woensdag 30 maart 2016

Een hartverwarmend kado! (voor mij!)

Tsjongejonge, ik heb wel geweten dat ik anderhalve week geleden jarig was zeg! En nog steeds voel ik me een beetje feestelijk!

Natuurlijk door de mooie kaarten die nog in de huiskamer uitgestald zijn, door de bloemen en planten die er nog staan, maar ook door het hartverwarmende kado dat ik afgelopen zaterdag kreeg!

Toen kwamen namelijk twee van mijn teamgenootjes, Adeline en Maaike, langs omdat.... "ze nog iets voor mijn verjaardag" hadden. Dat brengen had eigenlijk een week eerder plaats moeten vinden, maar door griep was dat niet gelukt. De dames kwamen gezellig binnen met taartjes, bloemen en kadootjes. Wat een verwennerij!

Er was een speciaal kadootje bij, speciaal voor mij gemaakt!

Dit prachtige boekje, helemaal in stijl aangekleed!


Wat bleek: Een aantal van onze teamgenootjes hadden in diep geheim ieder een onderdeel voor dit boekje gemaakt!

Dat was dus een superpersoonlijk kado, zelfs ondanks mijn nog steeds griepige hoofd was ik er zo blij mee!


De buitenkant was helemaal in het wit met zilver (prachtig gemaakt!) ... maar de binnenkant was vol kleur!

Ze hadden allemaal een Mixed-Media-achtig werkstuk gemaakt, voor en over mij en mijn verjaardag!

 Hier en daar wat persoonlijk, dus details over de inhoud verklap ik hier niet.. maar het was bij elke bladzijde echt "Oh" en "Ahhhhh!" en "Wat gaaaaffff!" Dat kun je je vast voorstellen!


We aten nog een taartje (want ik had ook taart gehaald ;o), dronken koffie en thee, en de middag vloog om! ;o)

Mijn hele uitpaksessie werd trouwens gefilmd en dat filmpje is vervolgens op onze besloten teampagina gedeeld ;o) zodat ook de andere teammaatjes konden zien hoe verrast ik was, hoe mooi ik de verrassing vond, en vooral ook hoe LIEF ik dit vond!

Echt hartverwarmend als dit soort dingen voor je worden gedaan hoor! Ik prijs me dan ook HEEL gelukkig met ons ontzettend fijne, gezellige, behulpzame, humorvolle, eerlijke, creatieve, grappige, geinteresseerde, loyale en aardige (en zo kan ik nog wel even doorgaan!)  team! Lief en leed worden gedeeld, tips worden gedeeld, technieken aan elkaar doorgegeven, er wordt met elkaar meegeleefd, VEEL gelachen, kortom echt een teamgevoel waar we met z'n allen heel trots op zijn en het mag duidelijk zijn dat ik heel dankbaar ben dat deze fijne mensen zich bij mij hebben willen aansluiten! We wonen verspreid over het hele land, maar we voelen "dichtbij" en we spreken elkaar veel, zonder elkaar te claimen oid. Je hebt volop de ruimte om je eigen ding te doen, maar wel met de wetenschap niet alleen te zijn! Gewoon gezellig, elkaar waarderen en jezelf mogen zijn!

Er zijn de laatste tijd een aantal mensen bij het team gekomen, natuurlijk mede dankzij de zeer aantrekkelijke actie tijdens de Sale-A-Bration! We zijn allemaal dol op de producten van Stampin'Up! en dan zijn een fikse korting van minimaal 20 procent PLUS een startpakket dat je zelf mag samenstellen twv 220 euro, waarvoor je slechts 129 euro betaalt... wel HEELLLL erg interessant natuurlijk!

Lijkt dat jou ook wel wat, en denk je dat je je in ons gezellige en hechte team thuis zou voelen? (En dat is echt niet moeilijk, want je wordt enthousiast verwelkomd ;o)) Denk dan hier even aan:   Je kunt alleen vandaag en morgen nog profiteren van het extra grote startpakket, dus in dat geval zou ik zeker even snel contact met me opnemen, dan vertel ik je alles eerlijk en uitgebreid zodat je een goede en eerlijke keus kunt maken! Je kunt me bijvoorbeeld mailen via dit mailadres: annette.elias@quicknet.nl

Weekaanbiedingen:

Natuurlijk heb ik, het is immers woensdag, ook weer een nieuwe weekaanbiedingen voor je!
En ze zijn leuk!
Heerlijke kleurige Washi om blij van te worden! In de warme In Color kleuren 2014-2016! Leuk voor allerlei doeleinden. Decoratie, achtergronden etc!

Ook is een van de leukste embossingfolders afgeprijsd! De Arrows! Leuke moderne vormen, die zich makkelijk aan diverse thema's en stijlen aanpassen!

GO WILD! Ja doe eens gek ;o) Bijvoorbeeld met dit superleuke "Stack" Designer Series Papier, met gave printjes! Grafische printjes, dierenprintjes, neutrale printjes zoals stipjes etc, en allemaal in Basic Black, Whisper White en Tip Top Taupe! Je ontvangt 48 vellen van 6 bij 6 inch!

Tenslotte een superhippe manier om je werk te decoreren... De Metallic Foil Doilies! Ideaal om als laagje te gebruiken, of in delen te knippen en dan te gebruiken. Je ontvangt twee maten, in goud en zilvermetallic. Er ziten 24 doilies in een pakje!

Natuurlijk kun je deze producten meebestellen met de (mee-)besteldag van  maandag 4 april, maar je kunt ook een privebestelling doen, en vandaag of morgen nog genieten van de Sale-A-Brationvoordelen!

Tot snel!
Annette

*Profiteer nog even van de Sale-A-Bration, en kies bij je bestelling vanaf 60 euro een gratis SAB-kado  uit de speciale folders! Let op, de Sale-A Bration duurt nog maar 2 dagen!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 4 april om 19.00 uur

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Je hebt wel stempels maar geen ideeen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)
1 opmerking :

  1. Wat een geweldig cadeau heb je gekregen van je teamies, heerlijk he om 50 te mogen worden. Had ik althans ondanks dat mijn 50ste verjaardag met een lach en een traan was, tussen het overlijden van mijn vader en zijn crematie in. En dan begin maart met vriendinnen op scrapweekend en toen kreeg ik edn geweldig mooi vriendinnen doisje met alkerlei kaartjes met mooie, ontroerende momenten. Ja zo wil ik ieder haar wel jarig worden.

    Ook mooi die randmet de hartjes pons zo gedaan.

    Liefs Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!