maak je zelf of en waar je gaatjes wilt maken waar je je lint of twine doorheen wilt halen. Dit geeft zo veel leuke mogelijkheden!

De Decorative Dots embossingfolder is een van de meest populaire.....Volgens mij komt dat door het neutrale speelse dessin! Zo veelzijdig te gebruiken!

Maak je je eigen enveloppen? Dan is dit papier er supergeschikt voor. Zo maak je net-echte-lichtgewicht enveloppen. Het gaat hier om de Neutralsset, die je links op de foto ziet. Je kunt hiermee dus witte, vanillakleurige en craftkleurige envelopjes maken. Met het envelope Punch Board is dat natuurlijk een makkie ;o) Doordat het papier heel licht van gewicht is is leent het zich trouwens ook heel goed voor andere leuke creatieve ideetjes, zoals grappige zakjes of bloementoeven.

Aan de Perfect Pennant Stempelset heb je echt een prachtige set teksten met hoge sierwaarde. De teksten zijn heel breed bruikbaar en leuk van stijl, echt van NU, en er zitten ook diverse leuke decoratieve onderdelen bij. De stempels passen perfect bij de gave Banners Framelits. Echt een leuke moderne, en creatieve set!

Deze producten kun je uiteraard weer combineren met andere producten en ook kun je ze gebruiken om aan het bedrag voor je SABkado te komen! Aanstaande maandag is er weer een )mee-)besteldag!

Tot snel,
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestelling!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 7 maart om 19.00 uur

Zin om at en toe eens lekker uit je comfortzone te gaan?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


3 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!