donderdag 10 maart 2016

Veelzeggend kaartje met An Open Heart.... en nieuwe Weekaanbiedingen!

Kaarten stuur je vooral als je iets aan iemand wilt laten weten. Als iemand jarig is wil je die persoon natuurlijk feliciteren, als iemand geslaagd is, of als er een baby geboren is een feestelijk kaartje ook op z'n plaats. Maar soms....

gebeuren er ook andere dingen. Nare of verdrietige dingen. Dan is het best moeilijk om de juiste woorden te vinden, en kost het soms moeite een passend kaartje te vinden, maar het is zo de moeite waard, want juist DAT zijn de momenten dat een persoonlijk en oprecht gemeend stukje aandacht het allermeest gewaardeerd wordt.....

Zelf vind ik het altijd extra fijn om dan iets zelfgemaakts te sturen. Juist omdat er dan echt dat stukje aandacht en warmte in zit. Dit is een voorbeeld van zo'n kaartje...Niet te zwaar, maar toch stemmig.

En door met deze tekst te zeggen dat je eigenlijk de juiste woorden niet kunt vinden, zeg je eigenlijk heel veel.De set die op deze kaart de hoofdrol speelt is een uitgesproken lieve set, de naam is An Open Heart. Heel veelzijdig met de mooie tak en het geweldige vogeltje en prachtige bruikbare teksten. 

Mij nodigt deze set altijd uit met natuurlijke kleuren te werken, Hier heb ik het lenteachtig gehouden met wat blauw (Lost Lagoon) en roze (Rose Red) in zowel de achtergrond als het volgeltje. Voor de achtergrond heb ik als extra ook nog de set Timeless Textures gebruikt. Die is bij mij  al volledig onmisbaar geworden! Ik wil er echt nog niet aan denken dat de lentecatalogus waar deze set in staat straks niet meer geldig is.... :o( Ik kan alleen maar zeggen: Wacht niet te lang als je deze set nog wilt bestellen....
, anders grijp je straks mis!

Maar goed, er is gelukkig ook fijn nieuws en dat is dat er heel erg leuke nieuwe Weekaanbiedingen zijn!


Sterren, ze zijn zo leuk om voor allerlei gelegenheden te gebruiken! En wat dacht je van kaarten voor mannen? Deze set vol sterren "Be the Star"in Clearuitvoering is een must have, een prachtige basis waarmee je enorm veel kanten op kunt! Deze week met maar liefst 25 procent korting te bestellen!
( Er zijn overigens ook bijpassende Framelits bij te bestellen!)

Het Cottonpaper is een verhaal apart. Het is heel mooi dun en licht maar toch sterk papier waar je ontzettend leuke dingen mee kunt doen! Denk ten eerste eens aan bloemen ponsen of stansen, die je stapel en dan een beetje in elkaar "scruncht" tot het een volle toef is... Erg leuk om allerlei pakjes mee te decoreren. Of bekleed eens losjes de binnenkant van een doosje of tasje met dit papier. Dat ziet er meteen superfeestelijk uit! Of verkreukel het flink en verwerk het als laagje op je kaart (bedenk ik hier ter plekke, dus ga ik snel eens een voorbeeld mee maken!) etc etc etc... In een pak zitten maar liefst 16 vellen van 12 bij 12 inch!

Houd je van scrapkaartjes of leuke kadoosjes ed, dan is dit Paper Stack helemaal leuk! De kleurtjes die in Pretty Petals zitten vind ik origineel gecombineerd en ontzettend fris bij elkaar. Veel leuke kleine motieven met bloemetjes, vlindertjes etc. Je vindt {HIER} een aantal voorbeeldjes met dit papier. Leuk he? Je krijgt 48 vellen in 12 dubbelzijdige dessins.

Houd je van stijl dan is het Silver Satin Ribbon een prachtige keus voor jou. Het is mat zilver, dus heel elegant! Het lint is soepel en zacht en heel mooi te strikken. Met maar liefst 9,1 meter op een rol, kun je een heleboel kaarten, kadoosjes, pakjes en meer aankleden!

Deze aanbiedingen zijn tot aanstaande dinsdag te bestellen, of je kunt ze toevoegen met de (mee)bestelorder die hier maandagavond weg gaat. Natuurlijk kun je ze combineren met andere producten uit de beide catalogi. Vergeet niet je Sale-A-Brationproduct mee te bestellen als je voor 60 euro of meer bestelt... De Sale-A-Bration duurt nog maar 3 weekjes, dan is het echt helemaal voorbij!

Wat heb ik gebruikt voor de kaart:
Stempels: An Open Heart, Timeless Textures
Inkt: Basic Gray, Crumb Cake, Old Olive, Rose Red, Lost Lagoon, Early Espresso
Papier: Whisper White, Crumb Cake, Old Olive
Pons: 2 inch Circle
Embellishments: Linen Thread
Tools: Papier Snips, Stampin'Trimmer
En verder: Stampin'Dimensionals, Stampin'Glue Stick


tot snel!
Annette


*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestelling!

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 14 maart om 19.00 uur

Verrassend voordelig EN leuk!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!